2010 Temmuz Anneleri : )

bu arada dun bizim bebeinde kontrolü vardı kusması gazdan dedi ve bebek gazlı iken ne mem emer ne de emzik hiç bişe almazz gaz ilacı kullan canm

esma çok güzel bir bayanmışsın canım
bizimkide de emerken aralarda hem sızlanıyo doktor gaz dedi gündüz nurse gece bio gaia kullanıyoruz bitkisel ikiside

benm oğlanda hapşırıyor hapşırmaları çok normal dedi doktor sağlıklı olduklarının göstergesi gazı oaln bebek emmior ağlıor memeyi alırkenn

ben daha dün aradım doktoru kusması için hiçbişey yyapmıyoruz ancak kilo kaybeder beslenemezse müdahale ediyoruz dedi midesine boru salıp bakacak halimiz yok ne var diye dedi kusma sebebi muhtemel gazdandır dedi gaz sancıları 2 gündür başladı dedim daha da artacak dediCADIARZUyani ne gaz arkadaş patır patır çıkarıyor oh diyorum çıkardı rahatladı uyur şimdi yok cıyak cıyak sonra yine patır patır zaten antibiyotiklerden çocuğum isal ve pişik her gazı kakalı o yüzden bazen 15 dakkada bazen yarım saatte bir bez değiştiriyoz ben artık lavaboda yıkıyorum hiç silmiyorum altını zaten ılık sulu pamukla siliyodum ama artık sadece yıkıyorum bence üşütmemiştir canım meraklanma. normal bunlar kusması filan hapşurması da normal benimki de sürekli hapşuruyo doğduğundan beri

esma çok güzel bir bayanmışsın canım
bizimkide de emerken aralarda hem sızlanıyo doktor gaz dedi gündüz nurse gece bio gaia kullanıyoruz bitkisel ikiside

tşk ederim canımm
bende gece gunduz nurse kullanıorum memnunum .... ama inanın en büyük ilaç arabada gezırmek ben oğlumu arabada tur attırınca çocuk patır patır çıkarıorrr

benm oğlanda hapşırıyor hapşırmaları çok normal dedi doktor sağlıklı olduklarının göstergesi gazı oaln bebek emmior ağlıor memeyi alırkenn

evet canım benim oğlumda emerken gazı varsa çığlık atıp beni yumrukluyor benim ne suçum varsa:)))

canım senin biraz emzirme sorunun olmuştu bebişinkilo alamadı o yüzden 350 gr aldı yazmıştın ya onuda bir sor istersen
bende öyle hep moral vermeye çalışıyorum kendime sabah kalktığımda bu gün daha güzel geçicek diyorum
ev işleri yetişmiyor bazende hiç canım yapmak istemiyor birde gaz yüzünden sızlanınca moralim bozuluyo bazen

ben gaz için sadece akşamları zinco damla veriyorum akşamları 9-12 arası hep ağlıyor gaz yüzünden valla kızlar yaşlanmışım ben hastane filan çok ta yoruldum gerçi ama ağlıyorum bakamıyorum ben bu çocuğa diye sırtım belim kopuyo aşırı yorgunum etlerim acıyo yani annem olmasa halim dumandı anne noolur al diyorum kadın nereye koşacağını şaşırdı yemek ütü hepsini o yapıyor ben bitkin durumdayım yani çok fenayım sanki hasta gibiyim

tşk ederim canımm
bende gece gunduz nurse kullanıorum memnunum .... ama inanın en büyük ilaç arabada gezırmek ben oğlumu arabada tur attırınca çocuk patır patır çıkarıorrr

açık hava yada arabada gezmeyi bizimkide seviyo baygın gibi uyuyo ozaman

canım sen hamileykende kilo alammaıştın onunda yorgunluğu olabilir vitaminsiz kalmış olabılırsın o yüzden heryerin ağrıor bencee .........
bu kiloların tek faydası oldu bana hem ev hem çocuk hem işe yetişiorumm bitkin düşüorum ama senin kadar değil
çok üzüldüm şimdi vitamin ilacı al cnmmm

evet canım benim oğlumda emerken gazı varsa çığlık atıp beni yumrukluyor benim ne suçum varsa:)))

