ya kızlar bide ben bişe sorucam hatta 2 şey benim kız uykusunda sürekli aglıyo bazen aglayarak uaynıyo sonra yine uyuyo hemen acaba nie
2.sorum ben şu bıngıldaktan çok korkuyorum geçen emzirirken boguluyodu sütten kafasını destekli kaldırıyım derken biraz bıngıldgına bastırdım biraz fazla kaçtı sanırım bebek hiç aglamadı ama ben korkudan aglama krizine girdim bişe olurmu kızlar :gitme:
Allahın izniyle hiçbirşey olmaz melekler korur onu annesi. uykusunda refleks olarak ağlıyordur yine. birde benim kızımda kakasını yaparken ağlar uyanır hemen uyur yada gaz çıkardığında. bu modellerin hepsi aynı canım merak etme kaydirigubbakcemile3 iyigeceler
esm_ckr bebişlerimiz aynııııı zamanda doğmuş baksana tickera :)))
günaydın kızlar bizim mesaide 8 de başladı bi uyuttum hızlı hızlı kahvaltı yaptım şimdi tekrar uyanıyor bi daha uyutup hızlı hızlı ev işi yapmam lazım. ev insan yaşam alanından çıkmak üzere nasıl bu kadar dağılıyor anlamıyorumkiboshayallersmile
günaydın kızlarrr
günaydın kızlar bizim mesaide 8 de başladı bi uyuttum hızlı hızlı kahvaltı yaptım şimdi tekrar uyanıyor bi daha uyutup hızlı hızlı ev işi yapmam lazım. ev insan yaşam alanından çıkmak üzere nasıl bu kadar dağılıyor anlamıyorumkiboshayallersmile
esmacım nsılsın metin bebek nasıl gaz sorunu devam ediyormu
iim canım sen nasılsınn.. bebeiş iii evet hala gazımız var canımm kurtulamadık bir türlüü umarımmm 1 ay sonra biterr .. side ne var ne yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?