2010 Temmuz Anneleri : )

hasta ve yaşlı tanımı uyuyor işte bana :)

37 yaş ve tiroid hastasıyım ...

emziren anneler muaf diye biliyorum...

canim fazla sutunu sag muhakkak.. o sende ateste yapmistir simdi.. muhakkak atesini olc ve ates dusurucu al..

Olcmeye korkuyorum valla : )) Belim kollarım ayaklarımın eklem yerleri her yer agrıyor sımdı bi tane Minoset ictim
[
QUOTE=Sonbahar;14897314]primera sanada geçmiş olsun cnm [/QUOTE]

Cok saol canım hepımızın yavrularını korusun

kızlar saçlarını boyatan var mı aranızda

Ben boyattım ama pişman oldum : ))) yakın diye mahalle berberine gittim hem bi guzel kazık yedim hem de istedigim gibi olmadı kesimi de boyasıda. Eşim begendi die değistirmiorum zaten vakrtım de yok aman gaza gelip ayların acısını cıkarayım diye benim gibi degisik seyler deneme de yerimseniben

ben geldim... herkese selam kızlar uzuzzzunn uzuuunn zaman oldu özledim sizleri artık bi süre sizlerleyim ama umarım bebişlerde sizde iyisinizdir..

flover , sonbahar , primera geçmş olsun
Allah korusun yavrularımızı nazar var üzerimizde
Allah kem gözlerden korusun...

ben geldim... herkese selam kızlar uzuzzzunn uzuuunn zaman oldu özledim sizleri artık bi süre sizlerleyim ama umarım bebişlerde sizde iyisinizdir..
hoşgeldin canım seni gördüğüme sevindim . sen giderkende burdaydım bak döndün ben hala burdayım hiç kalkmadım aylardır koltuğumdan sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Tuttuğu takdirde kendisine yahut çocuğuna bir zarar geleceğinden korkan hâmile veya emzikli kadın, oruç tutmayıp sonradan kazâ eder. Emzirdiği çocuğun başkasının çocuğu olması hükmü değiştirmez. Bu hususta dindar ve uzman bir doktora danışılmasını tavsiye ederiz.

Bu orucun kazasını tutan kadın şöyle niyet eder "Niyet ettim Allah rızası için vaktinde tutamadığım ramazan orucunun kazasını tutmaya" der ve her tutmadığı gün için bir gün oruç kaza olarak tutar.

Selam ve dua ile...
Sorularla İslamiyet

kızlar meraba
bebeklerınızı tek basınıza yıkayabılıyormusunuz
bıde ne zaman agda yaptırdınız komple olarak
sezeryan dıkıslerının yırtılmasında korkuyorum
bıde benım oglan genelde gazdanmı neden aglayıp duruyor sızın bebeklerde huysuzmu
bıde benım memelerden sut tazyıklı geldıgı ıcın bebegın genzıne kacıyor hep rahat ıcemıyor yavrucak sızede boyle oluyormu
olmassa sut sagma makınası almam gerekecek fazlalıklardan dolayı sut ıcemıyor bebek
sorada korkusuna 1-2 saat ıcmek ıstemıyor memeyı verınce aglıyor nedense anlamadım:ecrin_bebek:

hoşgeldin canım nasılsın..
hoşbulduk canım.. iidare eder cnm ankaraya geldim bugünn
bebeğimle uğraşıyorumm gaz sancısı karın ağrısı bitmiyoo sen nasılsınn bebiş nasıl cnmm
hoşgeldin canım seni gördüğüme sevindim . sen giderkende burdaydım bak döndün ben hala burdayım hiç kalkmadım aylardır koltuğumdan sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

:):):) nbr canım nasılsınn bebek nasıl en son prenses gibiydi resminde:)opuyorumnanaktan

aynı şeyi bende yaşıyorum canımm birde emince gazlanıyo o yüzden de almak istemiyo memeyi

kızlar gecmıs olsun
annem sureklı kapı esıklerınden gecerken ve emzrırken besmele cek deyıp duruyor aslı varmıs galıba aman dıkkat edın
allah korusun

kızlar yarın bebegın 1aylık dr dkontrolu var
neler yapıyorlar
ınsallah topuk kanı almıyorlardır
kalca fılmı cektıren varmı kac kıra bıde zormu nası cekıyolar bebeklerınız aglıyormu benımkı cok asabıde kesın aglar yaa offf (
dra neler sormalıyım acaba
gaz olayını soruccam cok aglıyor baska ne sorsam agzında pamukcuk varmı dıye kontrol edıyormu acaba dr lar

1 aylık olunca kan alınmıyor sadece aşı yapılıyor sağlık ocağında...Kilosunu, baş çevresini falan ölçüyorlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…