2010 Temmuz Anneleri : )

valla taktir ediyorum sizleri ben çürük çıktım hiçbişe yapamıyorum çocuğa bile bakamıyorum tek başıma çok yoruluyorum ama bu hastane olayı bana çok zor geldi yani 7-8 kilo verdim hastanede 12 günde şimdi toparlanmaya çalışıyorum

Aaa bizim de kendimize özle bestemiz var ben de yazayım o zman:

Rüzgar Alpin uykusu gelmiş,
Uykulara ninnilerle dalarmış
Uykusunda rüyalar görürmüş
Rüyasında annesi babası onu çok severmiş,
Rüyasında ananensi babanesi dedesi dedesi onu çok severmiş,
Rüyasında teyzesi amcası dayısı yengesi onu çok severmiş,
Rüyasında Demircik abisi onunla oynarmış,öpermiş koklarmış,onu çok severmiş,

Böyle bi şarkımız var ama melodisiyle dinlemeniz lazım
Valla ben de beğendim oğlumda çok sevdi.

esma bunu beğendii...
valla süpermişş
sende beste yapıp satmaya başla bencee nessem ismini değiştirip bende söyleyebilirmmm :)

bende söyleyım o zman bestemiii
ah o çakmak çakmak gözleri tam on ikiden vurdu kalbimi .............. bu sibel canındı demi:) çok beceriksizim çalıntı yapıorum :)

esma bunu beğendii...
valla süpermişş
sende beste yapıp satmaya başla bencee nessem ismini değiştirip bende söyleyebilirmmm :)

Tabi tabi beğendiysen al söle güzelim:))
Umuma açık bir ninnidir telif hakkı istemem:)))
BEn daha neler uydurdum yazarım ben size her güne bir ninni.
Besteleri sizden artık.
Kimbilir herkes nasıl besteler ne çeşitli olur.

bende söyliym canım bunu

seninki şarkı gibi canım

süper olmuş valla sözleri

evet süper olurrr :) sen bizimm söz yazarımızsın artık melodisi bize aitt onuda güzel yaparz inşallah

bende söyleyım o zman bestemiii
ah o çakmak çakmak gözleri tam on ikiden vurdu kalbimi .............. bu sibel canındı demi:) çok beceriksizim çalıntı yapıorum :)

en güzeli ağlama bebek ağlama karaları bağlama

bende bunu söylüyorum kızıma hatta dinletiyorum bazen,

uyu yavrum yine sabah oluyor
uyumazsan güzel rengin soluyor
babacığın gemiş bize bakıyor
uyu yavrum yine sabah oluyor.

zeynep önkaya

ben eşimin adıyla face kullanıyorum.eşim girmez pek faceye sadece ben giriyorum.bende eklesem face grubuna kabul edermisiniz

Yaaa facete DAmla Emran kimdi kızlar?
Onu hatırlayamadım diğerlerinin çoğunu biliyorum da.
Merak ettim şimdi.

birde kolik bebekler için Buziki_Orhan diye googleda aratırsanız albümünü indirebilirsiniz gerçekten faydası olduğunu söylüyorlar.

kızlar benim oğlum hergün öğleden sonra 3-6 arası uyuyodu sonra gece 12ye kadar uyumuyodu 12den sabah 9a kadar da uyuyodu ama arada 4 te uyanıp emip tekrar uyuyodu ara zamanlarda da uyuyo ama 10 dakka 10 dakka tavşan uykusu gene mızıl mızıl bugün dedim ki oğlum illa 3ü beklemek zorunda değilsin şimdi de uyuyabilirsin kural değil yani karnın tok altın temiz şimdi uyu istersen dedim uyudu valla hala uyuyo 1 de uyudu anladı mı ne?yoksa 3 e kadar mızırdanırdı

maaşallah de canım bende şimdi yıkıycam tahayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…