miscim yolladım istek :)
Ben bi saçımı fönleyeyim
uzun zaman sonra saçlarım fön maşasıyla buluşsun
Azıcık güzel olayım canım
GEzmeğe gidiyoruz ne de olsa günler sonra:)
Tamam canım ben de ekledim,
Ayy maşallah Melis ne tatlı yaa öyle yerim ben onu,
Cicilerini yesinler şeker şey,çok güzel öpesim geldi ekranı küçük cadı yaa,
Sen de hoş hatunsun maşallah anasının kızı diyorum Melise,
Babanıza da benziyor ama sanki.
Allah mutluluğunuzu bozmasın canım.
Ben daha Rüzgarlı fotoları eklemedim 40mızın çıkmasın bekliyoruz.
selam kıslar face de gruba üye olanlar orayada koyun foto merak ediyoruz bebişleri..
birde bişi sorucam bugün bebişim tükrük salgısı arttı birden ağzından baloncuk çıkarıyo,30 günlük oldu?
annem midesi bozuldu bence diyo,canım sıkıldı ne olabilir ki??
BEnım kızda cıkarıyor nedenını öğrenirsen bana da haber ver güzelim
BEnım kızda cıkarıyor nedenını öğrenirsen bana da haber ver güzelim
selam kızlar eger bebeginizin uyumasını istiyosanız emzirin gazını çıkarın banyo vaktiyse eger banyosunu yaptırın hurininde dedigi gibi kundak yapın sıkıcı merak etmeyin bunalmıyo ve saatlercede uyuyo televizyonda son ses açık uyanmıyo ben hep bu şekılde uyutuyorum bebegimi erken uyunmasının sebebi ellerinin serbest olması kızlar elleriyle vurarak uyandırıyo bebekler kendilerini bu yüzden erken uyanıyolar veya en küçük bi seste hemen sıçrıyolar ama kundaktayken ne sıçraya biliyo nede kendini elleriyle uyandırabiliyo kaydirigubbakcemile3 kundaklayın uyutun ve rahatlıgın tadını çıkarın
valla benim kız memeden başka yerde uyumuyo. hatta sabah bi uyanıyo bütün gün ayaktayız. oyun falan oynamıyo sadece emiyo, omzumda dolaşıyo. gece ancak uyuyo. doktora sordum olabilir dedi. dr a olabilirmiş gibi geliyo ama ben daha ne kadar dayanabilirim bilmiyorum. zaten alt değiştirirken çığlıklar atılıyo, biyerlere yatırmak benim için ancak rüya. siz anlattıkça imreniyorum. gezmelere gidenler var, bebişi kendi kendine uyuyanlar var. ben de o günleri görür müyüm acaba? 10 dk başkasının kucağında dursa bayram ediyorum resmen. artık biri beni vursun diyorumsonra Allah kızıma sağlık sıhhat vermiş daha ne olsun diyip suçluluk duyuyorum.
canım benim oğlumda bugün senin anlattığın gibiydi. sabah dötten akşam beş buçuğa kadar toplasan 2 saat uyumadı sürekli kucak istedi. gazını falanda çıkarmıştı ama nedense uyumadı. tutuyor arada huysuzluğu.
2 gündür benimkide aynısını yapıo sürekli kucak istiyo 5 dk. uyuyup uyanıyo neden böyle yapıyolarsa acabaCADIARZU
canım şimdide kaç saat oldu emmedi uyandırmaya çalışıyorum uyanmıyor.
aklım ermedi bu çocuğun işine.
selam kızlar eger bebeginizin uyumasını istiyosanız emzirin gazını çıkarın banyo vaktiyse eger banyosunu yaptırın hurininde dedigi gibi kundak yapın sıkıcı merak etmeyin bunalmıyo ve saatlercede uyuyo televizyonda son ses açık uyanmıyo ben hep bu şekılde uyutuyorum bebegimi erken uyunmasının sebebi ellerinin serbest olması kızlar elleriyle vurarak uyandırıyo bebekler kendilerini bu yüzden erken uyanıyolar veya en küçük bi seste hemen sıçrıyolar ama kundaktayken ne sıçraya biliyo nede kendini elleriyle uyandırabiliyo kaydirigubbakcemile3 kundaklayın uyutun ve rahatlıgın tadını çıkarın
ben facede goremıyorum bızım grubu dagıldımıselam kıslar face de gruba üye olanlar orayada koyun foto merak ediyoruz bebişleri..
birde bişi sorucam bugün bebişim tükrük salgısı arttı birden ağzından baloncuk çıkarıyo,30 günlük oldu?
annem midesi bozuldu bence diyo,canım sıkıldı ne olabilir ki??
41 kere maşallahh ozaman ona:)
bizimkide kontrole gitmesi lazım bakalım kaç kilo oldu tam bir aylıkken 4400 gr dı
şimdi nasıl acaba senin bebeğin 1 aylıkken kaç kiloydu canımm
maş Allah nazarlardan saklasın.bol bol oku bebeğini nazar değer canım.
Çok sol cnm
ya şu sarkık göbk olayını bende sorcaktım.bende sezeryan yaptım göbek var ama sarkık mı değilmi bilmiyorum nasıl oluyor sarkık buruşuk göbek.benim buruşuk değil ama sarkıklığı henüz çözemedim.
maşallah canım allah nazardan saklasınbenimkide biraz kilo alsa keşke
Cnm sol seninkide alır inşallah sen bol bol emzir kendine yrayck seyler ye
yok cnm ya ek olarak değil benim göğüs ucu yaralaım çok kanıyordu ilaç kullanırken bir gün dinlensinler diye mam verdim o zaman işte kabız olmuştu çok zor günlerdi daha da vermedim artık. göğüslerim hala acıyor o şekilde emzirmeye çalışıyorum. korunma yöntemi olarak eskisi gibi prezervatifle. ben hiç iğne hap vs kullanmadım eşim sağolsun duyarlı bu konuda.:kedi::kedi:
inşallah sarılık değerin normaldir canım. geçmişi okudum ama özel msj için de teşekkürler. soğuk olduğunda üşüyor diye algılamaya gerek yok o zaman bu sıcakta:)
kızım ve oğlum da çıkarıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?