2010 Temmuz Anneleri : )

canım rezene çayı birde bebek yastığında karın üstü yatırmakta işe yarıyo face beni eklermisin adım nurcan kurnaz

kızlar siz her ay özel doktara götürücekmisiniz bebekleri

ekledim nurcancım. ben bu ay 2 kez götürmüş oldum biri dün kusuyor diye. biride 1 aylık kontrolu vardı o zaman. böyle zırt pırt özel hastaneye gidersem 2 yakamız biar araya gelmeyecek amanapalım çok tecrübesizim kızıma birşey olursa vicdan azabından ölürüm

nasıl olayım yorgun birde depresyona girmeye meyilli bi haldeyim evden dışarı çıkamıyorum benim ufaklık çok ağlıyo uyumuyo eve hapisim anlicanız

çok ağladığında penye battaniyesine sıkıca sar elleride içinde olsun aynı kalem gibi sarıyorum ben sonrada ayağımda sallıyorum 5 dk ya susuyor bir dene istersen bunu emzik veriyorsan onuda ver ağzına birde battaniyenin ucunuda gözlerine ört belki işe yarar canım ah o ağlamalar yokmu hala çekiyorum

ya benim oğlum şu emziği bi türlü ağzında tutamıyo ben elimle destekliyorum elimi çekince pat çıkıyo ağzından bi öğrenemedi emmesini:ecrin_bebek:

gürsoycum liste halinde yazdıkların azaltanlar di mi

evet canım benım kızı koydugum beşigine dönencesını açtım çıngıragı da ayaklarının altına koydu ayakları hareket ettıkce o da ses cıkarıyor keyfını nesesını bır gorsenız teyzeleri zaten beşiğe günde 15 dakıka en fazla donence sayesınde yatıyor yoksa ne mumkun orda yatması

iyiyiz canım sen nasılsın

delirmek üzereyim kızım günlük 8-10 saat uyuyor. sürekli emiyor. benden başka kimsede durmuyor. bende de bir tek omuzda duruyor. doğduğundan beri dışarı çıkamadım. apartmanın önü de dahil buna. nolur bana bişeyler önerin. hiç bi yol bulamıyorum ya. babasında bile durmuyo

akşama iftara gidicez arkadaşlar toplancaz sizce kızım rahat durumu
gitmeden önce banyo yaptırcam orda rahat uyusun diye ama tam iftar vakti gaz sancısı tutuyor ne yapalım artık çocuklu bir bayanım ben
:ecrin_bebek:

gazı yok karnı toksa durması lazım canım bitki çaylarından ver rahatlatır belki alttan gaz cıkarıyor mu cıkartmyorsa ondandır ya da ilgisini çekecek birsey bul benımkı 1 saattır beşiginin içinde kendi kendine oynuyor dönencesiyle bir de cocugun altını havalandır bıraz ac altını oynasın kendı kendıne

gazı yok, altı temiz, karnı tok, altının açılmasından nefret ediyor. çıngırak vs gibi şeylere sadece ağlayarak tepki veriyor. beşikte zaten mümkünatı yok durmuyo. nazar desek ikide bir okuyorum. kafayı yiycem ya...

şu rezene veya gece çayından ver canım tv ye bakıyor mu müzik dnlet altını açık bıraktıgında damı ağlıyor ben beşiğine nazar duası yapıştırdım kendı üstünde de var benımkı de once durmuyordu uyumuyordu alttan gaz cıkarmadıgı ıcınmış zinco şurup verdi dakka bır cıkarıyor şimdi rahatlıyor banyo falan da mı rahatlatmıyor bır de beşikte yatmıyorsa soyle yap kendı parfmunden besıgıne sık kullanmıyorsan da parfum once kullan ona alıssın sonra besıge sık

nurse harvey kullanıyorum. pek etkisini görmedim. rezene çayı verme demişti bi doktor ama zaten çok da güven uyandırmamıştı bende. tekrar denicem. banyo etki etmiyo. parfümü ve diğer söylediklerini bi deniyim. inşallah benim cadıda işe yarar. şimdiden teşekkür ederim gürsoycum. valla bu kulübün varlığı bana inanılmaz güç veriyo. iyiki varsınız.:enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…