2010 Temmuz Anneleri : )

geçen günde kaynım bana hergördüğünde bu çocuk gitgide zayıflıyor diyip durdu sinir oluyorum ben yara bere içinde acı içinde emzirmeye çalışıyorum. bende gittim kayınvalideme dedimki ayıptır dedim bana öyle söylemesin dedim her gördüğünde çocuk zayıflamış diyor dedim tabi ben psikopatım ya çocuğu aç bırakıyorum dedim kızdım artık sinir oluyorum göğüs yara olması , acı içinde emzirmek zaten başlı başına depresyon sebebi.

hımm anladım canım benimde göğsüm kanadı falan ama bırakmadım emzirmeyi ilaç kullandım süper ii geldi göğsüme benimkininde ucu yoktu çıktı yawaş yawaş mor bi ilaçdı adını unuttum l ile başlayan:)
ii bari eşin kurtarmış seni bu durumdan benimki korunmam 2.si olsun diyo adam ya mahwolurum psikolojim bozulur Allah korusun çok korkuyorum walla
aynen canım benimlide ölee ama Allah tan sprala bişi demedi taktırcamm

birde bebek ağlarken gelip gelip başımda "niye ağlıyor ki" diyenlere ayrı bir gıcıklığım var..

ben çocuğun içindeyim ya o yüzden biliyorum sanki tövbe tövbe...

bebekte ondan diyorum bebekler genelde ağlar diyorum uyuzlara

canım sütün koruduğuna inanmıyorum ben güvenemem o yönteme
çevremde de bu yolla hamile kalanlar var
gene de sen bilirsin

kızlar yasmini 4 yıl önce kullandım bende kist yaptı haberiniz olsun sonra doktor kontrolünde miralon kullanmıştım ama en iyisi eşinin korunması

emzirmeye etkisi warmı peki canım?
spiral en çok tercih edilen şeymiş bazılarında ewet kanmayı artırıyomuş ama sonra düzene giriyomuş çok sıkıntı olursa çıkarttırıyolar zaten

araştırıp yazarım canım
ne biliy spralde istemiyorum
prezervatif hiç kullanmadık
bende bilmiyorum yani

sonbaharcım
sana tavsiyem bebekle ilgili sorununu eşin haricinde kimseye anlatma millete laf lazım zaten sonra böyle canını sıkarlar

banada anne sütü gaz yapmazki diyo sinirler .... git diyom içimden

bende lansinoh kullandım ama hiç fayda etmedi 2 minik bir büyük bitirdim. sonra komşu dedi biz bepanten kullanırdık hemen eşime aldırdım bir nebze olsun acımı dindirdi her emzirmeden sonra sürüyorum bepanteni emzireceğim zaman koşa koşa gidip yıkayıp geliyorum

walla öyle canım sanki bile bile yapıyoruz
bi yerde okudum çocuğa emzirmeden gaz falan geçmezmiş anneye geçer anne gazlanırmış çocuk da ağlama nöbetleri olurmuş gaz sancısı değil yani kolik deniliyormuş bunada her gün aynı saatlerde hakkaten doğru ya hep aynı saatte ben dikkat ettim kendime yine aynı çocuk karnı tok çocuğun ee dolayısıyla şişiyo neymiş benim yüzümden çocuğum karnı daaawul gibi olmuş gaz yapmışım off dedim yaa psikolojim bozuldu almadım çocuğuwalla sinirlendim çünküü
nee düşüncesiz insanlar yaa sanki bile bile zayıflatıyo hayret bişi gerçektende ben emzirirken ağlıyodumm :S depresyon sebebi hakkaten bide bunlar çıkıyo başaa

Son düzenleme:

ben hiç korunmadım canım bebek olmuyoduda bizim sen nekullanıyosun peki ne kullanıcaz biz ya

sonbaharcım
sana tavsiyem bebekle ilgili sorununu eşin haricinde kimseye anlatma millete laf lazım zaten sonra böyle canını sıkarlar

anlatmıyorumda nurcancım görmeye gelenler olsun, kayınvalidemlere gidiyoruz onlar olsun görüyorlar ağlarken kızımda sağolsun çığlık atarak ağlıyor

vallahi ben başka bebek düşünmüyorum allah bebeklerimize sağlık versin kimsem yok zaten yardımcı eşiminde yardımından hayır yok öle pek anlamıyo
kolay değilmiş bu çocuk bakma işi

canım gogus uclarına zeytınyagı sur gogus pedıyle kapat hem cabuk ıyılesır hemde cocuk emerken ona zarar vermez kabızlıgını onler ve emzırmeden once gogus ucunu ısla gogus ucum kucuk deme emdıkce buyuyor bendede oyle oldu

araştırıp yazarım canım
ne biliy spralde istemiyorum
prezervatif hiç kullanmadık
bende bilmiyorum yani

tmm cnm bende prezerwatf kullanmak istemiyorum kullanmadımda kullananlardan
hamile kalanlar wardı enteresan ama bilmiyorumkismile

anlatmıyorumda nurcancım görmeye gelenler olsun, kayınvalidemlere gidiyoruz onlar olsun görüyorlar ağlarken kızımda sağolsun çığlık atarak ağlıyor

benim taha şu an 3,5 kilo oldu doktor iyi daha alıcak dedi kimseye söylemiyorum kilosunu falan sinirlenicem sonra biliyorum
benim suyum tamamen bitmiş bebek beslenememiş anne karnında
birde gazı var
kabızlığı geçti allaha şükür
komşu gaz olmaması lazım diyo anne sütü yapmazmış

bende bi yerde okudum anne sütü gaz yapmıyormuş bebeğin her gün aynı saatlerde ağlama nöbetşleriymiş buu we çok normalmiş 3. ayda bitermişş

tmm cnm bende prezerwatf kullanmak istemiyorum kullanmadımda kullananlardan
hamile kalanlar wardı enteresan ama bilmiyorumkismile

benim eşim kullansa iyi olurdu prezervatif ama kullnmam dedi
bilmiyorum bende ne kullansam tavsiyesi olanlar varsa iyi olur arkadaşlar zaten bir aydır pek bir şey olmadı aramızda eşimle
benim aklımdan bile geçmiyo zaten

adam belki çocuk istiyordur masus delmiştir ucunu kaydirigubbakcemile3
iyi marka kullanmak lazım

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 doğru walla

bende dün annemle konuştum komşunun çocuğu 6 kg olmuş dedim bu arada annemle aramız düzeldi nurcan. annemde dediki ben 3 çocuk doğurdum ilk üç ay yarım kiloya yakın alırlar çocuk 5. 6. aydan sonra tombikleşmeye başlar boşver milleti dedi sen emzir o sağlıklı olsunda dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…