hımm anladım canım benimde göğsüm kanadı falan ama bırakmadım emzirmeyi ilaç kullandım süper ii geldi göğsüme benimkininde ucu yoktu çıktı yawaş yawaş mor bi ilaçdı adını unuttum l ile başlayan:)maşallah canım allah nazardan saklasınbenimkide biraz kilo alsa keşke
yok cnm ya ek olarak değil benim göğüs ucu yaralaım çok kanıyordu ilaç kullanırken bir gün dinlensinler diye mam verdim o zaman işte kabız olmuştu çok zor günlerdi daha da vermedim artık. göğüslerim hala acıyor o şekilde emzirmeye çalışıyorum. korunma yöntemi olarak eskisi gibi prezervatifle. ben hiç iğne hap vs kullanmadım eşim sağolsun duyarlı bu konuda.:kedi::kedi:
aynen canım benimlide ölee ama Allah tan sprala bişi demedi taktırcammya doğum kontrol hapları sütü etkiliyormuş doktorlar tavsiye etmiyor.bende spiral istiyorum ama eşim hiç birine müsade etmiyor.hatta geyik yapıyor hazır dikişlerin varken bir tane daha yapalım çıksın aradan diye.kafayı yerim heralde.bende hapla düşünüyordum öyle okuyunca vazgeçtim haptan
zaten benimde 40 çıktıktan sonra oldu canım sorun bi ara kanamam bitti bende istemedim ama nereye kadar sürcek acaba dedim bende senin gibiydim oturamadım yatamadım hep yan durdum sürünerek tuwalete gittim şimdi iyiyim çok şükür ama geçtiğinden emin değilim işte
birde korunma yöntemlerini düşünmeye başladım bazılarının sütü koruyo adet görmüyorlar ama ben tekrar tekrar kanamalar geçiridim sütüm korumadığı için bebek olma korkusuda war açıkcasııı
kızlar kızkardeşim ve eltisi kullanıyormuş yasmin adında doğum kontrol hapı çok met ettiler asla kilo yapmıyormuş adat sancısını kesiyormuş adati düzene sokuyormuş ben ondan kullanıcam adetin ikinci günü başlıyosun kullanmaya
yan etkisi hiç yokmuş
emzirmeye etkisi warmı peki canım?
spiral en çok tercih edilen şeymiş bazılarında ewet kanmayı artırıyomuş ama sonra düzene giriyomuş çok sıkıntı olursa çıkarttırıyolar zaten
birde bebek ağlarken gelip gelip başımda "niye ağlıyor ki" diyenlere ayrı bir gıcıklığım var..
ben çocuğun içindeyim ya o yüzden biliyorum sanki tövbe tövbe...
bebekte ondan diyorum bebekler genelde ağlar diyorum uyuzlara
birde bebek ağlarken gelip gelip başımda "niye ağlıyor ki" diyenlere ayrı bir gıcıklığım var..
ben çocuğun içindeyim ya o yüzden biliyorum sanki tövbe tövbe...
bebekte ondan diyorum bebekler genelde ağlar diyorum uyuzlara
walla öyle canım sanki bile bile yapıyoruzbende senin gibiyim zayıflarım diye birsey de almak istemiyorum ama ne yapacagız kılo da veremıyoruz ben evden dısarı cıkmadım daha dogru düzgün dogum yapalı nasıl kılo verecegım bu şekilde bılmıyorum gunduz sıcak gece buz gıbı zaten cocuk hasta amaaan
ben hamile kalmadan önce kullanıyordum yasmin bana hiç iyi gelmemişti ayda 3 4 defa adet oluyordum ama herkeste aynı etkıyı yapmaz herhalde sonra bıraktım zaten
aynen canım özellikle annem yanımdayken sunu yeme bunu içme çorap gıy çocuk senden dolayı hasta yedıklerınden kabız falan sureklı sucluyorlar çocuk hıckırıyor onu bıle bana mal ediyorlar
nee düşüncesiz insanlar yaa sanki bile bile zayıflatıyo hayret bişi gerçektende ben emzirirken ağlıyodumm :S depresyon sebebi hakkaten bide bunlar çıkıyo başaageçen günde kaynım bana hergördüğünde bu çocuk gitgide zayıflıyor diyip durdu sinir oluyorum ben yara bere içinde acı içinde emzirmeye çalışıyorum. bende gittim kayınvalideme dedimki ayıptır dedim bana öyle söylemesin dedim her gördüğünde çocuk zayıflamış diyor dedim tabi ben psikopatım ya çocuğu aç bırakıyorum dedim kızdım artık sinir oluyorum göğüs yara olması , acı içinde emzirmek zaten başlı başına depresyon sebebi.
canım sütün koruduğuna inanmıyorum ben güvenemem o yönteme
çevremde de bu yolla hamile kalanlar var
gene de sen bilirsin
kızlar yasmini 4 yıl önce kullandım bende kist yaptı haberiniz olsun sonra doktor kontrolünde miralon kullanmıştım ama en iyisi eşinin korunması
sonbaharcım
sana tavsiyem bebekle ilgili sorununu eşin haricinde kimseye anlatma millete laf lazım zaten sonra böyle canını sıkarlar
ya doğum kontrol hapları sütü etkiliyormuş doktorlar tavsiye etmiyor.bende spiral istiyorum ama eşim hiç birine müsade etmiyor.hatta geyik yapıyor hazır dikişlerin varken bir tane daha yapalım çıksın aradan diye.kafayı yerim heralde.bende hapla düşünüyordum öyle okuyunca vazgeçtim haptan
geçen günde kaynım bana hergördüğünde bu çocuk gitgide zayıflıyor diyip durdu sinir oluyorum ben yara bere içinde acı içinde emzirmeye çalışıyorum. bende gittim kayınvalideme dedimki ayıptır dedim bana öyle söylemesin dedim her gördüğünde çocuk zayıflamış diyor dedim tabi ben psikopatım ya çocuğu aç bırakıyorum dedim kızdım artık sinir oluyorum göğüs yara olması , acı içinde emzirmek zaten başlı başına depresyon sebebi.
canım sütün koruduğuna inanmıyorum ben güvenemem o yönteme
çevremde de bu yolla hamile kalanlar var
gene de sen bilirsin
zaten bende güwenemem canım korusa bile o yüzden hemen gidip taktırmak istiyorummm
kızlar yasmini 4 yıl önce kullandım bende kist yaptı haberiniz olsun sonra doktor kontrolünde miralon kullanmıştım ama en iyisi eşinin korunması
araştırıp yazarım canım
ne biliy spralde istemiyorum
prezervatif hiç kullanmadık
bende bilmiyorum yani
anlatmıyorumda nurcancım görmeye gelenler olsun, kayınvalidemlere gidiyoruz onlar olsun görüyorlar ağlarken kızımda sağolsun çığlık atarak ağlıyor
tmm cnm bende prezerwatf kullanmak istemiyorum kullanmadımda kullananlardan
hamile kalanlar wardı enteresan ama bilmiyorumkismile
adam belki çocuk istiyordur masus delmiştir ucunu kaydirigubbakcemile3
iyi marka kullanmak lazım
benim taha şu an 3,5 kilo oldu doktor iyi daha alıcak dedi kimseye söylemiyorum kilosunu falan sinirlenicem sonra biliyorum
benim suyum tamamen bitmiş bebek beslenememiş anne karnında
birde gazı var
kabızlığı geçti allaha şükür
komşu gaz olmaması lazım diyo anne sütü yapmazmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?