Slm hatunlkar biz gezmekten geldik,
Benim paşacan milletin içinde zır zırda zır zır hiç susmadı ne yediğimden anladım ne muhabbetten,
Bizimki evini çok seviyor başka yerleri sevmiyor,
Aslında ben de en rahat evimdeyim
Ama yine de bir değişiklik oldu iyi geldi.
Eve girdik bizimki mışıl mışıl uyumaya başladı maşallah:))
selam kızlar eger bebeginizin uyumasını istiyosanız emzirin gazını çıkarın banyo vaktiyse eger banyosunu yaptırın hurininde dedigi gibi kundak yapın sıkıcı merak etmeyin bunalmıyo ve saatlercede uyuyo televizyonda son ses açık uyanmıyo ben hep bu şekılde uyutuyorum bebegimi erken uyunmasının sebebi ellerinin serbest olması kızlar elleriyle vurarak uyandırıyo bebekler kendilerini bu yüzden erken uyanıyolar veya en küçük bi seste hemen sıçrıyolar ama kundaktayken ne sıçraya biliyo nede kendini elleriyle uyandırabiliyo kaydirigubbakcemile3 kundaklayın uyutun ve rahatlıgın tadını çıkarın
ben kundak yapınca sinirlenip ağlıyor. annem eskiden kardeşimin ellerini alt pijamasının iki yanına sokardı. ayağında sallar uyuturdu o geldi aklıma :)
Aaaa benim annem de oğlan kardeşim de yapardı bunu,
Bak o görüntü bende de canlandı şimdi,
Ne alemmişler yaa,
Bakalım biz ne orjinal şeyler deneyeceğiz:))
bir araştırmaya göre bebekler anne karnında en çok fön makınesi ve elektrik süpürgesi sesini duyarmış ve dogduklarındada o sesle uyurlarmış ben elektrik süpürgesini denedim valla dogru aglıyosa hemen susuveriyo hatta uyuyo bende evin işini yapıyom bahaneyle kaydirigubbakcemile3
benim bebeğimde üç gündür tükürük çıkarıyor.bide kucakda durmak istiyor hiç öyle huyları yoktu demekki bir aylık olunca değişiyor bebekler.
bide o vajinasındaki beyaz şeyleri biaz temizlemeye çalıştım ama çok zor çıkıyolar ıslak pamukla denedim sabah.biraz çıkardım akşamda banyoda az bişi çıkarabildim.böyle yavaş yavaş temzilicem artık.
aramızda geçen kırgınlığı unutalım umutlu var mısın ?
ikimizde anne olduk...
Allah evladını hayırlısıyla analı babalı büyümeyi nasip etsin.
ben aramızda geçenleri çoktan unuttum ben istesemde kımseye kın tutamam.amin çok saol rabbim meleginizi size bagışlasın güle güle büyütün inşallah
İyi geceler kızlar,
Ayy ben bu gece çok geç kaldım,
Öff bu internet zararlı bişey aslında çok takılmışım anlamadan(
demin ödüm patladı bizim kız sesli güldü hemde uykusunda sankı evde büyük biri varmış gibi anam dedim ne oluyo kaydirigubbakcemile3 eskıler derki bebekler dogduklarından 40ı çıkana kadar gözlerini açamazdı şimdiki bebekler dogdukları gibi kafayı havaya dikip gözlerini kocaman açıyolar hatta üstüne sesli de gülüyolar kaydirigubbakcemile3
İyi geceler kızlar,
Ayy ben bu gece çok geç kaldım,
Öff bu internet zararlı bişey aslında çok takılmışım anlamadan(
ay korkma korkma uykusunda hihi hihi hihi diye benimkide çok gülerdi bende korkardım sonra komiğime gitmeye başlamıştı şimdide o gülmeler bitti artık bi zaman sonra bitiyor sanırım şimdi çenesine dokunup konuşup güldüğümde bana gülmeye başladı 2 gündür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?