2010 Temmuz Anneleri : )

Sonbahar cnm geçmiş olsun

benim bugun sütüm taşıyor bebişde emmek istemıyor acayip halsizlik yaptı eklem yerlerim agrıyo resmen

Ben de gecenler de bahsetmistim ; balkonda hava alayım demistim karsı apartmanda calısan klımacılarla goz goze geldik gulumseyerek baktılar ben de kırkımız cıkmamıstı aman ne olur ne olmaz dedim ıceri gırmeye calıstım .
Balkonda stor perde var asagı kadar acıktı ayagım takıldı ama allah o anda yardım edıyo annelık ıcgudusu dırsegımle tıuttum kendımı kalofıre carparak bebıs nası agladı : ((( Uyuyırdu yavrum ..

Bide yine bebek 35 gunluk filandi herkes gezıyo bizde cıkalım diye Migrosa gittik alisveris yapmaya otoparkında parkettik. Bebek arabasını da ilk kez kullanıcaz esim de ben de acemiyiz bebegi koyduk .
Esim surmeye basladi bi anda karsımıza bi Doblo minibus cıktı park yeri arıyor geri geri gelerek esim tam arkasında kaldı adam arkadaki kolilerden gormuyor ve gelmeye devam ediyor .
Eşim hipnoz olmus gibi kaldı ne geri ne ileri onun de de bebek arabası ben cekmeye calıstım baktım gelmiyor kendımı gosterdim yan aynadan bakıyomus beni gorunce durdu : ((((
Cok dikkatli olmalıyız valla artık allah hepimizin yavrusunu korusun ..

şaka bi yana sağma makinen yok mu sağ ve olmayacağı günleri düşünerek dolaba hatta deepfrize at.

Yok cnm maalesef var da otomotik olanlardan deil cok acıtıyor ped degistirip duruyorum artık uyandırıp emzricez : )) Sen de bol bol emzir cnm emzirdikce cogalırmıs bide su iç bol bol ..

geçmiş olsun cnm dikkat et
hastanede 25 e ayarlıyordu hemşireler. 27-28 gayet iyi bence..

benimde niyetim var ama boyatmadım sadece geçen gün manikür yaptırdım kuaför çok yakın site içinde diye hemen gittim geldim kızımda arabasında uyudu üzmedi beni

ben hamileyken de 1-2 kez boyadım,doğum sonrası da boyadım..hiç bir ters durumla karşılaşmadım...2 sıpam da sağlıklılar maşallah...

kızlar biz oruç tutmadığımız için bu oruçları ilerde borç olarak tutucakmıyız yoksa günlük 7 liradan parasını mı vercez birine ? bilen varmı ? eşimle kaç gündür bunu konuşuyoruz o parasını vercez diye iddia ediyor banada geçen gün biri dediki sen hasta değilsin o yüzden borçlusun tutacaksın. benimde kafam karıştı nihat hatipoğlunun programı var onumu arasam acaba ?

evde kendi kendime hallettim..röfle üzerine açık sarı,açık küllü sarı,açık küllü kumral ne ararsan var :))) kuaföre gitsem renk renk olmuş der..klasik kuaför cümlesi..eee renk renk istedim belki...kaydirigubbakcemile3

alıntı yapmayın sileyim..

sonbaharcım ,ben fitre vericem..3 yıldır oruç tutamıyorum zaten...

Son düzenleme:
bende boyatmak istiyorum internette araştırdım zararlı diye okudum ancak amonyaksız olursa boyanabilirmiş şimdi durum böyle olunca eşimde izin vermiyor sen nasıl boya kullandın?

kendim krem boya ile boyadım evde, süte geçmesi çok zor geliyor bana. bende internette baya araştırdım. zaten bütün boyayı vücut emiyor mu sanki, saçta kalıyor kalanı akıyor. sanmıyorum geçeceğini.. hamilelikte de 3 aydan sonra boyanabiliyor normalde.
ama tabi dr.unuza danışın yine de.

sağlıklı ve genç olduğumuz için para vermek olmuyormuş, ben onu da araştırdım :) hasta ve yaşlılar içinmiş o. namazda borç yok ama oruçta var, tutmak zorundaymışız yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…