- 11 Haziran 2009
- 3.329
- 73
- 163
- 42
Flowersun geçmiş olsun canım,
Okuduklarımdan sonra hiç bir yere gitmem herhalde 4.aya kadar.
Ayşe Çınarlı çok güzel bi video izledim kızın da sen de çok tatlısınız maşallah
Mesajın altında no yazan yeri tıkla...
ayşe çınarlı çok tatlı bebişin ya.otur akşama kadar bunları izle ya.o gerneşmeleri insanı bitiriyor.maşş
Aysecınarlı MAŞAALLAH cok tatlııayy bebeklerın hepsı cokkk tatlıı amaaa...
ayşeçınarlı kızın sana çekerse çok güzel olacak ikinizede öpücükler :asigim:
flowersun geçmiş olsun Allah beterinden saklasın
dün akşam babamı ziyarete gittik apartmandan girer girmez 3. basamakta yere yüzüstü düştüm üstelik kızım kucağımdaydı. artık meleklermi korudu yoksa verilmiş sadakamızmı vardı bilmiyorum ama kızımı sol kolumla tutup çektim sağ elimle yere yapıştım. Allahıma çok şükür kızımı kurtardım, benim dizlerim morardı ama kızıma birşey olmadı ya bana olsun önemli değil. aklımdan çıkmıyor çok korktuk
canım çok geçmiş olsun.
bu ne böyle temmuz annelerinde nazar var galiba...
sonbahar,Allah korumuş canım ,.çok geçmiş olsun
bugün yaklaşık gidiş-geliş 3 km yürüdüm kızımı arabasına koydum hem hava almış olduk hem sağlık ocağına gittik ama kızım geldiğimizden beri uyuyor karnı doysun diye az önce uyandırmayı denedim 2-3 dk emdi tekrar uyudu ilk kez bu kadar uykucu birgün geçiriyor bende evi topladım ve 1 aydır bekleyen, eşimin üstünü başını herşeyini ütüledim. bugün tarihini yazmalıyım bir kenara kaydirigubbakcemile3
bugün yaklaşık gidiş-geliş 3 km yürüdüm kızımı arabasına koydum hem hava almış olduk hem sağlık ocağına gittik ama kızım geldiğimizden beri uyuyor karnı doysun diye az önce uyandırmayı denedim 2-3 dk emdi tekrar uyudu ilk kez bu kadar uykucu birgün geçiriyor bende evi topladım ve 1 aydır bekleyen, eşimin üstünü başını herşeyini ütüledim. bugün tarihini yazmalıyım bir kenara kaydirigubbakcemile3
flowercim ben su veriyorum bebişe ama hergün değil 2 günde bir 3 bebek kaşığı veriyorum ama suyu hiç sevmiyor ya yutmuyor akıyor ya da yutsada yüzünü buruşturuyor zaten 1 kez su verdinmi sürekli vermek lazımmış. klimayı kaç derecede kullanıyorsunuz ben 27-28 ama çokta emin değilim oda ısısı iyimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?