tek hamileliğin ve tek bebek bakımının çoğula göre çok daha kolay olduğunu düşünmeye başladım..ilerde 3. Yü hayal ediyorum..kızım olsa diye ...boshayallersmile eşime söyledim hayalimi.. Beti benzi attı adamın
herkese günaydın...... Angelcim merak etme bebeğini beslemen ağladığında kucağına alman sevgiyi öğrenmesini sağlarmış nette okumuştum bu arada bu net olmasa biz ne yapramışız acaba sempatiksalakcinni
hele ben canım her şeyi buradan öğrendim
ben başka düşünmüyorum zaten allah olanlara sağlık versin düşünüyorum taha 20 yaşına geldiğinde 53 yaşında olucam
ben şu yaşa gelince onlar bu yaşa gelecek diye falan hiç hesaplamıyorum..çünkü çok çok uzun yıllar hamile kalamayıp yıllar sonra evlatlarına kavuşanlar var..aaa artık yaşım geçti diye düşünmüyorlar..çünkü annelik her kadının hakkı..hastanedeyken 45 yaşında bir kadın vardı hamile..çok mutluydu....insan kendine iyi baktıktan sonra olduğundan daha genç görünür,ama kendine dikkat etmezse olduğundan daha yaşlı görünür ve çok çabuk çöker..şu an 37 yaşındayım ama kimse demez 37 sin diye...
aynen ben de... şimdide bir sitede bebeğin ay ay gelişimini buldum onu okuyorum :))) oğlum mıkırdanıyor zemuszemus
CANIM HAKLISIN BENCE FOTORAFLARINDAN BAKIMLI OLDUĞUN BELLİ ZATEN BEN OGLUMLA GENÇ GİBİ TAKILMAK İSTERDİM BAZEN 8 YAŞ KÜÇÜK ERKEK KARDEŞİM VAR 25 YAŞINDA ÖNCEKİ YAZLARDa onunla barlara falan gitmiştik yaşlanmaktan korkuyorum belkide
yok bu aralar pek bakımlı değilim..ancak dışarı çıkacaksak ya da banyo sonrası saç tarayabiliyorum..eğer halim kalırsa diş fırçalıyorum...makyaj falan yok tabi..neyse şükür şimdilik...sitede el-muallim var...40 yaşında üçüzleri oldu :)
güzel bakıcağına inandıktan sonra her yaşta bebeğin olabilir sorumluluk larını t-yerine getirebilen herkez öyle düşünüyorum
benim hiç kalabalık aile hayalim olmadı allah buna sağlık versin
birde komşular sinir oluyorum yok bebek her ağladığında bakılmaz yokanne sütü gaz yapmaz
Angelcım iyiyz canım Rüzgar uyuyo ben de yemek yapmaya gidiyorum.
Gelince okurum muhabbetlerinizi.
Siz de iyisiniz inşallah.
buna söylenecek tek bir şey var AĞZI OLAN KONUŞUYOR!!! evet de geç boşver... hiç anlatmaya çalışmıyorum ben öyle insanlara derdimi evet doğru diyorum bildiğimi yapıyorum sempatiksalakcinnihihoyyyt
aminnn..ilk evlendiğimizde sadece tek bebiş olsun diyordum eşime..ikiz hayalim vardı ama gerçekleşmesi imkansız diye düşünüyordum...eşimde ve bende sorun olduğunu öğrenince tekrar ikiz hayali kurmaya başladım..şükür Allaha..şimdi bir kızım daha olsa diye hayal ediyorum..sadece hayal tabi..o zamanki maddi şartlarımıza ve sağlığımıza bağlı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?