2010 Temmuz Anneleri : )

çok sağol canımcım evet çkaledeyiz biz bende 18 mart mezunuyum buarada eşim buralı evlenince istdan buraya gelin geldim buarada yolun düşerse herzaman bekleriz çkale çok güzel ve rahat şehir gerçekten

canım bizimde arada yeşil çıkıyor ben doktoruma sordum normal demişti

çok sağol canımcım evet çkaledeyiz biz bende 18 mart mezunuyum buarada eşim buralı evlenince istdan buraya gelin geldim buarada yolun düşerse herzaman bekleriz çkale çok güzel ve rahat şehir gerçekten

Ne güzel cnm ben cok sık gidiyordum onceden en azından sene de bir defa ama şimdi bebiş olunca zor artık . Zaten mezun olali da 7 sene oldu :))

kelebektr geçmiş olsun. umarım bundan sonra bi daha böyle bişey yaşamazsınız.
geçmişe çok bakamadım ama umarım sizler de bebişleriniz de iyisinizdir kızlar. bizim hala uyku ve kızımın bensiz duramaması gibi problemlerimiz olduğu için tuvalete girmek bile bana lüks oldu ki nerde internete girmek... hepinizi öpüyoruz...

Ne güzel cnm ben cok sık gidiyordum onceden en azından sene de bir defa ama şimdi bebiş olunca zor artık . Zaten mezun olali da 7 sene oldu :))

olsun bebişlede bekleriz herzman :) buarada biz bugün aşı olduktan sonra hiç kaka yapamadık az önce yaptı kızım rahatladı şimdi uyuttum ama bu sefer beni uyku tutmadı

çok sağol canım gün içinde bende aynıyım bu gece aşıdan sonra annem kaldı yanımda ateşi kontrol ediyoruz bizde sabaha kadar uyku yok

canım bende var kanz ın 1100 modeli 150 tl titeşiml ve müzikli

geçmiş olsun canım bizimde aşı günümüz yaklastı korktum valla

kızlar bebeği kendi el kol hareketlerinden dolayı uykusundan sürekli uyanan varsa ben dün aksam fermuarlı battaniyemiz vardı onun içinde yatırdım kollarını yanına koydum hanı bırazda dar oldugundan hareket ettıremedı aralıksız 4 saat uyudu sonra acıkıp uyandı ılk defa bu kadar uzun yattı benım kız bır deneyın ıstersenız kundak bu sebepten vardı galıba daha oncelerı

günaydın herkese..

bendede var ama denemedim. bacaklarını havaya kaldırıyor ,eller hep oynuyor zaten :) ama kundak denedim uyuyup dalana kadar ellerini yanına alayım diye, sinirlenip ağlamaya başlıyor öyle yapınca da ben iyice dalınca koltuğa yatırıyorum yanımda olsun diye..

gürsoycum çok teşekkür ederim sana bizim bebekte hep omuzda susuyordu gaz sancısı yüzünden omzum ağrıyordu artık senin yazdığın gibi karnının üzerine yatırdım ağlamadan uyudu maaşallah

kızlar çok üzülüyorum bebeğime sevgi veremiyormuyum diye kendimi yetersiz hissediyorum ama 2 yada bir buçuk saatte bir kalkıyor ve emmek istiyor alt değişimi gaz alma tüm gün böyle geçiyor yoruluyo insan ve uyusa diye bakıyo
yardımcı olanlarınız varsa kıymetini bilin gerçekten yalnız olmak zor

kızlar ben şarkı söylüyorum bebeğe ilgilenmiyo gibi hani bebekler seviyo diyolardı ya ben anlamadım

birde gülümsediğinde çok seviniyordum ama doktorumuz gülmesinin sadece bir reflex olduğunu söyledi

bizimkinin burnu tıkalı okyanus suyu kullanıyoruz siz ne yapıyosunuz bu konuda ama 2 saat sonra yine tıkanıyo

tek hamileliğin ve tek bebek bakımının çoğula göre çok daha kolay olduğunu düşünmeye başladım..ilerde 3. yü hayal ediyorum..kızım olsa diye ...boshayallersmile eşime söyledim hayalimi.. beti benzi attı adamın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…