delikafaduldendelikafadulden sen çok yaşa emiadam belki çocuk istiyordur masus delmiştir ucunu kaydirigubbakcemile3
iyi marka kullanmak lazım
benim eşim kullansa iyi olurdu prezervatif ama kullnmam dedi
bilmiyorum bende ne kullansam tavsiyesi olanlar varsa iyi olur arkadaşlar zaten bir aydır pek bir şey olmadı aramızda eşimle
benim aklımdan bile geçmiyo zaten
annenin sana destek olması gerekir ya ne çok moral bozan insan var benim annemde hamileyken çok kilo aldım için devamlı duba gibisin ne olcak bu halin diyip durdu.doğum yaptım maş nasıl vercen bu kiloyu diyo.sonrada süt yapsın diye tatlıydı sütlaçtı güllaçtı yedirip durdubende senin gibiyim zayıflarım diye birsey de almak istemiyorum ama ne yapacagız kılo da veremıyoruz ben evden dısarı cıkmadım daha dogru düzgün dogum yapalı nasıl kılo verecegım bu şekilde bılmıyorum gunduz sıcak gece buz gıbı zaten cocuk hasta amaaan
ben iki gündür mekik çekiyorum.başka kıyafette almıcam yoksa şişman halime alışırım:) dün bende burda yazılanları okuyorum bebegimle gezdim falan akşam yürüyüşe çıtık diyenleri heveslendim eşime dedim hadi bizde çıkalım neyse çıktık baktım serin bime gittik geldik sadece
ben hamile kalmadan önce kullanıyordum yasmin bana hiç iyi gelmemişti ayda 3 4 defa adet oluyordum ama herkeste aynı etkıyı yapmaz herhalde sonra bıraktım zaten
doğum kontrol hapları herkezde farklı oluyor mirnova diye bir hap kullanmıştım ben hiç bir yan etki yapmamıştı bana ama ama yasmin bir acaip yapmıştı normal de iki gün adet olurum yasmini kullandım on günden fazla kanamam olmuştu.
aynen canım özellikle annem yanımdayken sunu yeme bunu içme çorap gıy çocuk senden dolayı hasta yedıklerınden kabız falan sureklı sucluyorlar çocuk hıckırıyor onu bıle bana mal ediyorlar
en oğrusunu yapmışsın kaynana söylemekle benim ufak kayınlarım var onlardan biri dese direk cvp verirdim ben.geçen günde kaynım bana hergördüğünde bu çocuk gitgide zayıflıyor diyip durdu sinir oluyorum ben yara bere içinde acı içinde emzirmeye çalışıyorum. bende gittim kayınvalideme dedimki ayıptır dedim bana öyle söylemesin dedim her gördüğünde çocuk zayıflamış diyor dedim tabi ben psikopatım ya çocuğu aç bırakıyorum dedim kızdım artık sinir oluyorum göğüs yara olması , acı içinde emzirmek zaten başlı başına depresyon sebebi.
hımm anladım canım benimde göğsüm kanadı falan ama bırakmadım emzirmeyi ilaç kullandım süper ii geldi göğsüme benimkininde ucu yoktu çıktı yawaş yawaş mor bi ilaçdı adını unuttum l ile başlayan:)
ii bari eşin kurtarmış seni bu durumdan benimki korunmam 2.si olsun diyo adam ya mahwolurum psikolojim bozulur Allah korusun çok korkuyorum walla
aynen canım benimlide ölee ama Allah tan sprala bişi demedi taktırcamm
bende bi yerde okudum anne sütü gaz yapmıyormuş bebeğin her gün aynı saatlerde ağlama nöbetşleriymiş buu we çok normalmiş 3. ayda bitermişş
tmm cnm bende prezerwatf kullanmak istemiyorum kullanmadımda kullananlardan
hamile kalanlar wardı enteresan ama bilmiyorumkismile
annenin sana destek olması gerekir ya ne çok moral bozan insan var benim annemde hamileyken çok kilo aldım için devamlı duba gibisin ne olcak bu halin diyip durdu.doğum yaptım maş nasıl vercen bu kiloyu diyo.sonrada süt yapsın diye tatlıydı sütlaçtı güllaçtı yedirip durdu
en oğrusunu yapmışsın kaynana söylemekle benim ufak kayınlarım var onlardan biri dese direk cvp verirdim ben.
Benim eşim spiralade karışıyor.herşeye karışıyor zaten adam pimpirikli bişi çoçugun vajinasındaki o beyaz şeyleri silmeye kalktım bir gün hemen napıyorsun sen doktora sormadan bişi yapma.çoçuk süt emerken bazen çok geliyor boğuluyor bana emzirmeyi bile sağolsun öğretiyorsun.dikkat etsene çoçuk şöyle tutulur falan.diyorum gel ver çok karışma diyorum sinirleniyorum
ilk kez çoklu alıntı yaptım inş becermiştirim
benim çoçukluk arkadaşım evlendiği zaman eşi çoçuk istemiyordu.bir türlü ikna edemedi eşini bana dediki güzin (bu arada ismim güzin ) prezervatifleri deliyorum dedi.. sonra zaten 3 ay sonra falan hamile kalmıştı.
kızlar nuk gece emziği kullanan var mı dün internetten sipariş verdim emzik buhar makinası falan benım kızın burnu tıkalı buhar makınası al dedıler onu alırken emzık de soyledım kullananlar memnun mu
bende dün annemle konuştum komşunun çocuğu 6 kg olmuş dedim bu arada annemle aramız düzeldi Annemde dediki ben 3 çocuk doğurdum ilk üç ay yarım kiloya yakın alırlar çocuk 5. 6. Aydan sonra tombikleşmeye başlar boşver milleti dedi sen emzir o sağlıklı olsunda dedi
tahanın burnuda hep tıkalı ya işe yararmı acaba buhar makinası
şimdi ne kullanıyosun
deniz suyu tam açmıyo kızlar
benim kızımın gaz sanıcı akşam 6 dan gece 11 e kadar tutuyor hiç şaşmaz her akşam aynı. Bende penye battaniyeye sıkıca sarıp ayağımda sallıyorum o zaman daha az ağlıyor
şu an şuruplarımız var canım ıburamin ve asist diye deniz suyu verecektı devlet ödemiyormuş 30 tl o da doktor o zaman buhar makınası al hem kısın da lazım olur dedı bende chıcco nun vardı 49 a onu aldım daha gelmedı henuz onun dısında bırsey kullanmıyorum şu an
iyiki almadın deniz suyu 20 lira verdim hiç bir..... Yaramadı damalatıyosun 1 saat sonra yine tıkalı 50 lira bir şey değil bende alıym ozaman
kızlar size kenim keşfettiğim süt yapan 2 şeyi söyliyim sizde deneyin biri uludağ narata içecek diğeride üzüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?