2010 Temmuz Anneleri : )

flowersun çok geçmiş olsun....Allah tüm bebişlerimizi korusun İnşallah hiç hasta olmadan büyürler..

saol caım dikkat ettim tabi ben de ama hastalandı işte. neyse artık ne olduysa oldu geçti gitti inşallah.

çok geçmiş olsun sana ve bebeğine.ufacık bebeğe eziyet valla,insan dayanamıyor.bu devlet hastanelerinden nefret ediyorum.hamileyken bir iki kere gittim haydarpaşa numuneye tövbe ettim.tekrar çok geçmiş olsun.Allah daha beterlerinden korusun

esmer çıkmışız,görüntü ile ses oturmamış ama pc kamerasından anca ...:) alıntısız göz atarsanız sevinirim

Son düzenleme:
Ayşeçınarlı anakız güzel çıkmışsınız maşallah. Bende video - foto çekip duruyorum.İlerde zevkle bakacağımız güzel anılarımız nede olsa.

Ayşeçınarlı anakız güzel çıkmışsınız maşallah. Bende video - foto çekip duruyorum.İlerde zevkle bakacağımız güzel anılarımız nede olsa.

sağolasın teyzesi :asigim:
doğru dürüst bir kamera almaya niyetliyiz ,kısmet ...

kızımı evin en güzel kızı diye seviyorum...ne fedakar anneyim kaydirigubbakcemile3

Kırkı çıkanlar nasıl korunuyorsunuz..Benim henüz çıkmadı daha..Sağlık ocağındaki hemşire 6 aylık olunca hap kullanabilirsin dedi. İnternette bir tane hap gördüm:.... * Sadece progesteron içeren doğum kontrol hapları : Doğumdan 6 hafta sonra başlanmalıdır.Emzirme döneminde güvenle kullanılabilir. ....diye yazıyordu. Bu hap hakkında bilgisi olan var mı..

Flowersun çok geçmiş olsun cnm ben de seni bulsam yazıcaktım nasıl gittiniz İzmire diye ben de istiyordum ama eşim 2 aylık olmadan ızın vermedi iyi ki de oyle yapmısız yazdıklarını okuyunca çok üzüldüm.
Cnm aman dönerken arabyla gittiyseniz bol bol mola verin cocuk yorulmasın daha fazla ..Bizde bayram dan sonra cıkmayı dusunuyoruz sabah 5 te ilk uyanısından ıtıbaren sureklı mola verıcez .. Allah daha beterinden korusun cnm buyuk ihtimalle süt ateşi olmustur bisey cıkmadıysa yorgunluk fılan hepsi ust uste aman dıkkat edın cnm cocugu klımandan da gunes ten de sakının

bizim yorgunluktan,uykusuzluktan vaktimiz ve dermanımız olmuyor,dolayısıyla korunmuyoruz da :)))

hurmanın faydaları :annenin zayıf düşen vücuduna enerji ve canlılık kazandırmak, aynı zamanda da yeni doğan bebeğe gerekli olan sütün oluşabilmesi için, süt hormonlarını harekete geçirmek ve anne sütünü çoğaltmaktır.
Ben hergün yiyiyorum sizde yiyin kızlar..

Flowersun geçmiş olsun canım,
Okuduklarımdan sonra hiç bir yere gitmem herhalde 4.aya kadar.

Ayşe Çınarlı
çok güzel bi video izledim kızın da sen de çok tatlısınız maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…