2010 Temmuz Anneleri : )

miss kapris sen kaç kilo verdin ne kadar sürede ben 1 ayda 9 kilo verdim dikkat ettinmi yediklerine

canım ben 10 kilo verdim,
Ekmek sadece kahvaltıda yiyorum diğer öğünlerde ekmek yok kesinlikle,
Ara öğünlerim var bi sürü
Yani herşeyden yiyorum sık sık yiyorum ki karnım kurt gibi acıkmıyo ve herşeye saldırmıyorum
Şimdi 55 kiloyum 52ye düşmek hedefim.
Sen de çok iyi vermişsin maşallah ama iyisin dimi kilo vericem derken sağlığından olmayasın.

saolasın canım ben de öyle yapiyim

katrem geçmiş olsun canım Allah korusun

bizde nurse harvey ve bio gaia kullanıyoruz ikiside bitkisel
bio gaia avusturalya malıymış bitkisel yağlar var içinde 30 lira yuh dedim çörek otu gibi bir şey varsa 30 lira olurmu ama yabancı olduğu için sanırım nurse 15 lira kimyon ve dereotu var içinde

Kızlar fotoğraflar topicinde oğlumu paylaştım sizlerle bakmak isteyen bakabilir birazdan silicem:)

bende meyve falan yiyorum limonata süt karbonhitrat çok az aldığım için sanırım birde yemeklerde ay çiçek yağı çok az soslara hiç yağ koymuyorum

ben 72 ile hamile kaldım yaşım 33 evlendiğimde 48 kiloydum hamileyken 8 kilo aldım
şu an 63 kiloyum az sayımaz 50 leri görmek isterdim 38 beden olmak rüya gibi geliyor artık boyum 1.60

ben 72 ile hamile kaldım yaşım 33 evlendiğimde 48 kiloydum hamileyken 8 kilo aldım
şu an 63 kiloyum az sayımaz 50 leri görmek isterdim 38 beden olmak rüya gibi geliyor artık boyum 1.60

Bebişler ayaklanınca daha nasıl kilo vericez sen gör,
verirsin canım belki aman çok da öenmli değil çok da takmamak lazım yaa
Sağlık olsun önemli olan o

Yaa benim oğluşumun fotosuna neden kimse bakmıyo aşkolun kızlar yaa.
Hadi bakın da kaldırıcam.

miss kapris maaşallah rüzgar bebeğe ben badinin üstüne bir şey giydirmiyorum sıcak diye giydirsemmi acaba

kızlar bebeğiniz eşyalarını ütülüyormusunuz birde nasıl yıkıyosunuz

verilmiş sadakanız varmış canım, Allah korumuş. insanın içi fena oluyor okuyunca bile bebeğini oku bol bol.. Allah nazardan korusun

miss kapris maaşallah rüzgar bebeğe ben badinin üstüne bir şey giydirmiyorum sıcak diye giydirsemmi acaba

Yok canım ya ebn de giydirmiyorum ama bütün fotolarda atlet badiyle olunca bir gün hususi foto çekimi için giydirdim giydirdim çektim:))
yoksa çok sıcak bizimki de öyle badile duruyo.
ama iki gün serindi burası ben bile patik çorap giydim ayağıma o zaman bebişimi de giydirdim.

valla ben de o kadar tulum almıştım sıcaktan hiç giydiremedim hele o hastane çıkışındaki tulum taşlı falan o kadar şık ki?:asigim:

ben de birgün sadece foto çekimi için giydirip çıkarıcam.sempatiksalakcinniyazık oldu kaldı hepsi

bizimde 18 di değerimiz, 1 gece kaldık, sabaha 10 a düşmüştü taburcu olduk. merak etme geçer içini ferah tut..

Aynen hepsi yalan oldu bari fotolarda hatıra kalsın dedim ben de
Çünkü hemen de büyüyolar olmaz bi daha ki aya.
Napalım olsun onlar iyi olsun da çok öenmi yok yaa.
Daha ne güzel ciciler alırız giydiririz inşallah.

kızlar bebeğiniz emerken boğulur gibi oluyor mu, genzine mi ne kaçıyor burnundan süt kesiği bile geldi 1-2 sefer. hemen dik konuma getiriyorum. bu aralar çok sık olmaya başladı. öksürmeye başlıyor arada..

kızlar bebeğiniz emerken boğulur gibi oluyor mu, genzine mi ne kaçıyor burnundan süt kesiği bile geldi 1-2 sefer. hemen dik konuma getiriyorum. bu aralar çok sık olmaya başladı. öksürmeye başlıyor arada..

Oooo bizim çok oluyor öyle ,
Normal korkmamak lazım iyi yapıosun dik konuma getirmekle.
Kusarken ağızdan burundan heryerden çıkıyo zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…