2010 Temmuz Anneleri : )

kızlar bebeğiniz emerken boğulur gibi oluyor mu, genzine mi ne kaçıyor burnundan süt kesiği bile geldi 1-2 sefer. hemen dik konuma getiriyorum. bu aralar çok sık olmaya başladı. öksürmeye başlıyor arada..

canım benim kızım 2 aylık oldu.aynı sorun 1 aydır bende de var.süt kesiği burnundan geldiği bile oluyor arada.bazen süt bile geliyor.nasıl ki insanlar birşey içerken aniden öksürdüklerinde yada güldüklerinde burnunda yanma yada içtikleri şeyin burnundan gelmesi gibi bir olay yaşıyorsa bebeğinde de olması çok normal.çok hızlı emdikleri için süt boğazlarına kaçıyor. sanki mideleri bulanıyormuş gibi öğürüyorlar.ve sonra öksürük.telaşlanma sakın

kızlar alakasız belki saçmada gelebilir siz her gün duş aldığınızda kıyafetinizide komle değiştiriyormusunuz

miss kapris gece almıyorum yazdın ya altını pişik olmuyomu peki ben alıyorum uynıyo tabi hemen

Oooo bizim çok oluyor öyle ,
Normal korkmamak lazım iyi yapıosun dik konuma getirmekle.
Kusarken ağızdan burundan heryerden çıkıyo zaten.

bizim de çok oluyor genzine kaçıyor ilk zamanlar çok korkuyordum eşime veriyordum hemen bebeği birşey olacak diye ama şimdi alıştım hemen kaldırıyorum sırtına vuruyorum açılıyor.

bir de emzirirken diğer göğsümden de süt akıyor benim

kızlar alakasız belki saçmada gelebilir siz her gün duş aldığınızda kıyafetinizide komle değiştiriyormusunuz

Oğluşu emzirdim muhabbet ettik oynadık geldim.
Valla ben değiştiriyorum zaten su gibi oluyorum ya da kusmuk lekesi,
Yıkanan çamaşırın haddi hesabı yok.

miss kapris gece almıyorum yazdın ya altını pişik olmuyomu peki ben alıyorum uynıyo tabi hemen

Canım gece 12de bi alıyorum sonra sabah 6da.
Pişik olmadı bu güne kadar henüz,
Zaten gecede 1 kere yapıyor o da sanırım 4 gibi falan.
Her altını almamda dalin yağıyla yağlıyorum pişik sorunu yaşamadık.

Evet evet benim de akıyor genelde de geceleri daha çok oluyor bu.
Sanırım benim uykuda süt yapımım artıyor.

bende de aynısı oluyor canım.bir göğsümü emzirirken diğerinden süt akıyor.göğüs peti kullanmasam yada sütyen takmasam pijamam hep ıslanıyor.neden acaba

herbir seyimi degistirip, her banyo sonrasi hayata yeniden basliyorum.. zaten hastayim, nezle olmusum, cok yalnizim ve ancak boyle kendimi iyi hissediyorum.. kizim geceleri uslu ama gunduz en uzun 1-1,5saat uyuyor.. ben ise en fazla 6 saat uyuyabiliyorum.. ayrica aksam 6-7 civari uyaniksa gece 10 a kadar uyumuyor.. geceleri kac defa sut iciyorsa o kadar altini degistiriyorum gonlum alti kakali yatmasina razi gelmiyor.. genel anlamda masallahi var kizimin.. Allah hepimizinkiyi sagliktan ayirmasin.. ama dogumumdan beri ben iyi degilim.. tam 3 kere mastit oldum ve simdide nezleyim.. yalniz olmak zor... ama saolsun aksamlari, haftasonlari esim cok yardimci..

Son düzenleme:
slm kızlar,benim kızım çok huysuz oldu bu günlerde.ilk 4 hafta iyiydik sonra geceleri bir başlıyor ağlamaya susmak yok gece saatlerce ağlıyor.acıkmış gibi meme istiyor veriyorum sonra veryat figan geri çekiyor kendini.gaz için ilaç da kullanıyorum.ne yapacağımı şaşırdım bilmiyorumkismile

Oğluşu emzirdim muhabbet ettik oynadık geldim.
Valla ben değiştiriyorum zaten su gibi oluyorum ya da kusmuk lekesi,
Yıkanan çamaşırın haddi hesabı yok.

benim de öyle. omzuma kusuyor gazını çıkarırken bazen. günde 2-3 kere bile kıyafet değiştirdiğim oluyor. emzirme sütyeni de iyiki bol bol almışım. göğüs pedi koymama rağmen eda memeyi bir anda bırakınca süt damlayabiliyor.

Öfff uyudu diyorum bırakıyorum yerine 5 dk.içinde tekrar uyanıyo
Şimdi de uyandı mesela.
Yüz üstü uyumak istiyo ama ona da ben korkuyorum ya nefessiz kalırsa diye.

sağol canım haklısın

selam kızlar...
eşimin annesi babası abisi vs elecekler akşama. nasıl iş yapacağımı şaşırdım. Allah tan kızım ara ara müsade etti de halledebildim..
ya bugünlerde emerken birden ağlamaya başlıyor sonra yine emmek istiyor sonra yine ağlıyor bu böyle epey devam ediyor.. anlamadım gazı mı var dedim o da yok gibi sanki... ağzında pamukçuk vardı. ondandır dedim e o da geçti şimdi.. çok üzülüyorum güzel ememiyor, sonra güzel uyuyamıyor...

nazosan allah kolaylık versin yapancı değil gelenler anlarlar halden heralde. benim kızımda da aynı sorun var ağlayarak emi artık. ama gazdan biliyorum.
bu pamukçuk nasıl birsey benim kızımındiş etinde toplu iğne başı kadar iki tane beyazlık var o mu pamukçuk acaba onu bende karbonatlı su ilee silsem geçermi. emzirdikten sonramı silmek lazım.

kızlar bebeğiniz eşyalarını ütülüyormusunuz birde nasıl yıkıyosunuz

canım ben Dalin Matik deterjan ve yumusatıcısıyla
hassas programda 30 derecede yıkıyorum onceden utuluyordum ama şimsi fırsat bulamıyorum zaten küçck şeyler oldugu icin kırısmıyor hassasta yıkayınca ..

kızlar bebeğiniz emerken boğulur gibi oluyor mu, genzine mi ne kaçıyor burnundan süt kesiği bile geldi 1-2 sefer. hemen dik konuma getiriyorum. bu aralar çok sık olmaya başladı. öksürmeye başlıyor arada..

O genelde bi anda süt fışkırdıgında oluyor bizde hani fıskiye gibi oldugu zaman bebek bi anda içemeyince aksırıp tıksırmaya baslıyor .
Hemen hemen her sut emisinden sonra da kusuyor ama doydugu anlamına gelıyormus buyuzden endişelenme bide kafasını elınde hafıfce yukarı tut ıctıgı sut direk midesine dogru yol almıs olur .. agizlarında bırıktırme huyları oldugu icin
tıkanınca burnundan da gelıyordur . .

Valla ben her dustan sonra degıstırıyorum cnm rahat edemıyorum temız
olsada mutlaka degıstırırım her gun camasır yıkanıyor bızde : ))

aynen cnm ben de sırtını cevırıp konusa konuşa vuruyorum kı kendıne gelsın dıye

Kolay gelsin cnm bizimki de aynısını yapıyor o anda da gaz cıkarıyır alttan aglıya aglıya meme emerken her bi işlerini gordukleri icin
endişelenme cnm zamanla geçer ..

bizdede aynı sorun var(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…