2010 Temmuz Anneleri : )

arkadaşlar fotoğrafları koyduğumuz topikte sorun var sanırım mesaj da yazamadım..

baby tv izliyorlar :asigim: :asigim:

sağol canım bizde fitil verdik tekrar bugün. resmen 5 gündür içinde o kdr birikmiş ki yavrumun
rahatladı bence.. inş. tekrar bi 5 gün daha durmaz. sadece anne sütü ile niye bu kdr kasıyor anlamadım gitti, mamada almıyo çünkü..bekleyip görücez artık..

inşallah sarılık değerin normaldir canım. geçmişi okudum ama özel msj için de teşekkürler. soğuk olduğunda üşüyor diye algılamaya gerek yok o zaman bu sıcakta:)

normal doğum yapanlarında göbişleri bizimkiler gibi buruşuk ve sarkık mı acaba yoksa hemen doğum öncesi haline döndümü?
sarkık ve buruşuk mu ????
ya kızlar bir tane oyuncak var ters u şeklinde duruyor. ortadan oyuncaklar sallanıyor. bebek onları yakalamaya falan çalışıyor. adını hatırlayamadım aramızda bilen var mı acaba?
dönence deniyor sanırım..halısı ile satılanı var.oyuncak halısı ya da tekmeleme halısı da deniyor.
ayşecim maşallah kuzularına kocaman olmuşlar.
Çok teşekkürler :asigim:
şu ikisi de ağlıyor..uyumadılar...akannehir

ben 7 ay kullandım yasmin.. bünyeye göre değişiyor yan etkisi ama beni değiştirmemişti :) en hafif ilaçmış..

yasmin ben de kullanmıştım 3 ay kadar. inanılmaz kilo aldırmıştı bana. ki ben eskiden kilo alma özürlüydüm. bir de en hafif dendiğine bakma , her ilaç her bünyeye aynı etkiyi yapmıyor. hafif denen başka bi ilaç bende inanılmaz kanamaya yol açmıştı. nerdeyse hastanelik oluyodum.

kızlar bebekler huzursuz olduğunda eski tip gidi örtüleri üçgen yapıp bebeğin kollarını sarın ve sallayın sakinleşiyorlar bende ipek patlar onunu içinde demiştim ama o bile yola gelmişti bir müddet o şekil idare etmiştik..aklınızda buluınsun..

evet ,ben de denemiştim ,hiç ummuyordum ama sakinleşmişti oğlum :)

ben arkadaşımdan bunu aldım çok faydalı oldu ve kızlar ikinci el almanızı tavsiye ederim çünkü oyuncaklar çok pahalı ve çok kısa süreli oynuyorlar benim kızım bununla en fazla 3 ay oynamıştır...bazı oyuncaklar kısa süreli emekleme arkadaşı gibi mesela ...bunları ikinci el almanızı tavsiye ederim...

günaydın kızlar..
ben süt sağmaya 2 gündür başladım, tamamen boşalsın diye. 50 günlük bir bebek kaç cc süt içer tahminen acaba bileniniz var mı? benimki az emip bırakıyor gibi geliyor da..bir de göreyim kaç cc dedim biberonda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…