- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
nurdannurdan çok geçmiş olsun arkadaşım
gökçe bizimde kabız olduğunda gliserin fitille 2 saat içinde yaptı mama verdim diye kabız oldu birdaha mama vermedim birdahada olmadı çok şükür geçmiş olsun
birde ben kızımın vajinasındaki beyazlığı temizledim dr bana birşey demedi onunla ilgili. bende burda okudum dokunmuyordum annem gördü bana dedi ki bunu temizlemeliyiz enfeksiyon kapar diye. temizlerken zorlandım göründüğü kadar kolay değil o beyaz pıhtıyı ordan ayırmak ama zorda olsa yaptım. şimdi altını değiştirirken sadece üstünü siliyorum içine dokunmaya hala korkuyorum
Kızlar bugun konrolumuz vardi bizim Tontiş tam 5.200 gr olmuş .
Bugun 49 günlük oldu yani 7 haftalık .
Doktor amcası yaşıtlarından ilerde dedi yani 2.5 aylık bebek agırlıgındaymıs : ))
3 .600 ile dogmustu . Sütüm yaramış baya hiç bi ek gıda vermıyorum sadece sütle besledim .
Sarılık kontolunde hemsire ablaları bizim karizma geldi yine dediler bizimki onlara gülücükler atarken ayagına iğneyi sokuverdiler . Nasıl agladı yıktı ortalıgı : )) sonucunu 1 saat sonra alıcaz düşmüstür inşallah .
Gokcek cnm ayak ve el soguklugunu sordum normalmis ozelden mesaj attım sana .
sarkık ve buruşuk mu ????normal doğum yapanlarında göbişleri bizimkiler gibi buruşuk ve sarkık mı acaba yoksa hemen doğum öncesi haline döndümü?
dönence deniyor sanırım..halısı ile satılanı var.oyuncak halısı ya da tekmeleme halısı da deniyor.ya kızlar bir tane oyuncak var ters u şeklinde duruyor. ortadan oyuncaklar sallanıyor. bebek onları yakalamaya falan çalışıyor. adını hatırlayamadım aramızda bilen var mı acaba?
Çok teşekkürler :asigim:ayşecim maşallah kuzularına kocaman olmuşlar.
kızlar kızkardeşim ve eltisi kullanıyormuş yasmin adında doğum kontrol hapı çok met ettiler asla kilo yapmıyormuş adat sancısını kesiyormuş adati düzene sokuyormuş ben ondan kullanıcam adetin ikinci günü başlıyosun kullanmaya
yan etkisi hiç yokmuş
ya kızlar bir tane oyuncak var ters u şeklinde duruyor. ortadan oyuncaklar sallanıyor. bebek onları yakalamaya falan çalışıyor. adını hatırlayamadım aramızda bilen var mı acaba?
kızlar bebekler huzursuz olduğunda eski tip gidi örtüleri üçgen yapıp bebeğin kollarını sarın ve sallayın sakinleşiyorlar bende ipek patlar onunu içinde demiştim ama o bile yola gelmişti bir müddet o şekil idare etmiştik..aklınızda buluınsun..
gelmedı cnm mesajın beklıyorumsana özelden msj attım umarım almışsındır.
evet ,ben de denemiştim ,hiç ummuyordum ama sakinleşmişti oğlum :)
günaydınnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?