2010 Temmuz Anneleri : )

bebegım bugun 1 aylık oldu. gazdan sanırım uyuyamıyor. uyusa bıle uykusunda ıkınıyor zorluyor kendını. ne yapabılırım bı fıkrı olan var mı? ayaklarına masaj yapıyorum. acı elma yagı ıle karnına masaj yapıyorum hıc faydası yok

günaydın
bebeğim uyurken çamaşırlarımı katladım. bir de foruma bakayım dedim ama uyanmak üzere. sürekli ıkınıyor bir de yavrum. uyansın da karnına masaj yapayım bi güzel

günaydn anneler.......
bizde dün oğluşumlaa alışverizmerkezine gittik ...
kangurusuna koyduk biraz uyudu biraz izlediii acıkmadannn bir güzel dolaştım stres attım geldimm çok güzeldii......
oğluşum gazlı olduğu için arabayla gezmeye bayılıorr.. kırmızı ışıkta durunca ağlamaya başlıorrr :)
araba harekt edince susuyorrr sıpacannn benm oğluşşş....................

günaydın
bebeğim uyurken çamaşırlarımı katladım. bir de foruma bakayım dedim ama uyanmak üzere. sürekli ıkınıyor bir de yavrum. uyansın da karnına masaj yapayım bi güzel

böyle ıkınırkennn.. sırt üstü yatırsan uyurkan bile sırtını ovar pışpışlarsınn hem sırtını dairsel hareketlerle saat yönünde ovunca gazı kalmıor

kanguru kullanışlı mı ya? ben oğlumda da hiç kullanmadım..
denemek istiyorum ama hamileyken birgün tv de bir uzman yandan kavrayan kanguruları değil de tamamen kavrayanları tercih edin dedi..
yandan kavrayanlar çok tehlikeliymiş nasılsa ben bilmiyorum

benmki tüm kavrıyor yandan kavrayanlar nasıl anlamadım canımm..ama çook kullanışlı bebek karnında gibi:)
sen servestçe hareket edıorsun yuzu sana donuk olduğu ıcınn rahatça görebiliorsun........

Tv deki uzman bunu demek istedi sanırım..ay bebek bu pozisyonda tutulmaz zaten yaaa. yazıkkkk

alıntı

ABD Ürün Güvenliği Komisyonu, yumuşak kumaştan üretilen “SlingRider” ve “Wendy Bellissimo” model kanguruların, bebeklerin boğularak ölmesine yol açabileceği gerekçesiyle toplatılması çağrısında bulundu. Kanguruları üreten Infantino şirketi de, çağrıya uyarak ABD’deki 1 milyon ve Kanada’daki 15 bin ürünün geri çekileceğini açıkladı. Kanguruların özellikle 4 aylıktan küçük, düşük kilolu ya da prematüre olarak dünyaya gelen ve solunum sorunları yaşayan bebekler için risk taşıdığı belirtildi.

benmki tüm kavrıyor yandan kavrayanlar nasıl anlamadım canımm..ama çook kullanışlı bebek karnında gibi:)
sen servestçe hareket edıorsun yuzu sana donuk olduğu ıcınn rahatça görebiliorsun........

netten baktım bayağı da fiyatlı gibi..
100 lira üstü sanırım..

Öfff uyudu diyorum bırakıyorum yerine 5 dk.içinde tekrar uyanıyo
Şimdi de uyandı mesela.
Yüz üstü uyumak istiyo ama ona da ben korkuyorum ya nefessiz kalırsa diye.

ben hep yüzüstü yatırıyorum geceleri de öyle rahat ediyor kendi kafasını kaldırabiliyor hatta kafasını çeviriyor çok dikkat ettim burnunu hiç kapatmıyor sende yatır ama ılk basta gözlemle hareketlerini

canm ben kraftın kangurusunu aldım 45 tlye ve bebek içinde gayet rahat zaten ben bebeğimi öyle taşıorum evde gezdirirken gazlı bir bebek olduğu için sırtından destekli kafası
da destekli ........
kalça usg bugun yapılıcak benm kujucuğumaaa

günaydın herkese... oğlum artık tavşan uykusu uyuyor 5-10 dakika uyuyup uyanıyor. kraft park yatağının titreşimini yeni keşfettim onunla sakinleşiyor benim oğlan ve daha rahat geçiyor uykuya.

kangrular omurga gelişimini etkiliyor diye okumuştum ama eşim premaxx denen tiplerinden ısmarlamış netten..1 tane ısmarlamış,eğer memnun kalırsak 2. yi ısmarlıcaz...2 bebek kaldır gaz çıkar dolaştır belimiz kopuyor..birini yatır ötekini al..hep böyleyim..

bizim kız kangurudayken meme vereceğimi sanıyor ve sürekli aranıyor. evde koyayım dedim birkaç kere ama hep aynı şeyi yaptı. kullanamadım şimdilik hiç. biraz büyüyünce yüzü diğer tarafa dönük kullanırım artık.

kızlar meraba, biz izmire geldilk, gelmez olsaydık, 2 gün sonra oğlum ateşlendi. o doktor bu hastane derken kendimizi dokuz eylül üntesinde bulduk 12 gece yattık dokuzeylülde iğrenç bir hastane Allah kimsenin yolunu düşürmesin çok acılar çektik ben hastanede kalrken 2 kere sinir krizi geçirip bayıldım oğluma yapmadıkları kalmadı 2 kere belinden su aldılar dünyanın antibiyotiğini verdiler götürmek istedik ölür dediler bana göre sadece 1 gün ateşlendi ve sebebi hava değişimi ve üşütmeydi neyse geldi geçti aman bebeklerinize dikkat edin sakın ama sakın üşütmeyin mikrop kaptırmayıın ateşleniverdi mi çok ağır tedavi ediyolar hiçbir sebepleri yokken ateşlenme sebebini hiçbirşekilde bulamadıkları için hergün delik deşik edip sonra da en kötüsüne göre yani menenjite göre tedavi ettiler. yani ufak tefek şeylere sakın üzülmeyin öyle kötü bebekler gördüm ki kendi durumuma şükrettim.

canım çok geçmiş olsun. ne kadar acımasızlar öyle. Allah korusun hastalıklardan bebeklerimizi.
şimdi iyi mi peki?

biz tam iki aylık olunca yaptırıcaz doktoru o zaman randevu verdi yani 8 eylülde..doğum yaptığım hastanede zaten çocuk doktoru da..orda yaptırıcaz

biz 1. ayda yaptırdık. baya pahalıydı, tam hatırlamıyorum ama dediğin gibi 100 ün üzerindeydi ve sağlık sigortamız da karşılamadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…