2010 Temmuz Anneleri : )

Safkan cnm saol allah bebıslerımızı korusun hepımızın . Besmele cekmek lazım gercekten .

Doktor bebeğini sarı gorurse aldırır topuk kanı bızımkınde sarılık 1 . ay kontrolunde cıktı ve hala 11 lerde bu hafta kontolumuz var . Boyuna kılosuna bakıyorlar ası yapıyorlar .
Sut tazyıklı gelınce bebek kendını gerı cekıyor zaten ben de elımle bastırıyorum bezle gecınce yıne alıyor belkı senınkı o anda ac deildir yoksa alır .
Ben orasını degil agda jiletle bile alamıyorum hala bı uyusukluk var sadece o bolumu bırakıyorum .

Bu park yatakarın titreşimi ve muzıği ne mucize bişeymiş yaa : ) )
7 / 24 aglayan bebek titreşimi ve muzugi acınca bıde emzık verince kuzu gibi oluyor kendı kendıne takılıyor hıc aglamıyor .
Bugun sabahtan beri yatagında ara ara emzıırıp dolastrırıyorum daha aglamadı ve ustelık uyanık : ))
Valla almayanlar ıcın tavsıye ederım ayrı da satılıyor her yataga monte edilir.
Ben bide ip bagladım park yataga kalkmadan sallıyorum gece gunduz cok kolaylık oldu : )))

bende o bölgeye yaklasamıyorum aynı hızada degıl cunku dokular
ıyılesmesını beklıcem mecburen

geçmiş olsun canım Allah korumuş.

benim sütüm azaldı sanki çok üzülüyorum. bol su içiyorum ama gogüsler sönük sanki benim durumumda olan varmı ?

kızlar bizimde bugünde 2 ay aşımız vardı 3 aşıyı birden yapıyorlar ama neler geldi başımıza nasıl ağladı kuzucuğum ondan sonrada sağlık ocağından çıkmadan kızımın yüzü böyle parça parça kızarmaya başladınasıl panikledim hemen hemşireye söyledim o gelincede böyle bi sakinleşti bebişim gözleri falan uyku haline geçti resmen,ben tabi şoktayım nasıl panik oldumm hemşireler de panik yaptı alerjik reaksiyon verdi kızım hemen doktorumuza gittik apar topar ambulans çağırdılar ben ölüyorum tabi,ama sağlık ocağında birara gözünü açıp meme arar gibi yaptı hemen emzirdim emzirince hemşirelerde emiyo bişey olsa emmez dediler neyse biz doktora gidene kadar kızarıklıklar bayağı hafifledi doktor odasında bizimkinin keyfi yerine geldi gülüyo falan,bidahaki aşıda doktorumuz aşı yazıcak bakalım alıp gidicez ama bana her aşı günü kabus olucak sanırıeyvahedigeldismilem

flowersun çok geçmiş olsun cnm..

flover , sonbahar , primera geçmş olsun
Allah korusun yavrularımızı nazar var üzerimizde
Allah kem gözlerden korusun...

saolun kızlar teşekkür ederiz gaz sancılarımız başladı zinco damla kullanıyorum ama hergğn veriyorum sakıncası var mı sizin bebekler de kusuyo mu emdikten sonra?ben oğlumun fotolarını facebooka ve buraya koymak istiyodum babası nazar değer diye koydurtmadı şimdi hastalanınca ben de korkuyorum artık sanki nazara geldik gibi oldu nazara karşı ne yapıyosunuz hangi duaları okuyosunuz* ben pek dua bilmem ama internetten baktım felak ve nas sureleri iyiiymiş galiba ben sadece fatiha ve ayetel kürsiyi biliyodum ama nası ve felağı da ezbelicem bu oğlan beni iyice dindar yaptı valla eskiden bu kadar dua okumazdım artık durmadan okuyasım geliyor.

benim sütüm azaldı sanki çok üzülüyorum. bol su içiyorum ama gogüsler sönük sanki benim durumumda olan varmı ?

benim sütüm azdı sonra üzüntüden kesildi ama geri geldi çok şükür ama yine de az mama veriyorum günde 2-3 kere ama umudum var artacak bu gün ender saraç tvde açıkladı sütü artırmak için istersen bi ara yazarım çok güzel bilgiler verdi.

