2010 Temmuz Anneleri : )

desen senin oqlan ewci olucak ama yinede iyi qelmiştir
sana
bizimde şükür yarın çıkıyo kırkımız artık bizde qezmelere qidicezzzzz:lepi:hihoyyyt :dance: :teytey: :sm_cool:

ben kundak yapınca sinirlenip ağlıyor. annem eskiden kardeşimin ellerini alt pijamasının iki yanına sokardı. ayağında sallar uyuturdu o geldi aklıma :)

ben kundak yapınca sinirlenip ağlıyor. annem eskiden kardeşimin ellerini alt pijamasının iki yanına sokardı. ayağında sallar uyuturdu o geldi aklıma :)

Aaaa benim annem de oğlan kardeşim de yapardı bunu,
Bak o görüntü bende de canlandı şimdi,
Ne alemmişler yaa,
Bakalım biz ne orjinal şeyler deneyeceğiz:))

Aaaa benim annem de oğlan kardeşim de yapardı bunu,
Bak o görüntü bende de canlandı şimdi,
Ne alemmişler yaa,
Bakalım biz ne orjinal şeyler deneyeceğiz:))

aynen benimde erkek kardeşim böyle uyurdu. insan uyusun ağlamasın diye herbirşeyi deniyori battaniyede bile salladık biraz sustu ama uyumadı :)

iyi geceler kızlar..

bakıyorum da bebekleri uyutmak için eski taktikler rağbet görmeye başlamış..sempatiksalakcinni

bizim de ara ara bazı eski taktiklere ihtiyacımız oluyor kızımda..benim için sorun değil oğlumdan alışkınım ama yine de zor geliyor tabii.
oğlumda yaptıklarım aklıma gelince hafif kundak yapmak fön makinesi çalıştırmak basit şeyler geliyor banayerimseniben

biz oğlumda ne duyarsak yapıyorduk..evin içine ipten salıncak bile kurmuştuk yeter ki uyusun diye...akannehir akannehirgece yarıları araba ile sokaklarda mı gezmedik..akannehir ne günlerdi bee..sempatiksalakcinni

bu gece benim kız da mız mızdı..

ama şunu anladım benim kız uykusu gelince de sapıtıyor..
o an bir uyutma yöntemi bulsam biliyorum ki hemen uyuyacak ama olmuyor..

biz de 1 saat önce duş aldırdık emzirdim uyudu..inş. sabaha kadar uyur..sempatiksalakcinni(çok şey istiyorum kabul:)))))

ben balkonda biraz kahve keyfi yapayım fırsat bu fırsat uyanır falan :) aman ağzımı hayra açayım:)

size iyi geceler

bir araştırmaya göre bebekler anne karnında en çok fön makınesi ve elektrik süpürgesi sesini duyarmış ve dogduklarındada o sesle uyurlarmış ben elektrik süpürgesini denedim valla dogru aglıyosa hemen susuveriyo hatta uyuyo bende evin işini yapıyom bahaneyle kaydirigubbakcemile3

kızlar geçen size yazdıgım ninniyi gördünüzmü durun bi daha yazıyım görmeyenler için kaydirigubbakcemile3
dandini dandini danalı bebek
annesi maymun babası şebek
agzına almış meme tıpası
uyusunda büyüsün eşşek sıpası ee ee ee e kaydirigubbakcemile3

aramızda geçen kırgınlığı unutalım umutlu var mısın ?
ikimizde anne olduk...
Allah evladını hayırlısıyla analı babalı büyümeyi nasip etsin.

benim bebeğimde üç gündür tükürük çıkarıyor.bide kucakda durmak istiyor hiç öyle huyları yoktu demekki bir aylık olunca değişiyor bebekler.

bide o vajinasındaki beyaz şeyleri biaz temizlemeye çalıştım ama çok zor çıkıyolar ıslak pamukla denedim sabah.biraz çıkardım akşamda banyoda az bişi çıkarabildim.böyle yavaş yavaş temzilicem artık.

bende yavaş yavaş temizlemiştim çokta zorlandım temizlerken yapışık sanki oraya o beyaz şeyler. benimde kızıma idrar tahlili yaptırmam lazım bir türlü verdikleri torbaya yaptıramadım çişini. ne zor şeymiş erkek bebek olsa çok rahat olurdu ama kız bebek öyle değilki.. benim kızımda baloncuklar yapıyor 3 gündür. çoğumuzun bebeği yaptığına göre demekki baloncuk devri başladı :ecrin_bebek:

aramızda geçen kırgınlığı unutalım umutlu var mısın ?
ikimizde anne olduk...
Allah evladını hayırlısıyla analı babalı büyümeyi nasip etsin.

ben aramızda geçenleri çoktan unuttum ben istesemde kımseye kın tutamam.amin çok saol rabbim meleginizi size bagışlasın güle güle büyütün inşallah

İyi geceler kızlar,
Ayy ben bu gece çok geç kaldım,
Öff bu internet zararlı bişey aslında çok takılmışım anlamadan(

demin ödüm patladı bizim kız sesli güldü hemde uykusunda sankı evde büyük biri varmış gibi anam dedim ne oluyo kaydirigubbakcemile3 eskıler derki bebekler dogduklarından 40ı çıkana kadar gözlerini açamazdı şimdiki bebekler dogdukları gibi kafayı havaya dikip gözlerini kocaman açıyolar hatta üstüne sesli de gülüyolar kaydirigubbakcemile3

İyi geceler kızlar,
Ayy ben bu gece çok geç kaldım,
Öff bu internet zararlı bişey aslında çok takılmışım anlamadan(

iyi geceler hoşgeldin cnm bu internet gerçekten çok zararlı ama onsuzda olmuo ekmek su gibi bebek uyuyunca kahvaltı yapıcam yemek yicem diyorum o kısıtlı vakitte internete giriyorum sempatiksalakcinni

ay korkma korkma uykusunda hihi hihi hihi diye benimkide çok gülerdi bende korkardım sonra komiğime gitmeye başlamıştı şimdide o gülmeler bitti artık bi zaman sonra bitiyor sanırım şimdi çenesine dokunup konuşup güldüğümde bana gülmeye başladı 2 gündür

hep gülerdi benımde hoşuma giderdi zaten onlar gülme degil sadece refleks miş ama şimdi sesli güldü dedim ne oluyo bende 2 gündür bilinçli güldügünü farkettim ve çok hoşuma gitti demek bizim kızlar aynı zamanda bilinçli bi şeilde gülmeye başladı annecıklerine

ya kızlar bide ben bişe sorucam hatta 2 şey benim kız uykusunda sürekli aglıyo bazen aglayarak uaynıyo sonra yine uyuyo hemen acaba nie
2.sorum ben şu bıngıldaktan çok korkuyorum geçen emzirirken boguluyodu sütten kafasını destekli kaldırıyım derken biraz bıngıldgına bastırdım biraz fazla kaçtı sanırım bebek hiç aglamadı ama ben korkudan aglama krizine girdim bişe olurmu kızlar :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…