- 11 Haziran 2009
- 3.329
- 73
- 163
- 42
miss kapris sen kaç kilo verdin ne kadar sürede ben 1 ayda 9 kilo verdim dikkat ettinmi yediklerine
yasecim tahanın 2 gözündede çapaklanma var doktor tobrex damla verdi göz yaşı akan yerlere 10 kez masaj yapılacak yıkanmış ütülenmiş ağız bezine ılık içme suyuyla silinwecek damla 2 şer damlatılaca damla steril için
canım ben 10 kilo verdim,
Ekmek sadece kahvaltıda yiyorum diğer öğünlerde ekmek yok kesinlikle,
Ara öğünlerim var bi sürü
Yani herşeyden yiyorum sık sık yiyorum ki karnım kurt gibi acıkmıyo ve herşeye saldırmıyorum
Şimdi 55 kiloyum 52ye düşmek hedefim.
Sen de çok iyi vermişsin maşallah ama iyisin dimi kilo vericem derken sağlığından olmayasın.
canım ben 10 kilo verdim,
Ekmek sadece kahvaltıda yiyorum diğer öğünlerde ekmek yok kesinlikle,
Ara öğünlerim var bi sürü
Yani herşeyden yiyorum sık sık yiyorum ki karnım kurt gibi acıkmıyo ve herşeye saldırmıyorum
Şimdi 55 kiloyum 52ye düşmek hedefim.
Sen de çok iyi vermişsin maşallah ama iyisin dimi kilo vericem derken sağlığından olmayasın.
ben 72 ile hamile kaldım yaşım 33 evlendiğimde 48 kiloydum hamileyken 8 kilo aldım
şu an 63 kiloyum az sayımaz 50 leri görmek isterdim 38 beden olmak rüya gibi geliyor artık boyum 1.60
kızlar selamlar
doktor kontrolümüz vardı dün 2 aylık olduk
bebeğim 1600 gr almış kilosu 6600 gr boyuda 64 cm olmuş maşallah doktor çok iyi dedi
ama bize nazar değdi kızlar
yazarken bile ellerim titriyo anlatamam
dün hastaneden dönüşte oğlum bebek arabasındaydı eşim sürüyordu
ben arkalarından gidiyodum
yolda dönüş var oradan bir motosikletin freni mi bozuldu ne oldu
eşimle bebek arabamıza çarptı yandan bebeğim de içinde tabi
eşim hemen bebek arabasını ileri itmiş bebek arabasını sıyırdı ancak araba yere düştü
yavrum uyuyodu içinde o kadar korktu öyle çok ağladı ki
nasıl çığlık attım bilmiyorum birr sürüinsan başımıza toplandı
kendime gelemedim ben onları arkadan gördüğüm için bebeğim ezildi zannettim
offff çok kötüyüm ona bişey olsa napardım(
miss kapris maaşallah rüzgar bebeğe ben badinin üstüne bir şey giydirmiyorum sıcak diye giydirsemmi acaba
kızlar bebeğiniz eşyalarını ütülüyormusunuz birde nasıl yıkıyosunuz
Yok canım ya ebn de giydirmiyorum ama bütün fotolarda atlet badiyle olunca bir gün hususi foto çekimi için giydirdim giydirdim çektim:))
yoksa çok sıcak bizimki de öyle badile duruyo.
ama iki gün serindi burası ben bile patik çorap giydim ayağıma o zaman bebişimi de giydirdim.
kızlar mrb bebeği sarılık olan var mı? benim kızımın değeri 18 oldu bugün hastanede yatıcaz kendimi tutamıyorum ne zaman baksam kızımı ağlıyorum 2 gece uyumadım emzirdim düşsün diye ama faydası olmadı kaç gün yatar acaba hastanede
valla ben de o kadar tulum almıştım sıcaktan hiç giydiremedim hele o hastane çıkışındaki tulum taşlı falan o kadar şık ki?:asigim:
ben de birgün sadece foto çekimi için giydirip çıkarıcam.sempatiksalakcinniyazık oldu kaldı hepsi
kızlar bebeğiniz emerken boğulur gibi oluyor mu, genzine mi ne kaçıyor burnundan süt kesiği bile geldi 1-2 sefer. hemen dik konuma getiriyorum. bu aralar çok sık olmaya başladı. öksürmeye başlıyor arada..
Oooo bizim çok oluyor öyle ,
Normal korkmamak lazım iyi yapıosun dik konuma getirmekle.
Kusarken ağızdan burundan heryerden çıkıyo zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?