2010 Temmuz Anneleri : )

Ben bi saçımı fönleyeyim
uzun zaman sonra saçlarım fön maşasıyla buluşsun
Azıcık güzel olayım canım
GEzmeğe gidiyoruz ne de olsa günler sonra:)

miscim yolladım istek :)

Tamam canım ben de ekledim,
Ayy maşallah Melis ne tatlı yaa öyle yerim ben onu,
Cicilerini yesinler şeker şey,çok güzel öpesim geldi ekranı küçük cadı yaa,
Sen de hoş hatunsun maşallah anasının kızı diyorum Melise,
Babanıza da benziyor ama sanki.
Allah mutluluğunuzu bozmasın canım.
Ben daha Rüzgarlı fotoları eklemedim 40mızın çıkmasın bekliyoruz.

cnm çok saol sende çok güzelsin benım arkadaslar çok ısrar etti kodum fotolarını aslında bende 40ı beklicektim bizimki baslarda aynı babasıydı şimdi degişiyo

selam kıslar face de gruba üye olanlar orayada koyun foto merak ediyoruz bebişleri..

birde bişi sorucam bugün bebişim tükrük salgısı arttı birden ağzından baloncuk çıkarıyo,30 günlük oldu?
annem midesi bozuldu bence diyo,canım sıkıldı ne olabilir ki??

BEnım kızda cıkarıyor nedenını öğrenirsen bana da haber ver güzelim

sana katılıyorum canım kundakta çocuk sıçramıyo we uyanmıyoo bide kundak zararlı derler bana çok yararı oluyo bazen

canım benim oğlumda bugün senin anlattığın gibiydi. sabah dötten akşam beş buçuğa kadar toplasan 2 saat uyumadı sürekli kucak istedi. gazını falanda çıkarmıştı ama nedense uyumadı. tutuyor arada huysuzluğu.

2 gündür benimkide aynısını yapıo sürekli kucak istiyo 5 dk. uyuyup uyanıyo neden böyle yapıyolarsa acabaCADIARZU

canım şimdide kaç saat oldu emmedi uyandırmaya çalışıyorum uyanmıyor.

aklım ermedi bu çocuğun işine.

aynen walla canım hiç biş yaptırmadı gündüz sürekli kucağımdaydı sabahın 6sından beri şimdide 3-4 saattir uyuyo emmedi de hiç bende bu saatte bi iş yapamıyorum zaten bende akıl erdiremedim neden böle yapıyoki bu bebeişler acaba sıcaktanmı uyumuyolarkii klava:

kesınlıkle dogru bıde tırnaklarıyla yuzunu cızıp bıde ustune aglıyorlar :)
ben bebegım aglıyorsa su noktalara bakıyorum
1- yeterınce tokmu
2- altı temızmı
3- uykusumu var
uykusu varsada aglıyor ılla sıkı olmayan kundak yapıp emzıgıde agzına vermek lazım o zaman uyuyor
herseye ragmen aglıyorsa arkadaslar ben fon makınasını acıyorum hemen uyuyor
bunu nette okumustum yazandan allah razı olsun fon makınası benı boyle bıkac kere kurtardı

sızde cok aglıyorsa fonu calıstırın uyur
yok gene susmuyorsa annemı cagırıyorum taksıyle gelıyor oda olmasa hastaneye gotururdum cunku bızımkı aglayınca katıla katıla aglıyor

ben facede goremıyorum bızım grubu dagıldımı
faceden temmuz 2010 annelerı dıye gırdım ama bulamadım en azından resımlere bakıyordum
faceden ekleyınce aklım cok karısmıstı cunku guclubacismile

platın neredesın cnm sende haber beklıyorummmmm
ben bugun bugdayı ve ınek sutu mamullerını yemeyı kestım ama mesela bulgur irmık
pirinç pilavı kaydirigubbakcemile5yıyebılırmıyım bıde kecı peynırınden yapılmıs peynır vs yıyebılırmıyım

41 kere maşallahh ozaman ona:)
bizimkide kontrole gitmesi lazım bakalım kaç kilo oldu tam bir aylıkken 4400 gr dı
şimdi nasıl acaba senin bebeğin 1 aylıkken kaç kiloydu canımm

Bir aylıkken 4600 gr dı cnm seninkinede mşallah oda olmustur bi okadar..

inşallah sarılık değerin normaldir canım. geçmişi okudum ama özel msj için de teşekkürler. soğuk olduğunda üşüyor diye algılamaya gerek yok o zaman bu sıcakta:)

10 a düştü cnm çok şükür artık baya indi . Ben corap bodyy gıydırıyorum kendim usuyunce de gıydırıyorum

kızım ve oğlum da çıkarıyor...

Benimkide aynen tukurukten baloncuklar yapıyor butun bebekler yapıyor benım bıldıgım

Slm hatunlkar biz gezmekten geldik,
Benim paşacan milletin içinde zır zırda zır zır hiç susmadı ne yediğimden anladım ne muhabbetten,
Bizimki evini çok seviyor başka yerleri sevmiyor,
Aslında ben de en rahat evimdeyim
Ama yine de bir değişiklik oldu iyi geldi.
Eve girdik bizimki mışıl mışıl uyumaya başladı maşallah:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…