- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
sağlıklı ve genç olduğumuz için para vermek olmuyormuş, ben onu da araştırdım :) hasta ve yaşlılar içinmiş o. namazda borç yok ama oruçta var, tutmak zorundaymışız yani..
canim fazla sutunu sag muhakkak.. o sende ateste yapmistir simdi.. muhakkak atesini olc ve ates dusurucu al..
kızlar saçlarını boyatan var mı aranızda
hasta ve yaşlı tanımı uyuyor işte bana :)
37 yaş ve tiroid hastasıyım ...
emziren anneler muaf diye biliyorum...
iş başa düştü desene... :)) sağol gökçecim teşekkür ederim
ben geldim... herkese selam kızlar uzuzzzunn uzuuunn zaman oldu özledim sizleri artık bi süre sizlerleyim ama umarım bebişlerde sizde iyisinizdir..
hoşgeldin canım seni gördüğüme sevindim . sen giderkende burdaydım bak döndün ben hala burdayım hiç kalkmadım aylardır koltuğumdan sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ben geldim... herkese selam kızlar uzuzzzunn uzuuunn zaman oldu özledim sizleri artık bi süre sizlerleyim ama umarım bebişlerde sizde iyisinizdir..
rica ederim. kışın tutmak lazım artık napalım..
günler kısayken mi ??
hoşbulduk canım.. iidare eder cnm ankaraya geldim bugünnhoşgeldin canım nasılsın..
hoşgeldin canım seni gördüğüme sevindim . sen giderkende burdaydım bak döndün ben hala burdayım hiç kalkmadım aylardır koltuğumdan sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kızlar meraba
bebeklerınızı tek basınıza yıkayabılıyormusunuz
bıde ne zaman agda yaptırdınız komple olarak
sezeryan dıkıslerının yırtılmasında korkuyorum
bıde benım oglan genelde gazdanmı neden aglayıp duruyor sızın bebeklerde huysuzmu
bıde benım memelerden sut tazyıklı geldıgı ıcın bebegın genzıne kacıyor hep rahat ıcemıyor yavrucak sızede boyle oluyormu
olmassa sut sagma makınası almam gerekecek fazlalıklardan dolayı sut ıcemıyor bebek
sorada korkusuna 1-2 saat ıcmek ıstemıyor memeyı verınce aglıyor nedense anlamadım:ecrin_bebek:
flover , sonbahar , primera geçmş olsun
Allah korusun yavrularımızı nazar var üzerimizde
Allah kem gözlerden korusun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?