kesinlikle katılıyorum :))))))))))

benimkilerde öyle oldu geceleri geriliyor gündüzleri sanki süt yok gibi geliyordu çok yumuşak oluyorlar sonra nette okudum ilerleyen zamanda memeler yumuşar ama merak etmeyin sütler orada hala diye yazıyordu.

benim sütüm azdı sonra üzüntüden kesildi ama geri geldi çok şükür ama yine de az mama veriyorum günde 2-3 kere ama umudum var artacak bu gün ender saraç tvde açıkladı sütü artırmak için istersen bi ara yazarım çok güzel bilgiler verdi.[/QUOTE]

çok sevinirim flowersun çok ihtiyacım var gerçektende süt arttırıcı çaylar falan nafile birden noldu bilmiyorum.

[QUOTE
benimkilerde öyle oldu geceleri geriliyor gündüzleri sanki süt yok gibi geliyordu çok yumuşak oluyorlar sonra nette okudum ilerleyen zamanda memeler yumuşar ama merak etmeyin sütler orada hala diye yazıyordu.[/QUOTE]

aynen gece sanki dolgunlaşıyor gündüz çok sönük ben de uykuya bağlamıştım durumu ama gündüzde her emzirmeden sonra uyuyamama ya dimi.

çok geçmiş olsun allah korusun bebeklerimizi, çok üzüldüm.

iyi geceler kızlar bakıyorum biçok kişi nazara gelmiş
allah daha beterlerinden korusun inşallah bidaha böyle korkular yaşamazsınız
biz gaz ilacı kullanmıyoruz
doktorumuzu değiştirdik ve yeni doktorumuz gaz normal olacaktır o ilaçların bi faydası yok bebek hareket ettikçe gazını çıkarır dedi
gaz ilaçlarını kestim gerçektende oğlumda hiç bi fark yok
eğer gün içinde fazla hareket ettirmediysem akşamı veya ertesi günü çok kasıyo kendini ne kadar hareket okadar gaz çıkarma :))

kızlar titreşimli anakucağı kullananlar memnun mu?? bende titreşimsiz elle sallanan var ama baş edemiyoruz artık. titreşimli anakucağı kullananlar markaları ve fiyatlarını yazabilirmi 1 saattir netten araştırdık sleeper baby bulduk oda 420 tl biraz pahalı değil mi??

Kızlar bebekleriniz günde kaç kere kaka yapıyor bide zinco kullananlar rengi ne renk cıkıyor .
Ben hergun zinco kullanıyorum .
Bu aralar cok yeşil renk kaka gormeye basladım .
Bizim ki gunde 3 kez sulu yapıyor acaba sarılıktan mı yoksa normal mi ? butun bebekler aynı mi sızinkiler nasıl yazarsanız cok sevinirim .

Cnm anakucagını en fazla 6 ay kullanabılırsın 6 aysan sonra bebek kendını saga sola atmaya baslıycak . Zaten nerdeyse 2 aylık oldular 4 ay ıcın gerek var mı ? onun yerine muzikli titresim aparatı alsan . Benım ki su 5 li portbebe setindeki anakucagı pahallı bısey almaya gerek gormedım .

primera ben her açtığımda kakasını minikte olsa yapmış oluyor sarı ve sulu daha doğrusu beze hardal sıkmışsın gibi desem tam yerinde olur. günde 10 defa altını değiştiriyorumdur pişmesin diye.

kelebektr geçmiş olsun cnm bu arada dıkkat ettim Çanakkale yazıyor sehir kısmında orda mı yasıyorsun ? Ben 18 Mart Universitesinden mezunum : ))) Canakkaleyi cok severim 5 senem gecti kıymetini bil oranın cnm boshayallersmile

Sonbahar onceden bizimkinde de o renkti altın sarısı yada hardal gibi iste sarıydı . Zincoyu cok kullanmaya baslasım onceden haftada bırdı sımdı hergun kakası yesil cıkmaya basladı . Internette . Usutme yada cok yemekten yazıyor . Doktora sorucam ama merrak ettim baskaları da var mı acaba boyle diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…