benim oğlum da sürekli bana vuruyor ağzından memeyi çıkarıyor bi sinirleniyo yumruk yapıp elini vuruyo da vuruyo mememe durmadan ağlayarak sonra sakinleşip gene alıyo memeyi tekme de atıyo valla ama bazen de sabah yanına uzanıyorum biz burda divanda yatırıyoz annemlerin evinde sabah uyanıyo yüzüme bakıyo gülüyo sonra tekrar kapatıyo gözlerini uyumaya devam ediyo o hallerine de bitiyo:1hug:rum yaa çok hoşuma gidiyo

kızlar ben öyle ninni falan bilmem ama bir şeyler söylüyorum ruhsuz olmasın diye bebeğe
fış fış kayıkçı
kuçük kurbağ kuyruğun nerede
çapkın kız özgünamal söylüyodu ya
eşim sesin arya gibi diyo dalga geçiyo
birde şunu ben uydurdum
tahanın mamasını
hiç kimseler yiyemez
hepsini taha yiycek
pek yaratıcı değilim dimi

siz bizim uydurduklarımızı duysanızz:)
ağlama bebek ağlamaa:)
karaları bağlama :) bunu kayınvalidem uydurmuşşş oyle dierek hoplatır
kayın babam ...
oy ninniye ninniyeee kurban olsunlar ninniyeee :) kaydirigubbakcemile3

evet sürekli hareket ettikleri için gazlarını çıkarıorlarrr ....
gezdirin kızlar bebişlerii

ya hastaneden döndükten sonra ilk defa dün çıkardım akşamüstü başta iyiydi bakındı bakındı sonra uyudu ama sonra uyandı ve eve dönüş yolunda bir bağırmaya başladı eve zor getirdim evde aldım kucağıma zaart die gaz çıkardı evde yani gazı gelince dışarda arabada bile olsa ağlıyo çok işe yaramadı bir de dışardayken ağlaması zor oluyo yaa bizim sahil kenarı ne kadar olsa eser hastalanmadan önce de aynısı olmuştu kucağıma almıştım ondan mı oldu üşüdü mü die korktum şimdi ağlayınca kucağıma da alamıyorum kopa koşa eve getiriyorum ama stres oluyorum

allah razı olsun anneciyinden ben yalnızım eşim diyo pantolonum gömleyim hazırmı hemen hazırlıyorum diyorum
akşam halsizlik oluyo ne yaptınki bir et kızarttın birde makarna diyo sen yapsaydın kolaysa diyorum böyle ufak atışmalar oluyo aramızda
hele gece hiçççç kalkmıyo bazen kızgın kızgın bakıyorum ona
kızlar allah bu bebeklerimize sağlık versin ben başka düşünmüyorum zaten

Sonbahar geçmiş olsun canım.Canını hiç sıkma emin ol yazdıklarının hepsi bizlerde de yaşanan sorunlar.

Bi de kızlar şunu farkettim bu gaz meselesini çözümlemenin tek yolu bebişleri hareket ettirmek.
Bugünümüz harika geçti maşallah böyle başladık böyle gider bu gün.
Eşimle sabah kalktık habire evirdik çevirdik küçük pandayı ohh bir pırtlatıyoki altta üstten görmeyin.
Mışıl mışıl uyudu 9-11 arası sonra emzirdim,oyun istedi bizimki yine evidrdim çevirdim yok masaj yok spor yaptırmalar yok omzumda evi turlamalar ohh yine gazlar çıktı.
Şimdi de açtık powertürkü dinleye dinleye uyudu.
Bi de ben bebeğimle şimdiden habire muhabbet ediyorum erken konuşmasını istiyorsanız herşeyden bahsedin.
Eşim diyoki sen ne geveze bi kadınmışın meğerse:))Ama ne yapayım dilli düdük yapıcam oğlumu:))

eşim : ) kurban olur babası senin gibi tosunaaa .... tosuun die zıplatıor ama hepsininde meledisi çok komık kızlar dinlerken koparsınız

ay çok hoş vallahi

ben de şöle bişe uydurdum ama hoşuna gidiyo
ritimli bi şekilde ben oğluma bakarıım ben oğlumu besleriim temizleriiim uyuturuum ben oğluuumuu çok severim çok severiiiim böle şeler sölüyom annem de kucağında sallayıp çikilom çikilom çikilooom çikiloom diyo sürekli ne demekse ama hepsini seviyo susuyo bi süre

ay bizde konuşa konuşa bir hal olduk dinlior süreklii...
oğlum senle gezmelere gidicez..
oğlum bugun neler yaptın şuraya gittinmi şunu yaptınmı artık büyüdün yastığını değiştirelim oğlum sakın kusma gaznı çıkarıcam büyük adam gibi konuşuorummm ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…