nurse harvey kullanıyorum. pek etkisini görmedim. rezene çayı verme demişti bi doktor ama zaten çok da güven uyandırmamıştı bende. tekrar denicem. banyo etki etmiyo. parfümü ve diğer söylediklerini bi deniyim. inşallah benim cadıda işe yarar. şimdiden teşekkür ederim gürsoycum. valla bu kulübün varlığı bana inanılmaz güç veriyo. iyiki varsınız.:enbuyukkk:
bende basta nurse kullandım işe yaramadı şimdi milupanın çaylarından ve zinco şurup veriyorum çok rahatladım bu arada benım kız beşiğinde kendiliğinden uyumuş ilk defa aman nazar değmesin
ben hiç korunmadım canım bebek olmuyoduda bizim sen nekullanıyosun peki ne kullanıcaz biz ya
ben gaz için sadece akşamları zinco damla veriyorum akşamları 9-12 arası hep ağlıyor gaz yüzünden valla kızlar yaşlanmışım ben hastane filan çok ta yoruldum gerçi ama ağlıyorum bakamıyorum ben bu çocuğa diye sırtım belim kopuyo aşırı yorgunum etlerim acıyo yani annem olmasa halim dumandı anne noolur al diyorum kadın nereye koşacağını şaşırdı yemek ütü hepsini o yapıyor ben bitkin durumdayım yani çok fenayım sanki hasta gibiyim
ben de aynı şeyleri yaşadığım için cevap yazmak istedim.24 sa ağlayan bi bebek düşün toplam 10 sa uyumuyodu uyuduğu zamanlardada hiç tam dalarak uyuyamıyodu.
doktorumuz birsürü şey denedi alarjisi mi war,reflüsü mü war,idrar yolları iltihabımı war gibi....hiç bişi çıkmadı sab damla we bi toz werdi bitki çayına karıştırıp içirdim amaaaa hiç biişe yaramadı ben resmen depresyondaydım inanılmaz mutsuzdum sürekli şükrettim ama idil im ağladıkça sütüm çekilyodu sanki.ağlamaya başlayınca ne yaparsan yap susmuyodu katıla katıla ağlıyodu kaç kez doktorumuza gittik susturamadığımız için.doktorumuz bazı bebekler huysuzdur sizinkide huysuz bi bebek dedi en sonunda.bu doktor izmir in en bilinen doktorlarından biri.
herkes tabi duydu bizim bebeğin ağlamalarını denemediğimiz kalmadı.sonra bi prof. duyduk yeni doğan bebkler uzmanlık alanı neyseee ona gittik randewu almak için tanıdık soktuk araya acayip yoğun.gittik 100 bebekten biri bukadar ağır kolik olur sizinki öle dedi alarji testi yaptı inek sütü we buğday alarjisi çıktı.ağır bi diyet werdi bana benden beslendiği için. 3. gün bebeğim ağlamayı kesti.
damlalardan hiç birini önermiyo.yediklerine dikkat et en acı acı ağlamaya ne zaman başlıyo sa 8 çıkar o sa te yediğin şeyi kes yemeyi.
şimdi mutlu bi bebek güşücükler atıyo aguluyo bende mutluyum artık yine arada mızmızlanıyo ama acı acı ağlamıyo.her doktor yapmıyo alarji testini ii bi dr bulabilirsin.yazdıklarım fikir werebilir sana diye yazıyorum.yine yazarım sabır diliyorum sana ama geçicek unutma
keske benım bebegımde bende hep dursadelirmek üzereyimkızım günlük 8-10 saat uyuyor. sürekli emiyor. benden başka kimsede durmuyor. bende de bir tek omuzda duruyor. doğduğundan beri dışarı çıkamadım. apartmanın önü de dahil buna. nolur bana bişeyler önerin. hiç bi yol bulamıyorum ya. babasında bile durmuyo
iyiki almadın deniz suyu 20 lira verdim hiç bir..... Yaramadı damalatıyosun 1 saat sonra yine tıkalı 50 lira bir şey değil bende alıym ozaman
keske benım bebegımde bende hep dursa
benı sevmedgını hatta nefret ettıgını dusunmeye basladım
ben neler yapıyorum pıspıslar sallamalar oyunlar yok katıla katıla aglıyor
annem kucagına aldıgı anda hemen susuyor hemde annem bıse yapmıyor sadece kucagında tutuyor
anlamadım bu işi
bebegım benı yaslandırdı valla üzüntüden
sana özelden msj attım umarım almışsındır.platın bıraz daha anlat ne olur
benım bebegmde o 100 bebekten bıtanesı
bıtek annemın kucagında susuyor ben kucagıma alınca katıla katıla ağlıyor
ınanırmısın aksam uyuyunca uyanmak ıstemıyorum allahım sonsuz uykuya dalayım dıyorum oderece bunalımdayım artıkın bosverım zılllerı takmıs durumdayım
daha ayrıntılı anlat lutfen nasıl agladıgı andan 1 saat oncekı yedıklerımımı kesmelıyım
bu testı heryer yapıyormu bebege bıde yıne topuktanmı alıyorlar kanı
ıstanbulda boyle ıyı bı dr varmıkı
offf
allahım bı aglaması gecse oglumun
ben sut ıcıyorum
bı ara sutu kestım gene gazı vardı
demekkı bugdayadamı var ozaman ne yıyıcezkıne arkadasım ?
benım bebegımınde tıkalıydı burnu
annem sutunu sık o gece dedı
bende sutumu sıktım zaten tazyıklı gelıyordu burnuna 1-2 damla kadar
ınanırmısınız bıkac sn sora ıcındekı pıslıgı dısarı atttı yavrucak burnu acıldı
bu anneler herseyı nası bılıyorlar
tecrube iştehihoyyyt
iyi geceler kızlar
bizimki bu akşam erken uyudu. gece uyutmaz artık bizi :)
kızlar bişey sorucam
benim bebiş hep memede uyuyo kendi kendine daldığı pek olmuyo
acaba yanlış mı yapıyorum böyle alışması iyi değil mi ne dersiniz?
kendi uyusa daha iyi canım seni emzik olarak kullanıyo
kızlar bişey sorucam
benim bebiş hep memede uyuyo kendi kendine daldığı pek olmuyo
acaba yanlış mı yapıyorum böyle alışması iyi değil mi ne dersiniz?
canım benim oğlumda genelde memdeyken uyuyor.
ama biz yemekten önce oyun oynuyoruz yoruluyor emerkende uyuyor.
ben şimdilik uyusunda nasıl uyursa uyusun mantığındayım galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?