günaydın
bebeğim uyurken çamaşırlarımı katladım. bir de foruma bakayım dedim ama uyanmak üzere. sürekli ıkınıyor bir de yavrum. uyansın da karnına masaj yapayım bi güzel
benmki tüm kavrıyor yandan kavrayanlar nasıl anlamadım canımm..ama çook kullanışlı bebek karnında gibi:)
sen servestçe hareket edıorsun yuzu sana donuk olduğu ıcınn rahatça görebiliorsun........
kızlar günaydın.. bebeklere kalça usg sini nerede ve ne kadara yaptırdınız?
valla verdim babasına ütümü de yaptım evimi de süpürdüm biz yeni geldik canım buraya kardesın ne zamandır burda
Öfff uyudu diyorum bırakıyorum yerine 5 dk.içinde tekrar uyanıyo
Şimdi de uyandı mesela.
Yüz üstü uyumak istiyo ama ona da ben korkuyorum ya nefessiz kalırsa diye.
kanguru kullanışlı mı ya? ben oğlumda da hiç kullanmadım..
denemek istiyorum ama hamileyken birgün tv de bir uzman yandan kavrayan kanguruları değil de tamamen kavrayanları tercih edin dedi..
yandan kavrayanlar çok tehlikeliymiş nasılsa ben bilmiyorum
kızlar meraba, biz izmire geldilk, gelmez olsaydık, 2 gün sonra oğlum ateşlendi. o doktor bu hastane derken kendimizi dokuz eylül üntesinde bulduk 12 gece yattık dokuzeylülde iğrenç bir hastane Allah kimsenin yolunu düşürmesin çok acılar çektik ben hastanede kalrken 2 kere sinir krizi geçirip bayıldım oğluma yapmadıkları kalmadı 2 kere belinden su aldılar dünyanın antibiyotiğini verdiler götürmek istedik ölür dediler bana göre sadece 1 gün ateşlendi ve sebebi hava değişimi ve üşütmeydi neyse geldi geçti aman bebeklerinize dikkat edin sakın ama sakın üşütmeyin mikrop kaptırmayıın ateşleniverdi mi çok ağır tedavi ediyolar hiçbir sebepleri yokken ateşlenme sebebini hiçbirşekilde bulamadıkları için hergün delik deşik edip sonra da en kötüsüne göre yani menenjite göre tedavi ettiler. yani ufak tefek şeylere sakın üzülmeyin öyle kötü bebekler gördüm ki kendi durumuma şükrettim.
biz tam iki aylık olunca yaptırıcaz doktoru o zaman randevu verdi yani 8 eylülde..doğum yaptığım hastanede zaten çocuk doktoru da..orda yaptırıcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?