2010 Temmuz Anneleri : )

Bizim kız da gelen sütü hızlı ememiyor bazen ve boğulcak gibi oluyor,yutkunamıyor. hemen çıkarıyor memeyi veya ben çekiyorum. öyle durumlarda önden gelen fazla sütü sağıyorum. yalnızken o kadar zor oluyor ki. bi yandan aç olduğu için ağlıyor,bi yandan ben pompayı sterilize etmeye çalışıyorum,kurumasını bekle,sütü sağ derken ter içinde kalıyorum valla. acaba ne zaman öğrenecek emdiği sütün hepsini yutmayı..böyle çok zor oluyor ama napalım halimize şükür. emsin yeterki katlanıcam tabiki her şeye.

aynı sorun bizde doktor gaz dedi ilaçlar yüzde yüz kesmiyo gazı

kızlar sizin beslenmeniz düzene girdi mi??
yani saatli mi besliyorsunuz yoksa her ağladığında mı?
saatli besliyorsanız vakti gelince uyuyorsa ne yapıyorsunuz?uyandırıp mı veriyorsunuz?

saatli besliyorsanız vakti gelince uyuyorsa ne yapıyorsunuz?uyandırıp mı veriyorsunuz?

ben ağladıkça veriyorum. henüz düzene girmedi. çünkü gazı olduğunda fazla ememiyor ve öyle olunca da çabuk acıkıyor.

selam kızlar
oğlumun gözünde çapaklanma oğlu yeşilimsi bir akıntı var 2 gündür
sizde de oldu mu napmam gerekiyo bilmiyorum
doktora götürmeli miyim

yase benim kızımdada oldu bir haftalıkken doktor damla verdi.damladan sonra tekrar ederse su kaynatın,kaynattınız su ılıklaştıkdan sonra 3 kez göz yana doğru silin dedi.ama her silmende pamugu değiştirceksin bir kez silip 2. pamuga geçilcek suda ılık olcak mutlaka.damladan daha çok işe yaradı:) günde üçkez bu işlemi yapınca bişeyi kalmıyor.istersen bana verdikleri damlanın isminide verim oda işe yaradı belki sizde daha çabuk işe yarar.ya şimdi damlayı aradımda bulamadım heralde atmışım.ama ılık suda işe yarıyor

göz yaşı kanalı tıkanıklığıymış o..kızımın sağ gözünde var...günde 5-6 kez masaj yapıp damlasını damlatıyorum...geçmek üzere dedi dr dünkü muayenede...

iyi akşamlar kızlar ütümü yaptım geldim fena sırtım ağrıdı.

birde grip olmuşum burnum boğazlarım fena.

oğlumunda burnu tıkalı ve hırıltı geliyor. üşüttüm mü ne yaptım yavrumu?

ne yapsam acaba burun akıntısı için fikri olan var mı?

bende şimdi ütü yaptım canım uzun zaman önce benim yavrumda hırıltsı var grip doktor ilaç verdi canım soguk algınlıgı için ayrıca balgam için de şurup doktora git istersen

ay kızlar üstümüzde göz mü var blmem doktora gidiyorduk eşimle hamile kaldıgımdan berı acayip akne sorunum var evımız çok yokuslukta ordan inerken frenler tutmadı mı abs miz bozuktu eşim e frenını çektı yine tam durmadı vtese alınca neyse durabıldık arabayla insaata griyorduk az kalsın alah korudu valla.sonra doktora gıttık bebeğim 45 günlük 4960 olmuş onun yüzündede aynı sivilcelerden vardı benım hormonlardan kaynaklıymış ama gözünde ve ensesinde leke vardı dogum lekesı dedı belkı 7 yasına kadar gecer dedı buyume olursa hemen getırn tedavi edelim dedi çok üzüdüm insallah gecer o lekeler

geçmiş olsun
bizimde dudağımızda damar çatlağı var
2 yaşına kadar geçebilir dedi doktor
büyüme eğiliminde olan bi çatlak mış çok büyürse veya 2 yaşına kadar geçmezse tedavi edilcek

kızlar ne güzel ütü yapmaya,yemek yapmaya vaktiniz oluyor...

gürsoy,bu arada benim kız kardeşim de bilecik söğüt te yaşıyor iş icabı :)

ayyy cnmm çok qeçmiş olsunn allahımm bebeişde bişey warmıı allahım esirqesinn........ayyy ne korkmuştur cnm yaaa a

geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış.Allah daha kötülerine yaşatmasın.canım ya nasıl korkmuştur.boyu ile kilosu çok güzel maş.ne kadarlık oldu bebeğin

KATREM geçmiş olsun canım..nazara gerçekten çok inanıyorumm..
rabbim korumuş ..bir daha korku yaşatmasın

Çok geçmiş olsun KAtremcim,
Ben de okurken çok kötü oldum valla,
Allah korumuş yavrunuzu.
Peki var mı yavrunda bişey o kadar düşmüş falan,kıyamam kuzuya.

katrem çok geçmiş olsun..umarım birşey yoktur ilkönce bebişte sonra sizde

ben de nazara inanırım hep okuyorum bebişimi.

canım benim çok geçmiş olsun. Allah korusun günahsız yavrularımızı.

katermçok geçmiş olsun allah korumuş üzüldüm canım

katrem çooook geçmiş olsun çok zor anlar yaşamışsın canım..

saolasın canım ben de öyle yapiyim

katrem geçmiş olsun canım Allah korusun

katremmm canımmm çok geçmiş olsun bol bol okuyun canım nazara karşi (

verilmiş sadakanız varmış canım, Allah korumuş. insanın içi fena oluyor okuyunca bile bebeğini oku bol bol.. Allah nazardan korusun

Katrem cnm geçmiş olsun allah beterinden korusun inşallah

ayyy cnmm çok qeçmiş olsunn allahımm bebeişde bişey warmıı allahım esirqesinn........ayyy ne korkmuştur cnm yaaa a

hepiniz sağolun kızlar
iyiyiz çok şükür bişeyimiz yok korku dışında tabii
o da bir süre geçmez heralde
Allahım kimseyi yavrusuyla ailesiyle sınamasın..

LayLayLooM tam iki aylık olduk canım
doktor da şaşırdı boyunu 2 kere ölçtürdü maşallah

geçmiş olsun canım
Lekeler geçer bence bende de doğduğumda varmış şimdi çok silik
küçükken daha koyu oluyor
bizim de bebişin iki bacağında var minicik ama

canım doktor bize burun tıkanıklığı için okyanus suyu verdi
burnunun açık olması çok önemli çünkü burun kapalı olursa bebek emerken hava yutuyormuş ve daha çok gazı oluyormuş

ben her zaman saatli besliyorum 2 saatte bir veya 2,5 saatte bir
uyuyorsa ve 3 saat olmuşsa uyandırıp emziriyorum
çok şükür iyi kilo almıştık maşallah

kızlar alakasız belki saçmada gelebilir siz her gün duş aldığınızda kıyafetinizide komle değiştiriyormusunuz

benim alışkanlığımdır asla banyodan sonra giydiklerimi yeniden giyemem
hemen değiştiririm
banyodan önce giydiklerimi sabah giymiş olsam bile öğlen ya da akşam banyo yaparsam komple değiştiririm
bu nedenle habire çamaşır yıkıyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…