çok sağol canımcım evet çkaledeyiz biz bende 18 mart mezunuyum buarada eşim buralı evlenince istdan buraya gelin geldimkelebektr geçmiş olsun cnm bu arada dıkkat ettim Çanakkale yazıyor sehir kısmında orda mı yasıyorsun ? Ben 18 Mart Universitesinden mezunum : ))) Canakkaleyi cok severim 5 senem gecti kıymetini bil oranın cnm boshayallersmile
Sonbahar onceden bizimkinde de o renkti altın sarısı yada hardal gibi iste sarıydı . Zincoyu cok kullanmaya baslasım onceden haftada bırdı sımdı hergun kakası yesil cıkmaya basladı . Internette . Usutme yada cok yemekten yazıyor . Doktora sorucam ama merrak ettim baskaları da var mı acaba boyle diye
çok sağol canımcım evet çkaledeyiz biz bende 18 mart mezunuyum buarada eşim buralı evlenince istdan buraya gelin geldimbuarada yolun düşerse herzaman bekleriz çkale çok güzel ve rahat şehir gerçekten
Ne güzel cnm ben cok sık gidiyordum onceden en azından sene de bir defa ama şimdi bebiş olunca zor artık . Zaten mezun olali da 7 sene oldu :))
çok sağol canım gün içinde bende aynıyım bu gece aşıdan sonra annem kaldı yanımda ateşi kontrol ediyoruz bizde sabaha kadar uyku yokkelebektr geçmiş olsun. umarım bundan sonra bi daha böyle bişey yaşamazsınız.
geçmişe çok bakamadım ama umarım sizler de bebişleriniz de iyisinizdir kızlar. bizim hala uyku ve kızımın bensiz duramaması gibi problemlerimiz olduğu için tuvalete girmek bile bana lüks oldu ki nerde internete girmek... hepinizi öpüyoruz...
canım bende var kanz ın 1100 modeli 150 tl titeşiml ve müziklikızlar titreşimli anakucağı kullananlar memnun mu?? bende titreşimsiz elle sallanan var ama baş edemiyoruz artık. titreşimli anakucağı kullananlar markaları ve fiyatlarını yazabilirmi 1 saattir netten araştırdık sleeper baby bulduk oda 420 tl biraz pahalı değil mi??
kızlar bizimde bugünde 2 ay aşımız vardı 3 aşıyı birden yapıyorlar ama neler geldi başımıza nasıl ağladı kuzucuğum ondan sonrada sağlık ocağından çıkmadan kızımın yüzü böyle parça parça kızarmaya başladınasıl panikledim hemen hemşireye söyledim o gelincede böyle bi sakinleşti bebişim gözleri falan uyku haline geçti resmen,ben tabi şoktayım nasıl panik oldumm hemşireler de panik yaptı alerjik reaksiyon verdi kızım hemen doktorumuza gittik apar topar ambulans çağırdılar ben ölüyorum tabi,ama sağlık ocağında birara gözünü açıp meme arar gibi yaptı hemen emzirdim emzirince hemşirelerde emiyo bişey olsa emmez dediler neyse biz doktora gidene kadar kızarıklıklar bayağı hafifledi doktor odasında bizimkinin keyfi yerine geldi gülüyo falan,bidahaki aşıda doktorumuz aşı yazıcak bakalım alıp gidicez ama bana her aşı günü kabus olucak sanırıeyvahedigeldismilem
kızlar bebeği kendi el kol hareketlerinden dolayı uykusundan sürekli uyanan varsa ben dün aksam fermuarlı battaniyemiz vardı onun içinde yatırdım kollarını yanına koydum hanı bırazda dar oldugundan hareket ettıremedı aralıksız 4 saat uyudu sonra acıkıp uyandı ılk defa bu kadar uzun yattı benım kız bır deneyın ıstersenız kundak bu sebepten vardı galıba daha oncelerı
kızlar bebeği kendi el kol hareketlerinden dolayı uykusundan sürekli uyanan varsa ben dün aksam fermuarlı battaniyemiz vardı onun içinde yatırdım kollarını yanına koydum hanı bırazda dar oldugundan hareket ettıremedı aralıksız 4 saat uyudu sonra acıkıp uyandı ılk defa bu kadar uzun yattı benım kız bır deneyın ıstersenız kundak bu sebepten vardı galıba daha oncelerı
günaydın herkese...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?