Kızlar bebekleriniz günde kaç kere kaka yapıyor bide zinco kullananlar rengi ne renk cıkıyor .
Ben hergun zinco kullanıyorum .
Bu aralar cok yeşil renk kaka gormeye basladım .
Bizim ki gunde 3 kez sulu yapıyor acaba sarılıktan mı yoksa normal mi ? butun bebekler aynı mi sızinkiler nasıl yazarsanız cok sevinirim .
kızlar lütfen sorumu yanıtlarmısınız bizimki emzik almıyo emzik gaza iyi gelirmi
kızlar lütfen sorumu yanıtlarmısınız bizimki emzik almıyo emzik gaza iyi gelirmi
canım benim kızımda günde 3 defa sarı sulu kaka yapıyor. ben günde 6-7 bez değiştiriyorum.10-12 ye kadar normalmiş. ben sadece anne sütü veriyorum ve gaz ilcı kullanmıyorum.
çocuk bakmak cidden çok zor. benimkide akşamdan beri kusuyor mem veriyorum almıyor mama veriyorum almıyor azcık alıyor onuda kusuyor ekşi ekşi çok hapşırdı bugün şimdi hazırlandım doktora gidiyoruz yine eşimde yok bu kez. tek başıma götürcem bakalım taksiyle. şimdi uyudu. bende sabahtan beri ağzıma bir lokma koyamadım anca şimdi yiyorum. çok gerildim o ağladıkça biraz kafam dağılsın diye hem atıştırıyorum hemde okudum burayı. saat 2 de randevu bakalım ne olmuş. üşütmüş diyecek büyük ihtimalle ama yinede gidiyorum işte bile bile. bugün yine çok gerginim ben ya gergin olunca sütte gelmiyor arkadaş
çocuk bakmak cidden çok zor. benimkide akşamdan beri kusuyor mem veriyorum almıyor mama veriyorum almıyor azcık alıyor onuda kusuyor ekşi ekşi çok hapşırdı bugün şimdi hazırlandım doktora gidiyoruz yine eşimde yok bu kez. tek başıma götürcem bakalım taksiyle. şimdi uyudu. bende sabahtan beri ağzıma bir lokma koyamadım anca şimdi yiyorum. çok gerildim o ağladıkça biraz kafam dağılsın diye hem atıştırıyorum hemde okudum burayı. saat 2 de randevu bakalım ne olmuş. üşütmüş diyecek büyük ihtimalle ama yinede gidiyorum işte bile bile. bugün yine çok gerginim ben ya gergin olunca sütte gelmiyor arkadaş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?