2010 Temmuz Anneleri : )

mrb arkadaşlar.ya ikinci çocuğa bakmak ne zormuş biri ağlar gazı var diğeri ilgi bekler allah yardımcımız olsun.bişe sorucam kızlar sizin bebekler kaçgünde kakasını yapıyo benimki iki gündür yapmıyor fitilde verdim ama hala tık yok

canım fitil verince yapması lazımdı

milupa rezene çayı ver istersen faydası olur

herkese selam kızlar yaa bu oyun minderleri ne kadar pahalıı almayı düşünüyodum wazgeçicem nerdeyse

Slm kızlar,
2 gündür net yoktu,
arkadaşın ağından bağlanıyoruz,
Çok yavaş
O yüzden çok takılamıyorum

Aaa bizde oyun minderi alma istiyoruz
50ye nerde var bacım sölesene.
Benim baktıklarım da genel de baya pahalı.

selam kızlar eger bebeginizin uyumasını istiyosanız emzirin gazını çıkarın banyo vaktiyse eger banyosunu yaptırın hurininde dedigi gibi kundak yapın sıkıcı merak etmeyin bunalmıyo ve saatlercede uyuyo televizyonda son ses açık uyanmıyo ben hep bu şekılde uyutuyorum bebegimi erken uyunmasının sebebi ellerinin serbest olması kızlar elleriyle vurarak uyandırıyo bebekler kendilerini bu yüzden erken uyanıyolar veya en küçük bi seste hemen sıçrıyolar ama kundaktayken ne sıçraya biliyo nede kendini elleriyle uyandırabiliyo kaydirigubbakcemile3 kundaklayın uyutun ve rahatlıgın tadını çıkarın

merhaba
doğum sonrası kanamalarla ilgili bilgisi olan varmı ? emziriyorum ama benim 38. günde 4 gün süren bir kanamam oldu adet oldum sanmıştım ama 2 hafta sonra tekrar kanama başladı ? normal mi başka böyle kanaması olan varsa yazabilirmi acaba
şimdiden teşekkürler

kızlar biri bana ticker yapabilirmi ben yapamıyorum bebgin dogum tarihi 31 temmuz şimdiden teşekkürler

selam cnm naber rüzgar bebek nasıl sen nasılsın

Maşallah bugün çok iyiyiz,
Büyük çocuk gibi saatlice uyuyor yiyor gazlar hemencik çıkıyor,
Dün o kadar yorduki bizi,
Bugün telafi ediyor galiba yaptıklarını:)))

Bi de bugün iftara davetliyiz komşuma yemek falan da yapmadım,
Evimizi mis hale getirdik büyük bi temizlik yaptık kocişle.
Ben biraz yoruldum ama değdi.
Komşum saolsun valla yoksa hiç yapamazdım ben bu işleri.

Bu arada bugün ilk defa gezmeğe gidioruz oğluşumuzla.
Bakalım nasıl geçecek,hayırlısı,inşallah üzmez beni.
Sizden naber tatlım.

maşallah rüzgara iftara davetli oldugunu anladı huysuzluk yapmadı işin ucunda gezmek var huysuzluk yapsa davette iptal olabilir die düşündü hele bi gidiyim ben oraya bakın nasıl huysuzluk yapacam dio bizimkide dışarda susuyo eve gelince aglıyo evini güle güle kirlet cnm bizimkide kundaklanınca 4 satten fazla uyuyo bıraksam dahada uyur emxirmek için kaldırıyorum eger huysuzlanırsa sende dene süper çözüm
internetim çok yavaş ama dur ben uğraşayım yapabilirim inşallah.

çok saol cnm benim opuyorumnanaktan

cnm çok güzel olmuş saol tarıhı 31 temmuz yazdın dimi 1 ay 1 günlük dio sempatiksalakcinni

temizlik yaptın ya ondandır ılık bi banyo yap rahatlarsın

Tarihi 31 temmuz girdim yanlış mı oluyor şimdi,Allah Allah dur bi daha bakayım,
Güle güle kullanın keşke kuzu yerine bal böceği yazsaymışım dedim sonradan,
dur onu da düzeltiyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…