2010 Temmuz Anneleri : )

Yaa bugün bi baş ağrsı var bende.
Bi de sol gözüm çok fena kanlanmış.
Kendimi pek iiyi hissetmiyorum(
Bi de bacaklarımı ağda yapmam lazım öfff(
Çok canım sıkılıyooooooooooooo.
Oğluş da tatlı tatlı uyuyo ama ben nedense keyifsizim.

Bu arada 2-3 gün internetimiz yok.
aboneliğimizi değiştiriyoruz.
Daha da çok sıkılıcam anlaşılan.

ayşe çınarlı çok tatlı bebişin ya.otur akşama kadar bunları izle ya.o gerneşmeleri insanı bitiriyor.maşş

ayşeçınarlı kızın sana çekerse çok güzel olacak ikinizede öpücükler :asigim:

flowersun geçmiş olsun Allah beterinden saklasın

dün akşam babamı ziyarete gittik apartmandan girer girmez 3. basamakta yere yüzüstü düştüm üstelik kızım kucağımdaydı. artık meleklermi korudu yoksa verilmiş sadakamızmı vardı bilmiyorum ama kızımı sol kolumla tutup çektim sağ elimle yere yapıştım. Allahıma çok şükür kızımı kurtardım, benim dizlerim morardı ama kızıma birşey olmadı ya bana olsun önemli değil. aklımdan çıkmıyor çok korktuk

kızlar klimayı kaç derecede çalıştırıyorsunuz ben 27 yapıyorum içerisi soğuyunca hemen 28 yapıyorum. kızım salonun diğer köşesinde bu derece iyimi bebek için

ayşeçınarlı kızın sana çekerse çok güzel olacak ikinizede öpücükler :asigim:

flowersun geçmiş olsun Allah beterinden saklasın

kızımın gözleri bakışları aynı babası,gözlerinden aşağısı burun,dudaklar gülümseyiş şimdilik anası :)

şu var kızımın yanında ucube kalıcam o büyüdüğünde ...:)

canım çok geçmiş olsun.

bu ne böyle temmuz annelerinde nazar var galiba...

bugün yaklaşık gidiş-geliş 3 km yürüdüm kızımı arabasına koydum hem hava almış olduk hem sağlık ocağına gittik ama kızım geldiğimizden beri uyuyor karnı doysun diye az önce uyandırmayı denedim 2-3 dk emdi tekrar uyudu ilk kez bu kadar uykucu birgün geçiriyor bende evi topladım ve 1 aydır bekleyen, eşimin üstünü başını herşeyini ütüledim. bugün tarihini yazmalıyım bir kenara kaydirigubbakcemile3

açık hava iyi geldi demek ki baharımıza.

bende sinirlenince markete gidiyorum oğlumla hem o sakinleşiyor hem de ben:)))

canım, geçmi,ş olsun. ama biliyosun benim bebeğim ateşlendi sebebi bulunmadı ama rivayetlerden biri de susuz kalması. bebekleriniz çok uyuyunca aç kalıyolar die düşünüyoruz ama en önemlisi susuz kalıyolar hava çok sıcak. mutlaka az da olsa su verin ç.ok uyuyunca da uyandırın biraz olsun su verin bence. doktorlar ilk 6 ay su vermeyin diyolardı ateşlenince ağzının etrafları kurumuştu 1 gecede hengi doktora götürsem su vermedin mi dedi.havalar çok sıcak su verin dediler. gerçi 9 eylüldekiler hala vermeyin diyo ama gene de bence verin.çok uyuyunca aç kalmasından ziyade susamış olabileceğini düşünün çünkü susuz kalınca halsizleşip daha çok uyuyolar.

flowercim ben su veriyorum bebişe ama hergün değil 2 günde bir 3 bebek kaşığı veriyorum ama suyu hiç sevmiyor ya yutmuyor akıyor ya da yutsada yüzünü buruşturuyor zaten 1 kez su verdinmi sürekli vermek lazımmış. klimayı kaç derecede kullanıyorsunuz ben 27-28 ama çokta emin değilim oda ısısı iyimi

ben günde birkaç kere 3-4 yudum içtiriyorum mutlaka ama benim bebeğim de suyu sevmiyor tükürüyor resmen klima konusunda bişey diyemicem biz izmir sıcağında kavruluyoz ama klima açmıyoz klima açtık 2 gün hem de 30 derecede çalıştırdık başımıza gelmedik kalmadı. ev küçük bizim foçada nerde açarsan aç nereye vurdurursan vurdur mutlaka bi ucu gelip bebeğe dokunuyor.ama kavruluyorum napıcam bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…