canım rezene çayı birde bebek yastığında karın üstü yatırmakta işe yarıyo face beni eklermisin adım nurcan kurnaz
kızlar siz her ay özel doktara götürücekmisiniz bebekleri
iyi dinlenmeler sana fulik
gürsoycum liste halinde yazdıkların azaltanlar di mi
selam kızlar nasılsınız?
iyiyiz canım sen nasılsın
delirmek üzereyimkızım günlük 8-10 saat uyuyor. sürekli emiyor. benden başka kimsede durmuyor. bende de bir tek omuzda duruyor. doğduğundan beri dışarı çıkamadım. apartmanın önü de dahil buna. nolur bana bişeyler önerin. hiç bi yol bulamıyorum ya. babasında bile durmuyo
gazı yok karnı toksa durması lazım canım bitki çaylarından ver rahatlatır belki alttan gaz cıkarıyor mu cıkartmyorsa ondandır ya da ilgisini çekecek birsey bul benımkı 1 saattır beşiginin içinde kendi kendine oynuyor dönencesiyle bir de cocugun altını havalandır bıraz ac altını oynasın kendı kendıne
gazı yok, altı temiz, karnı tok, altının açılmasından nefret ediyor. çıngırak vs gibi şeylere sadece ağlayarak tepki veriyor. beşikte zaten mümkünatı yok durmuyo. nazar desek ikide bir okuyorum. kafayı yiycem ya...
şu rezene veya gece çayından ver canım tv ye bakıyor mu müzik dnlet altını açık bıraktıgında damı ağlıyor ben beşiğine nazar duası yapıştırdım kendı üstünde de var benımkı de once durmuyordu uyumuyordu alttan gaz cıkarmadıgı ıcınmış zinco şurup verdi dakka bır cıkarıyor şimdi rahatlıyor banyo falan da mı rahatlatmıyor bır de beşikte yatmıyorsa soyle yap kendı parfmunden besıgıne sık kullanmıyorsan da parfum once kullan ona alıssın sonra besıge sık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?