2010 Temmuz Anneleri : )

çok geçmiş olsun canım,orası araştırma hastanesi hep öyle yapıyorlar...hava değişiminden olabilir...

herkese günaydın.

evimizi temizledik oğluşumla braber kahvaltımızı yaptık şimdi de sii ziyarete geldik.

sizler nasılsınız bakalım?

canım çok geçmiş olsun. ne kadar acımasızlar öyle. Allah korusun hastalıklardan bebeklerimizi.
şimdi iyi mi peki?

iyi canım , aslında hep iyiydi sadece 1 gün ateşlendi sonrası yattığımız 12 gün boyunca genel durumu gayet iyiydi ama sebebini bulamadıkları için araştırdıkça araştırdılar. sonrasında da yok menenjit mikrobu aldıysa sakat kalır ölür filan dediler antibiyotik tedavisine başladılar biz antibiyotiğin bitmesi için bekledik. menenjite dair hiçbir bulguları olmamasına rağmen ya öyleyse diye bizi yatırdılar. ben çıkaralım dedim ama eşim cesaret edemedi. neyse şimdi iyiyiz sadece gaz sancılarımız başladı dün kırkımız çıktı bu arada. ama tabi benim sütüm çok azaldı zaten azdı ama şimdi iyiden iyiye mamayı artırdık şimdi tekrar artırmak için uğraşıyorum. Allahtan kesilmedi o kadar üzüntüye.

flowersun canım ya çok geçmiş olun hem sana hem bebişine.

bende bu kız nerelerde diyordum.

bizde bugün doktora gideceğiz. oğlumun burnu tıkalı ve hapşurunca akıyor.

önemli bişey yoktur inşallah.

kızlar şimdi hastenemi aradım özel bir hastene ve ssk ile anlaşmalı devlet karşılıor dedi kalça usgsini siz ek para ödemiorsunuz dedi bugun bizimde var

kızlar şimdi hastenemi aradım özel bir hastene ve ssk ile anlaşmalı devlet karşılıor dedi kalça usgsini siz ek para ödemiorsunuz dedi bugun bizimde var

bizim de vardı ama yaptıramadık. haftaya kaldı hepatit aşısı da yaptıramadık ateşi enfeksyonla karışmasın die yaptırtmadılar. haftaya ikisini de yaptırıcam

bizim de vardı ama yaptıramadık. haftaya kaldı hepatit aşısı da yaptıramadık ateşi enfeksyonla karışmasın die yaptırtmadılar. haftaya ikisini de yaptırıcam

anladım cnm büyük geçmiş olsunnn...
evde kalsan bundan iyiydi ..
neyse geçti gitti

canım yaa çok geçmiş olsun

kızlar devit 3 e devam mı ediyosunuz* multitabs vitamine başladınız mı? 1 aydan sonra başlanıyo muydu ben hastalıktan rutin yapılması gerekenleri kaçırdım sanırım.

canım çok geçmiş olsun. bebeklere birşey olunca insanın ömründen gidiyor sanki... Allah bir daha yaşatmasın.

bizde bugün doktora gideceğiz. oğlumun burnu tıkalı ve hapşurunca akıyor.

önemli bişey yoktur inşallah.

inşallah önemli birşey yoktur. iyi haberlerle dönersin insallah...

flovercim çok geçmiş olsun havalar sıcak birde sen dikkat etmişsindir neden üşüttü anlamadım

kızlar devit 3 e devam mı ediyosunuz* multitabs vitamine başladınız mı? 1 aydan sonra başlanıyo muydu ben hastalıktan rutin yapılması gerekenleri kaçırdım sanırım.

bize doktor minadex yazdı yarım çay kaşığı

oh be bugün ilk kez oğlumla evde yalnızız. vallahi kafamı dinliyorum.

yanımda hep birileri vardı eşim izinliydi falan derken evimin dağınıklığı hiç bitmiyordu.

ohh şimdi işlerimi yaptım oğlumu uyuttum birazda keyif yapayım.

flovercim çok geçmiş olsun havalar sıcak birde sen dikkat etmişsindir neden üşüttü anlamadım

flowersun çoook geçmiş olsun tatlım.

canım çok geçmiş olsun. bebeklere birşey olunca insanın ömründen gidiyor sanki... Allah bir daha yaşatmasın.

inşallah önemli birşey yoktur. iyi haberlerle dönersin insallah...

saolun kızlar, burası cehennem sıcağı klimasız durulmuyor. istanbulda bizim evde klima yoktu ve hava serin gibiydi birden cehennem sıcağına geldik klimayı açtık ben ondan oldu diyorum.

bizde klimasız duramıyoruz burasıda sıcak canım ama klima etki yapmayan bölüm var salonda otarafa çekiyoum beşiği sen nasıl yaptın klimalı ortamda direkmi maruz kaldı birde klima açıkken üstüne penye battaniye örtüyorum boynuna kadar

flowersun çok geçmiş olsun....Allah tüm bebişlerimizi korusun İnşallah hiç hasta olmadan büyürler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…