2010 Temmuz Anneleri : )

neyse kızlar size doyum olmaz az bir vaktim vardı güya banyoyu halletcektim internete takıldım banyoyu temizlemekte sabah kaldı şimdi uyku vakti baby izin verirse. öpüyorum hepinizi:asigim:

Allahın izniyle hiçbirşey olmaz melekler korur onu annesi. uykusunda refleks olarak ağlıyordur yine. birde benim kızımda kakasını yaparken ağlar uyanır hemen uyur yada gaz çıkardığında. bu modellerin hepsi aynı canım merak etme kaydirigubbakcemile3 iyigeceler

çok saol sanada iyi geceler ii bak bahar bebege :teytey:

Benim bebiş daha yeni uyudu bugun cook huysuzdu : ((
Benim bebişte bilnçli gülmeye başladı hatta bayadır gülüyor .
Bazen yatağında onu pişpışlarken bile yuzume bakıp guluyor ;yuzunu cevırıyor gozlerını havaya dıkıyor gozlerini acıp kapıyor bi işve bi cilve oyle tatlıki .. Videoya cektim onu gulerken ben dudagının altına dokunup konusuyorum bizimki guluyor . Tam olarak ne zaman başladıgını unuttum aslında gunluk tutmak lazım yaa ne zaman neyi yapmaya başladı ne öğrendi bunları yazmak lazım zaman cok cabuk gecıyor ve telaşe icinde hersey unutuluyor .

kızlar bu duayı sizinle paylaşmak istedim

Nazar haktır. İnsana, hayvana ve hatta cansıza da nazar değer. Nazar hastalık yapar, hatta öldürür. Kadınlara ve çocuklara daha çok tesir eder.

Peygamberimiz, nazar ile ilgil olarak,”Nazar insanı mezara, deveyi kazana sokar” “Hoşa giden bir şeyi görünce, "Maşaallah la kuvvete illa billah" denirse o şeye nazar değemez.” buyurdu.

Sabah-akşam, 3 defa “Bismillahillezi la yedurru maasmihi şeyün fil erdi vela fissemai ve hüvessemiulalim” (16) okuyan, büyü, nazar ve zulümmden korunur.”

Göz değene, Peygamber efendimizin bildirdiği şu tavizi okumalıdır:

“Euzü bi-kelimatillahittammati min şerri külli şeytanın ve hammatin ve min şerri külli aynin lammetin.” (25)

Nazar değen kimseye şifa için Ayet-el-kürsi, Fatiha, Muavvizeteyn (Felak ve nas) (57) ve Kalem suresinin son iki ayetini (ve in yekâdüllezîne keferû leyüzlikûneke biebsârihim lemmâ semi-uz- zikra ve yekûlûne innehû lemecnûnün ve mâ hüve illâ zikrun lilâlemîne) (62) okumanın muhakkak iyi geldiği bildirimiştir. Ayat-ı hırzı (76)okumak ve üzerinde taşımak da çok faidelidir.

Herkes, bilhassa nazarı değen kimse, beğendiği birşeyi görünce “Maşaallah” demeli, ondan sonra, ne söyliyecekse, o şeyi söylemelidir. Önce Maşaallah deyince, nazar değmez.

Büyüklerimizin bildirdiği Nazar Duâsı şöyle:

Bismillâhirrahmânirrahîm bismillâhi azîm-iş- şâni şedîd-il birri mâ şâallahü kâne habese hâbisün min hacerin yâbisin ve şihâbin kâbisin. Allahümme innî radedtü ayn-el âini aleyhi ve alâ men ehabb-en-nâsi ileyhi ve fî keyedihî ve kilyetihî lahmün rakîkun ve azmün dakîkun fîmâ lehû yelîku ferci-il basara hel terâ min fütûrin sümmerci-il basara kerrateyni yenkalib ileyk-el basaru hâsian ve hüve hasîr ve in yekâdüllezîne keferû leyüzlikûneke biebsârihim lemmâ semi-uz- zikra ve yekûlûne innehû lemecnûnün ve mâ hüve illâ zikrun lilâlemîne lâ havle velâ kuvvete illâ billâh-il aliyy-il azîmi Lâ ilâhe illallâhü hısnî, men kâle-hâ dehale hısnî, ve men dehale hısnî emine min azâbî. Sadaka rasûlullahi sallallahü teâlâ aleyhi ve selleme. (67)

Günaydın,
Paşamla sabahtan beri 7:30dan beri yani ayaktayız,
Şimdi o bacaklarımda sallanırken ben de sıkılmıyım diye size slm veriyim dedim.

günaydın kızlar bizim mesaide 8 de başladı bi uyuttum hızlı hızlı kahvaltı yaptım şimdi tekrar uyanıyor bi daha uyutup hızlı hızlı ev işi yapmam lazım. ev insan yaşam alanından çıkmak üzere nasıl bu kadar dağılıyor anlamıyorumkiboshayallersmile

akşam kocişine yaptır bencee :) ama sanırım geç gelıor eşinnn
benm evde öyle çok çabuk dağılıorr sinir oluyorummm

sonbahar bizide bu gün çağırdılar iftara senin nasıl geçti bebişin uslu durdumu bebekle misafirliğe hiç gitmek istemiyorum ya

kızlar doğumdan önce yeni ev aldık demiştim ama eşim o eve bir türlü ısınamadı kendı gördu aldı ama sevmıorr ne yapacağımı şaşırdım krediyle almıştk satabilirmıyız acaba

iim canım sen nasılsınn.. bebeiş iii evet hala gazımız var canımm kurtulamadık bir türlüü umarımmm 1 ay sonra biterr .. side ne var ne yok

bizde iyiyiz canım gaz problemi bizdede var gündüz nurse akşam biogia kullan dedi doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…