Safkan cnm saol allah bebıslerımızı korusun hepımızın . Besmele cekmek lazım gercekten .
Doktor bebeğini sarı gorurse aldırır topuk kanı bızımkınde sarılık 1 . ay kontrolunde cıktı ve hala 11 lerde bu hafta kontolumuz var . Boyuna kılosuna bakıyorlar ası yapıyorlar .
Sut tazyıklı gelınce bebek kendını gerı cekıyor zaten ben de elımle bastırıyorum bezle gecınce yıne alıyor belkı senınkı o anda ac deildir yoksa alır .
Ben orasını degil agda jiletle bile alamıyorum hala bı uyusukluk var sadece o bolumu bırakıyorum .
dün akşam babamı ziyarete gittik apartmandan girer girmez 3. basamakta yere yüzüstü düştüm üstelik kızım kucağımdaydı. artık meleklermi korudu yoksa verilmiş sadakamızmı vardı bilmiyorum ama kızımı sol kolumla tutup çektim sağ elimle yere yapıştım. Allahıma çok şükür kızımı kurtardım, benim dizlerim morardı ama kızıma birşey olmadı ya bana olsun önemli değil. aklımdan çıkmıyor çok korktuk
flowersun çok geçmiş olsun cnm..
flover , sonbahar , primera geçmş olsun
Allah korusun yavrularımızı nazar var üzerimizde
Allah kem gözlerden korusun...
benim sütüm azaldı sanki çok üzülüyorum. bol su içiyorum ama gogüsler sönük sankibenim durumumda olan varmı ?
Bu park yatakarın titreşimi ve muzıği ne mucize bişeymiş yaa : ) )
7 / 24 aglayan bebek titreşimi ve muzugi acınca bıde emzık verince kuzu gibi oluyor kendı kendıne takılıyor hıc aglamıyor .
Bugun sabahtan beri yatagında ara ara emzıırıp dolastrırıyorum daha aglamadı ve ustelık uyanık : ))
Valla almayanlar ıcın tavsıye ederım ayrı da satılıyor her yataga monte edilir.
Ben bide ip bagladım park yataga kalkmadan sallıyorum gece gunduz cok kolaylık oldu : )))
benim sütüm azaldı sanki çok üzülüyorum. bol su içiyorum ama gogüsler sönük sankibenim durumumda olan varmı ?
kızlar bizimde bugünde 2 ay aşımız vardı 3 aşıyı birden yapıyorlar ama neler geldi başımıza nasıl ağladı kuzucuğum ondan sonrada sağlık ocağından çıkmadan kızımın yüzü böyle parça parça kızarmaya başladınasıl panikledim hemen hemşireye söyledim o gelincede böyle bi sakinleşti bebişim gözleri falan uyku haline geçti resmen,ben tabi şoktayım nasıl panik oldumm hemşireler de panik yaptı alerjik reaksiyon verdi kızım hemen doktorumuza gittik apar topar ambulans çağırdılar ben ölüyorum tabi,ama sağlık ocağında birara gözünü açıp meme arar gibi yaptı hemen emzirdim emzirince hemşirelerde emiyo bişey olsa emmez dediler neyse biz doktora gidene kadar kızarıklıklar bayağı hafifledi doktor odasında bizimkinin keyfi yerine geldi gülüyo falan,bidahaki aşıda doktorumuz aşı yazıcak bakalım alıp gidicez ama bana her aşı günü kabus olucak sanırıeyvahedigeldismilem
saolun kızlar teşekkür ederiz gaz sancılarımız başladı zinco damla kullanıyorum ama hergğn veriyorum sakıncası var mı sizin bebekler de kusuyo mu emdikten sonra?ben oğlumun fotolarını facebooka ve buraya koymak istiyodum babası nazar değer diye koydurtmadı şimdi hastalanınca ben de korkuyorum artık sanki nazara geldik gibi oldu nazara karşı ne yapıyosunuz hangi duaları okuyosunuz* ben pek dua bilmem ama internetten baktım felak ve nas sureleri iyiiymiş galiba ben sadece fatiha ve ayetel kürsiyi biliyodum ama nası ve felağı da ezbelicem bu oğlan beni iyice dindar yaptı valla eskiden bu kadar dua okumazdım artık durmadan okuyasım geliyor.
geçmiş olsun öncelikle, ben beşiğinin baş ucuna küçük bir Kuran-ı kerim koydum batıl inanç ama napıyım. her akşam ayetel kürsiyi her akşam babasıda bende okuyoruz. nazar için felak nas ayetel kürsi okunuyor benim bildiğim. ben birde her kucağıma alıp bıraktığımda emziriken besmele çekiyorum. hatta geçen masadan bardağı almak için uzandığımda da besmele çekmişim. aslında her zaman yapmak gerekir ama o an bi garipsedim.
çok geçmiş olsun allah korusun bebeklerimizi, çok üzüldüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?