2010 Temmuz Anneleri : )

bizimkide iştahsız değil ama ilk haftalar 30 cc gibii di beslenme sonra 60 şimdi 90 gibi çok yersede kusuyo belkide gazdan kusuyodu

kızlar lütfen sorumu yanıtlarmısınız bizimki emzik almıyo emzik gaza iyi gelirmi

canım benim kızımda günde 3 defa sarı sulu kaka yapıyor. ben günde 6-7 bez değiştiriyorum.10-12 ye kadar normalmiş. ben sadece anne sütü veriyorum ve gaz ilcı kullanmıyorum.

kızlar lütfen sorumu yanıtlarmısınız bizimki emzik almıyo emzik gaza iyi gelirmi

benim kendi fikrim emzik emerken çok hava yutuyolar o yüzden daha beter oluyor ama mantıken emdikçe midesi asit ürettiği için daha çabuk sindirilmesini sağlar yediğinin gazla ilgisi var mı bilmiyorum belki gaza da iyi geliyodur

emzik gaza iyi gelmez tatlım hırsla emerse emziği o bile gaz yapar çoğu zaman oda hava yapıyor çünkü sakin zamanda emzik emmesi daha iyi zaten gazı varsa emzikle bile susmuyorlar malesef emzik susturucu gibi ama 5 dk sürmüyor

canım benim oğlumunda çok gazı var ve şükür ki emzik aldırmayı başarabildim.

ama emzik sadece bebeği sakinleştirmeye yarıyor. en azından susturuyor.

ama benim oğlum gazı varken emziği deli gibi emiyor ve çok hava yutuyor bu durumda yeniden yeni gazlar oluşabilir diyorum ben.

şu anda da oğlumun gazı var ıkınıyor inliyor geri uykuya dalıyor.

doktor bir tane ilaç verdi reçete ile satılan henüz bebeğime vermedim vermek de istemiyorum.

çokrahatsız edici değil gazı iki saat ıkınıyor uyuyor uyanıyor az da olsa yapıyor kakasını. öğle ağlamaları yok uzun süre bir çığlık atıyor kucağıma alınca sususyor çünkü.

gaza iyi gelir mi bilmiyorum ama emzik verince sakinleşiyor ağlamıyor. nuk marka emzik almıştı annem onu kullanıyorum ikinci gün verdim ben emziği. yeğenim de almamıştı bir sürü emzik denediler en sonunda bakkal emziği deniliyor ya yuvarlak uçlu onu aldı sonra diğerlerini de aldı. çok aradılar otogarda bir markette bulup 8-10 tane almışlardı sempatiksalakcinni

saolun kızlar hiç emzik vermiyim ozaman daha çok hava yutmasın bari zaten yeterince gazı var

canım benim kızımda günde 3 defa sarı sulu kaka yapıyor. ben günde 6-7 bez değiştiriyorum.10-12 ye kadar normalmiş. ben sadece anne sütü veriyorum ve gaz ilcı kullanmıyorum.

e hem sütüm azaldı diyosun hem anne sütüyle besliyorum diyosun anne sütüyle doyuyosa sütün iyi demektir. doymuyo mama vermek zorunda kalıyorum diye sütüm az diyorum ben. sen dün sormuştun ender saraç anne sütünü artırmak için ne dedi diye daha doğrusu yazar mısın demiştin yanlış hatırlamıyosam. bildiğimi,z şeyler hariç sıcak çorba günde 2 kere dedi sulu sıcak süt yaparmış 1 er fincan ısırgan ve rezene için dedi 1 çorba kaşığı tahin pekmez çocuğun zeka gelişimine bile çok faydalıymış sütten çocuğa geçermiş susam yağı çok faydalıymış ayva ve kayısı kompostosu içne de üzüm atın dedi şeker koymayın dedi sonra balın içine çörek otu karıştırın her sabah 1 kaşık yiyin dedi bu eczanelerde satılan malt içeceğinden sabah akşam için dedi o malt içeceği çok süt yapıyomuş ama ben burda bulamıyorum bir de 1 şişesi 5 milyon yani hergün almak içmek zor o yüzden sütüm az ama ben sadece 1 kere içtim ondan. 3 saatte 1 mutlaka yemek yemek gerekirmiş süt yoğurt yemek lazımmış emzirme dönemi önemliymiş bebeğin anne sütü alması önemliymiş o yüzden kilo düşünmücekmişiz sadece şekeri azaltçakmışız börek çörek tatlı yemicekmişiz emzirirken çok enerji harcadığımız için bal ya da günde 1 çorba kaşığı tahin pekmez zararlı olmazmış böle şeler söyledi.uzun yazdım biraz hepsini yazdım umarım soran sensindir karıştırmamışımdır.

kızlar biz dun kalça çıkıklığı randevumuz vardı 4 boyutlu ultrasonda inceledi ...
sonuçlarımız gayet güzeldiii... bebeğim doktor amcasına gülümsediii boynunu ttutabılıyormu die ellerinden tuttu oh gayet güzel dedi oğlumunda hoşuna gitti bu durummmm
veee gülümsediii çok hoşuna gitti doktorunn

çocuk bakmak cidden çok zor. benimkide akşamdan beri kusuyor mem veriyorum almıyor mama veriyorum almıyor azcık alıyor onuda kusuyor ekşi ekşi çok hapşırdı bugün şimdi hazırlandım doktora gidiyoruz yine eşimde yok bu kez. tek başıma götürcem bakalım taksiyle. şimdi uyudu. bende sabahtan beri ağzıma bir lokma koyamadım anca şimdi yiyorum. çok gerildim o ağladıkça biraz kafam dağılsın diye hem atıştırıyorum hemde okudum burayı. saat 2 de randevu bakalım ne olmuş. üşütmüş diyecek büyük ihtimalle ama yinede gidiyorum işte bile bile. bugün yine çok gerginim ben ya gergin olunca sütte gelmiyor arkadaş

canım sütün varken mama verme bebeğe ..
gerilmee her bebekte olabılıyor bu durumlar benm bebeğim iskenderun çok sıcak die 28 derce klimalı odada fan ayarı en düşüktee şekilde ince uzun kollu alt üstle uyuduğunda üzerine battaniyeyle tutuorum sende öyle yap telaş etme olurmuu bekle alır o memeyi su iç bol bol ve üzülme böyle böyle büyücekler sende çıtı pıtıydınn kızında öyle olucak herhalde

bu arada dun bizim bebeinde kontrolü vardı kusması gazdan dedi ve bebek gazlı iken ne mem emer ne de emzik hiç bişe almazz gaz ilacı kullan canm

aaa canım kasma kendini bu kadar.

benim oğlumda iki gündür kusuyor gazı var sabahtan beri doğru düzgün emmedi yarım yarım yarım uyuyor şakır şakır burnu akıyor.

ama ben yinede moralimi bozmamaya çalışıyorum.

sende yıpratma kendini bu kadar önce sen iyi olacaksın ki bebeğin de iyi olsun.

hadi doktordan da iyi haberlerle gel inşallah.

bu arada bizim yarın kırkımız çıkıyor.

bir arkadaşım vardı geçen yıl doğum yaptı onun da bebeği kırkı çıkana kadar huysuzdu kız kırkını çıkarırken bebeğim uslu olsun diye dua etmiş ondan sonra çocuk meledi sanki. sesi soluğu çıkmayan uykucu bişey oluverdi kırkı çıkmayan arkadaşlara duyurulur.

inşallah bendede işe yarar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…