2010 Temmuz Anneleri : )

benim eşim kullansa iyi olurdu prezervatif ama kullnmam dedi
bilmiyorum bende ne kullansam tavsiyesi olanlar varsa iyi olur arkadaşlar zaten bir aydır pek bir şey olmadı aramızda eşimle
benim aklımdan bile geçmiyo zaten

benim eşimde kullanmam deddi o yüzden en uygununu araştırdım sprial..
iğne war 3 aylık ama tawsiye etmiyolar düzensizlik yapıomuşş

annenin sana destek olması gerekir ya ne çok moral bozan insan var benim annemde hamileyken çok kilo aldım için devamlı duba gibisin ne olcak bu halin diyip durdu.doğum yaptım maş nasıl vercen bu kiloyu diyo.sonrada süt yapsın diye tatlıydı sütlaçtı güllaçtı yedirip durdu

en oğrusunu yapmışsın kaynana söylemekle benim ufak kayınlarım var onlardan biri dese direk cvp verirdim ben.

benim eşim spiralade karışıyor.herşeye karışıyor zaten adam pimpirikli bişi çoçugun vajinasındaki o beyaz şeyleri silmeye kalktım bir gün hemen napıyorsun sen doktora sormadan bişi yapma.çoçuk süt emerken bazen çok geliyor boğuluyor bana emzirmeyi bile sağolsun öğretiyorsun.dikkat etsene çoçuk şöyle tutulur falan.diyorum gel ver çok karışma diyorum sinirleniyorum

ilk kez çoklu alıntı yaptım inş becermiştirim

bende bi yerde okudum anne sütü gaz yapmıyormuş bebeğin her gün aynı saatlerde ağlama nöbetşleriymiş buu we çok normalmiş 3. ayda bitermişş

yapar canım ya mutlaka bebek hava yutuyordur emer ken yutmazmı ondan bile olur

kızlar nuk gece emziği kullanan var mı dün internetten sipariş verdim emzik buhar makinası falan benım kızın burnu tıkalı buhar makınası al dedıler onu alırken emzık de soyledım kullananlar memnun mu

tmm cnm bende prezerwatf kullanmak istemiyorum kullanmadımda kullananlardan
hamile kalanlar wardı enteresan ama bilmiyorumkismile

benim çoçukluk arkadaşım evlendiği zaman eşi çoçuk istemiyordu.bir türlü ikna edemedi eşini bana dediki güzin (bu arada ismim güzin ) prezervatifleri deliyorum dedi.. sonra zaten 3 ay sonra falan hamile kalmıştı.

benim eşimde karışır canım bunun altı değiştimi diyo
değişti 10 dk önc diyorum ya yine yaptıysa diyo
bir ayda 6 paket bitti
2-5 kiloluk 50li primadan rekor kırdım eşim sayesinde

benim kızımın gaz sanıcı akşam 6 dan gece 11 e kadar tutuyor hiç şaşmaz her akşam aynı. bende penye battaniyeye sıkıca sarıp ayağımda sallıyorum o zaman daha az ağlıyor

daha neler yaa
neler warmış neler kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ben azcık bişiler yiyim şimdi uyanır çünkü bizim sıpa sonra görüşürüz kızlar öpüoruz sizi çokk opuyorumnanaktan

kızlar nuk gece emziği kullanan var mı dün internetten sipariş verdim emzik buhar makinası falan benım kızın burnu tıkalı buhar makınası al dedıler onu alırken emzık de soyledım kullananlar memnun mu

tahanın burnuda hep tıkalı ya işe yararmı acaba buhar makinası
şimdi ne kullanıyosun
deniz suyu tam açmıyo kızlar

çok sevindim canım annenle iyi olmana allah ayırmasın sizi
senin kız biraz nazlı olabilir
nazar falanda vardır belki
şu an tecrubesiziz bir iki ay sonra allahın izni ile bahar çok iyi olucak

Son düzenleyen: Moderatör:
tahanın burnuda hep tıkalı ya işe yararmı acaba buhar makinası
şimdi ne kullanıyosun
deniz suyu tam açmıyo kızlar

şu an şuruplarımız var canım ıburamin ve asist diye deniz suyu verecektı devlet ödemiyormuş 30 tl o da doktor o zaman buhar makınası al hem kısın da lazım olur dedı bende chıcco nun vardı 49 a onu aldım daha gelmedı henuz onun dısında bırsey kullanmıyorum şu an

benim kızımın gaz sanıcı akşam 6 dan gece 11 e kadar tutuyor hiç şaşmaz her akşam aynı. Bende penye battaniyeye sıkıca sarıp ayağımda sallıyorum o zaman daha az ağlıyor

canım rezene çayı birde bebek yastığında karın üstü yatırmakta işe yarıyo

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar çocuklarınızın hastalığı gelişimi ile ilgili sorularınız varsa pediatri portalı diye bir site var orda online çocuk doktorları var üye olup sorabilirsiniz

iyiki almadın deniz suyu 20 lira verdim hiç bir..... Yaramadı damalatıyosun 1 saat sonra yine tıkalı 50 lira bir şey değil bende alıym ozaman

kızlar siz her ay özel doktara götürücekmisiniz bebekleri

kızlar size kenim keşfettiğim süt yapan 2 şeyi söyliyim sizde deneyin biri uludağ narata içecek diğeride üzüm

kızlar size kenim keşfettiğim süt yapan 2 şeyi söyliyim sizde deneyin biri uludağ narata içecek diğeride üzüm

ibrahim saraçoğlu varya onun sitesinden baktım bende beyaz üzüm kuru dut helva dereotu incir yazıyordu
• Nane
• Maydanoz
• Nışasta unu
• Adaçayı
• Şeker kamışı
• Ararot
• Arpa ve arpa unundan yapılmış besinler
• Şalgam
• Mısır
• Salamurası yapılmış besinler
• Aşırı tuz tüketimi
• Turşusu yapılmış besinler
• Sirke ve limon suyunun fazlaca kullanılması bunlarda azatıyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…