2010 Temmuz Anneleri : )

iyiki karışanım dönüşenim yok kaynanası olanlarada allah sabır versin ben çok karışılmasını sevmiyorum zaten karışan biri olucağına yalnız olıym daha iyi

iki sıpaya da yanlız bakıyorum.eşim akşamları yardım etmeye çalışıyor..ne yemek yapabiliyorum ne ütü...eve gelince eşim hallediyor yemek işini..42 yaşında eşim..gündüzlü yardımcı ablamız vardı...sadece 5 gün çalıştı,ama iyi niyetimizi suistimal ettiği için gelmiyor artık...

alt almayı öğrettim eşime..gece yarısı parmağımı kıpırdatçak halim kalmıyor yorgunluktan....git altlarını al diyorum..zaten sahura kalkıyor.şu an kk açık ama çınarım da omuzumda :)).

bayağı efkarlıyım bu gün kızlar
devlet hastanesinde doğum yaptım
göğüs ucum dümdüz
bebek alamadı başta ilk günün akşamı
kızkardeşimle hemşire biir oldu sen çaba göstermiyosun dediler
ağlamaya başladım yorulmuştum zaten birde şaşkınım
sütüm olsa ben emzirirdim dedi kız kardeşim
sanki ben düşünmüyorum bebeğimi bir bebeği annesi kadar kim düşünebilir ağlamaya başladım
kızkardeşimede sinirlendim tartıştık darıldı gitti
birde yeğenim sürekli tepniyo hastane odasında buda dövdü
hep dövüyo zaten 4 yaşında yeğenim hem çok şımat-ır yaramazlık yapınca döver sonra özür dilerim der hep bu şekilde eve geldik yemek yapmayı sevmiyorum dedi
sen niye geldin ozaman dedim bana nasihat vermeyemi dedim
gerçekten kendi evindede pek yapmaz
daha anlayışlı olunmasını beklerdim yanlızca
tırnağın varsa başını kaşı

canım para beğenmiyolar ve baştan savma iş yapıyolar zaten iyi bakıcı bulmak zor

alt almayı öğrettim eşime..gece yarısı parmağımı kıpırdatçak halim kalmıyor yorgunluktan....git altlarını al diyorum..zaten sahura kalkıyor.şu an kk açık ama çınarım da omuzumda :)).

gazı olduğunda küçük bebek yastığıyla karnının üstüne yatır bir süre rahatlıyo bebiş

ayşe benimkide zayıf doğdu bir ayda 850 gr almış seninkiler ne kadar alıyo ayda

Ahh canım sen şimdi neden hatırladın bunları nerdeyse 2 ay geçti üstünden.
Bak ne güzel bakıosun bebeğine.
Boş ver hiç gerek yok hatırlamaya.
Biz temmuz anneleri olarak çok güçlü ve becerikli hatunlarız herşeyimizi yaparız.
Kimseye ihtiyacımız yokki.
Bizde 12.günümüzde yapayalnız kaldık.
Daha doğrusu 5.günde annem gitti o zman yalnız kaldık.
Çünkü kayınvalidemin olması bize hiç bir fayda sağlamadı.
Kadının asli görevi kayınbabama yemek yapmaktı.
Hem de bendeniz gelinlerinin asla yiyemeyeceği ve sevmediği yemekleri bulup bulup yapmak:))
Aman yaa takmıyorum be canım kimseye ihtiyacım yok bi kadın olmuşum ki sorma süpersonik eşimin değimiyle.
Valla anne olunca daha i tamamladım kendimi ben herşeye yeterim diye kasınarak geziyorum valla yetiyorum da:)))
Bi de görsen beni yerden bitme bişeyim yani bu ufaklık mı bunları söylüyo dersin:)))

estağfurullah canım bende zaten yardımdan çok laf yapan biri olsun istemiyorum zaten evet aynı bende kendime güveniyorum canım haklısın yalnız başa çıkabiliriz

dünakşam eşimin arkadaşları geldi karıkoca çaya 21 de20de bebği yıkadım besledim gazını aldım huzursuzlanmasın diye 24 de kadar uyanmadı allahtan aa nekadar uslu diyolar
siz öyle sanın diyorum içimden

Yaaa sorma geçen bizde de aynı şey oldu,
benim sevdiğim insanlar gelince oğlum çok tatlı uyuyo eğer ben gelenleri sevmiosam o da basıyo çığlığı:))))

evet belki cidden bir iletişim olabilir anne bebek arasında sanki benim moralim yoksa taha daha huysuz moralim iyiyse keyifli gibi

evet kızlar.. bu konuya kaılıorum ben huysuzsam bebeğimde huysuzlanıor benm gibi...
ama ben iyisem oda iii oluyorrr ............
ama bu aralar moralim pek yerinde değill.....................
ahhh ahhh ev aldık evimizde kalalım die bebeğe bakamayız ikimiz çalışıoruz bebek sıcaklarda telef olmasın (kayınvalidem bakıorr ) diye kayınvalidemlerde kalıorummm...
kızlarrr ev hayatımı özledim ama eşim oralalı bile değilll rahat edemiorumm ama anlamıor keşke benmde çalışma gibi bir zorunlulum olmasada evde tek baksam oğlumaaa mafoldumben

esmacım üzülme canım arkadaşım kaeşke kendin bakabilseydin canım ama kredi borcunuz vardır şimdi sorunsuz olmuyor işte hayat canım:1hug:

esma senin face adresin varsa verirmisin

selam kızlar kocam senelik izne çıktı bugün uyudum biraz iyi geldi valla ama ev savaş alanı gibi eşim oğlumla beraber kudurup bütün evi talan ettiler arda ağlıyor bende onla ilgileniyorum işte bi elimde burda bugün pğluşlarıma bayramlık almaya gidicez akşam üstü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…