kızlar bebeğiniz emerken boğulur gibi oluyor mu, genzine mi ne kaçıyor burnundan süt kesiği bile geldi 1-2 sefer. hemen dik konuma getiriyorum. bu aralar çok sık olmaya başladı. öksürmeye başlıyor arada..
Oooo bizim çok oluyor öyle ,
Normal korkmamak lazım iyi yapıosun dik konuma getirmekle.
Kusarken ağızdan burundan heryerden çıkıyo zaten.
kızlar alakasız belki saçmada gelebilir siz her gün duş aldığınızda kıyafetinizide komle değiştiriyormusunuz
miss kapris gece almıyorum yazdın ya altını pişik olmuyomu peki ben alıyorum uynıyo tabi hemen
bizim de çok oluyor genzine kaçıyor ilk zamanlar çok korkuyordum eşime veriyordum hemen bebeği birşey olacak diye ama şimdi alıştım hemen kaldırıyorum sırtına vuruyorum açılıyor.
bir de emzirirken diğer göğsümden de süt akıyor benim
bende de aynısı oluyor canım.bir göğsümü emzirirken diğerinden süt akıyor.göğüs peti kullanmasam yada sütyen takmasam pijamam hep ıslanıyor.neden acababizim de çok oluyor genzine kaçıyor ilk zamanlar çok korkuyordum eşime veriyordum hemen bebeği birşey olacak diye ama şimdi alıştım hemen kaldırıyorum sırtına vuruyorum açılıyor.
kızlar alakasız belki saçmada gelebilir siz her gün duş aldığınızda kıyafetinizide komle değiştiriyormusunuz
Oğluşu emzirdim muhabbet ettik oynadık geldim.
Valla ben değiştiriyorum zaten su gibi oluyorum ya da kusmuk lekesi,
Yıkanan çamaşırın haddi hesabı yok.
canım benim kızım 2 aylık oldu.aynı sorun 1 aydır bende de var.süt kesiği burnundan geldiği bile oluyor arada.bazen süt bile geliyor.nasıl ki insanlar birşey içerken aniden öksürdüklerinde yada güldüklerinde burnunda yanma yada içtikleri şeyin burnundan gelmesi gibi bir olay yaşıyorsa bebeğinde de olması çok normal.çok hızlı emdikleri için süt boğazlarına kaçıyor. sanki mideleri bulanıyormuş gibi öğürüyorlar.ve sonra öksürük.telaşlanma sakın
bizim de çok oluyor genzine kaçıyor ilk zamanlar çok korkuyordum eşime veriyordum hemen bebeği birşey olacak diye ama şimdi alıştım hemen kaldırıyorum sırtına vuruyorum açılıyor.
selam kızlar...
eşimin annesi babası abisi vs elecekler akşama. nasıl iş yapacağımı şaşırdım. Allah tan kızım ara ara müsade etti de halledebildim..
ya bugünlerde emerken birden ağlamaya başlıyor sonra yine emmek istiyor sonra yine ağlıyor bu böyle epey devam ediyor.. anlamadım gazı mı var dedim o da yok gibi sanki... ağzında pamukçuk vardı. ondandır dedim e o da geçti şimdi.. çok üzülüyorum güzel ememiyor, sonra güzel uyuyamıyor...[/QUOTE
canım ya aynı dert bizde de var ne yapacağımı şaşırım
selam kızlar...
eşimin annesi babası abisi vs elecekler akşama. nasıl iş yapacağımı şaşırdım. Allah tan kızım ara ara müsade etti de halledebildim..
ya bugünlerde emerken birden ağlamaya başlıyor sonra yine emmek istiyor sonra yine ağlıyor bu böyle epey devam ediyor.. anlamadım gazı mı var dedim o da yok gibi sanki... ağzında pamukçuk vardı. ondandır dedim e o da geçti şimdi.. çok üzülüyorum güzel ememiyor, sonra güzel uyuyamıyor...
kızlar bebeğiniz eşyalarını ütülüyormusunuz birde nasıl yıkıyosunuz
kızlar bebeğiniz emerken boğulur gibi oluyor mu, genzine mi ne kaçıyor burnundan süt kesiği bile geldi 1-2 sefer. hemen dik konuma getiriyorum. bu aralar çok sık olmaya başladı. öksürmeye başlıyor arada..
Valla ben her dustan sonra degıstırıyorum cnm rahat edemıyorum temızkızlar alakasız belki saçmada gelebilir siz her gün duş aldığınızda kıyafetinizide komle değiştiriyormusunuz
selam kızlar...
ya bugünlerde emerken birden ağlamaya başlıyor sonra yine emmek istiyor sonra yine ağlıyor bu böyle epey devam ediyor.. anlamadım gazı mı var dedim o da yok gibi sanki... ağzında pamukçuk vardı. ondandır dedim e o da geçti şimdi.. çok üzülüyorum güzel ememiyor, sonra güzel uyuyamıyor...
selam kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?