Sonbahar cnm geçmiş olsun
benim bugun sütüm taşıyor bebişde emmek istemıyor acayip halsizlik yaptı eklem yerlerim agrıyo resmen
benim bugun sütüm taşıyor bebişde emmek istemıyor acayip halsizlik yaptı eklem yerlerim agrıyo resmen
şaka bi yana sağma makinen yok mu sağ ve olmayacağı günleri düşünerek dolaba hatta deepfrize at.
dün akşam babamı ziyarete gittik apartmandan girer girmez 3. basamakta yere yüzüstü düştüm üstelik kızım kucağımdaydı. artık meleklermi korudu yoksa verilmiş sadakamızmı vardı bilmiyorum ama kızımı sol kolumla tutup çektim sağ elimle yere yapıştım. Allahıma çok şükür kızımı kurtardım, benim dizlerim morardı ama kızıma birşey olmadı ya bana olsun önemli değil. aklımdan çıkmıyor çok korktuk
ben boyattım yarı kırkında dayanamayıp :)
bende boyatmak istiyorum internette araştırdım zararlı diye okudum ancak amonyaksız olursa boyanabilirmiş şimdi durum böyle olunca eşimde izin vermiyor sen nasıl boya kullandın?
kızlar biz oruç tutmadığımız için bu oruçları ilerde borç olarak tutucakmıyız yoksa günlük 7 liradan parasını mı vercez birine ? bilen varmı ? eşimle kaç gündür bunu konuşuyoruz o parasını vercez diye iddia ediyor banada geçen gün biri dediki sen hasta değilsin o yüzden borçlusun tutacaksın. benimde kafam karıştı nihat hatipoğlunun programı var onumu arasam acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?