flowersun çok geçmiş olsun....Allah tüm bebişlerimizi korusun İnşallah hiç hasta olmadan büyürler..
bizde klimasız duramıyoruz burasıda sıcak canım ama klima etki yapmayan bölüm var salonda otarafa çekiyoum beşiği sen nasıl yaptın klimalı ortamda direkmi maruz kaldı birde klima açıkken üstüne penye battaniye örtüyorum boynuna kadar
saol caım dikkat ettim tabi ben de ama hastalandı işte. neyse artık ne olduysa oldu geçti gitti inşallah.
flowersun çok geçmiş olsun....Allah tüm bebişlerimizi korusun İnşallah hiç hasta olmadan büyürler..
kızlar meraba, biz izmire geldilk, gelmez olsaydık, 2 gün sonra oğlum ateşlendi. o doktor bu hastane derken kendimizi dokuz eylül üntesinde bulduk 12 gece yattık dokuzeylülde iğrenç bir hastane Allah kimsenin yolunu düşürmesin çok acılar çektik ben hastanede kalrken 2 kere sinir krizi geçirip bayıldım oğluma yapmadıkları kalmadı 2 kere belinden su aldılar dünyanın antibiyotiğini verdiler götürmek istedik ölür dediler bana göre sadece 1 gün ateşlendi ve sebebi hava değişimi ve üşütmeydi neyse geldi geçti aman bebeklerinize dikkat edin sakın ama sakın üşütmeyin mikrop kaptırmayıın ateşleniverdi mi çok ağır tedavi ediyolar hiçbir sebepleri yokken ateşlenme sebebini hiçbirşekilde bulamadıkları için hergün delik deşik edip sonra da en kötüsüne göre yani menenjite göre tedavi ettiler. yani ufak tefek şeylere sakın üzülmeyin öyle kötü bebekler gördüm ki kendi durumuma şükrettim.
arkadaşlar bişey sorcam bu birden fazla alıntı olayını siz nasıl yapıyorsunuz
Ayşeçınarlı anakız güzel çıkmışsınız maşallah. Bende video - foto çekip duruyorum.İlerde zevkle bakacağımız güzel anılarımız nede olsa.
bizim yorgunluktan,uykusuzluktan vaktimiz ve dermanımız olmuyor,dolayısıyla korunmuyoruz da :)))
AyşeÇınarlı maşallah cok guzelsiniz ikinizde bebeşin gozunden uyku akıyor ama cok uslu maşallah annesi : ))
ayşeçınarlı çok güzel görüntüler maşallahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?