bu arada dun bizim bebeinde kontrolü vardı kusması gazdan dedi ve bebek gazlı iken ne mem emer ne de emzik hiç bişe almazz gaz ilacı kullan canm
çocuk bakmak cidden çok zor. benimkide akşamdan beri kusuyor mem veriyorum almıyor mama veriyorum almıyor azcık alıyor onuda kusuyor ekşi ekşi çok hapşırdı bugün şimdi hazırlandım doktora gidiyoruz yine eşimde yok bu kez. tek başıma götürcem bakalım taksiyle. şimdi uyudu. bende sabahtan beri ağzıma bir lokma koyamadım anca şimdi yiyorum. çok gerildim o ağladıkça biraz kafam dağılsın diye hem atıştırıyorum hemde okudum burayı. saat 2 de randevu bakalım ne olmuş. üşütmüş diyecek büyük ihtimalle ama yinede gidiyorum işte bile bile. bugün yine çok gerginim ben ya gergin olunca sütte gelmiyor arkadaş
esma çok güzel bir bayanmışsın canım
bizimkide de emerken aralarda hem sızlanıyo doktor gaz dedi gündüz nurse gece bio gaia kullanıyoruz bitkisel ikiside
benm oğlanda hapşırıyor hapşırmaları çok normal dedi doktor sağlıklı olduklarının göstergesi gazı oaln bebek emmior ağlıor memeyi alırkenn
çocuk bakmak cidden çok zor. benimkide akşamdan beri kusuyor mem veriyorum almıyor mama veriyorum almıyor azcık alıyor onuda kusuyor ekşi ekşi çok hapşırdı bugün şimdi hazırlandım doktora gidiyoruz yine eşimde yok bu kez. tek başıma götürcem bakalım taksiyle. şimdi uyudu. bende sabahtan beri ağzıma bir lokma koyamadım anca şimdi yiyorum. çok gerildim o ağladıkça biraz kafam dağılsın diye hem atıştırıyorum hemde okudum burayı. saat 2 de randevu bakalım ne olmuş. üşütmüş diyecek büyük ihtimalle ama yinede gidiyorum işte bile bile. bugün yine çok gerginim ben ya gergin olunca sütte gelmiyor arkadaş
tşk ederim canımm
bende gece gunduz nurse kullanıorum memnunum .... ama inanın en büyük ilaç arabada gezırmek ben oğlumu arabada tur attırınca çocuk patır patır çıkarıorrr
ben gaz için sadece akşamları zinco damla veriyorum akşamları 9-12 arası hep ağlıyor gaz yüzünden valla kızlar yaşlanmışım ben hastane filan çok ta yoruldum gerçi ama ağlıyorum bakamıyorum ben bu çocuğa diye sırtım belim kopuyo aşırı yorgunum etlerim acıyo yani annem olmasa halim dumandı anne noolur al diyorum kadın nereye koşacağını şaşırdı yemek ütü hepsini o yapıyor ben bitkin durumdayım yani çok fenayım sanki hasta gibiyim
evet canım benim oğlumda emerken gazı varsa çığlık atıp beni yumrukluyor benim ne suçum varsa:)))
açık hava yada arabada gezmeyi bizimkide seviyo baygın gibi uyuyo ozaman
evet sürekli hareket ettikleri için gazlarını çıkarıorlarrr ....
gezdirin kızlar bebişlerii
ben gaz için sadece akşamları zinco damla veriyorum akşamları 9-12 arası hep ağlıyor gaz yüzünden valla kızlar yaşlanmışım ben hastane filan çok ta yoruldum gerçi ama ağlıyorum bakamıyorum ben bu çocuğa diye sırtım belim kopuyo aşırı yorgunum etlerim acıyo yani annem olmasa halim dumandı anne noolur al diyorum kadın nereye koşacağını şaşırdı yemek ütü hepsini o yapıyor ben bitkin durumdayım yani çok fenayım sanki hasta gibiyim
siz bizim uydurduklarımızı duysanızz:)
ağlama bebek ağlamaa:)
karaları bağlama :) bunu kayınvalidem uydurmuşşş oyle dierek hoplatır
kayın babam ...
oy ninniye ninniyeee kurban olsunlar ninniyeee :) kaydirigubbakcemile3
kızlar ben öyle ninni falan bilmem ama bir şeyler söylüyorum ruhsuz olmasın diye bebeğe
fış fış kayıkçı
kuçük kurbağ kuyruğun nerede
çapkın kız özgünamal söylüyodu ya
eşim sesin arya gibi diyo dalga geçiyo
birde şunu ben uydurdum
tahanın mamasını
hiç kimseler yiyemez
hepsini taha yiycek
pek yaratıcı değilim dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?