kızlar doğumdan önce yeni ev aldık demiştim ama eşim o eve bir türlü ısınamadı kendı gördu aldı ama sevmıorr ne yapacağımı şaşırdım krediyle almıştk satabilirmıyız acaba
aaa evet manevi ikizler:) sabah erken oldu doğuun benm 8:30da ameliyata girdimmm
oğluşumu 9.00 da aldım kollarımaaa :)
eşim 20 yıllık emlakçı sanım ona danışayım istersen yada eşinin numarasını ver eşim ara soruları varsa yardımcı olur biz hep bu işlerin içindeyiz
seninki büyükmüş o zaman hehehe:))benim 10 :30 gibi oldu
manevi ikizlerP
canmm çok tşk ederım sen danırşırsan çok sevinirim...
eşim satalım demedi ama koşşullar uygunsa ben teklişf edicem istemediği çok açık evii bıktım taşınmaktan 2 yıllık evliim 3 kere taşındım of yaa
evet benmki abi olmuş canımmm
allahım çok mükemmel bir gundu o gun harkıyadı benm için herşey
ben soğukkanlıyım aslında ama sezeryana girerken bayağı korkmuştum bayılmadan kesmeyin demiştim
benim minik fare uyanmadan yazıyım hemen hatırlamaya çalışıyım özel den yazdıklarımı...bebeğin sürekli nedensiz ağlıyosa ewet ağır koliklerden bizimki öleydi bununda iilk nedeni alarjiymiş bizde de çıktı zaten.unlu we mayalı hiçbişi yemiyorum we inek sütü we ürünlerini tüketmiyorum keçi sütü keçi peyniri yiyorum.ama birsürü alarji çeşidi war bazı bebklerin yumurtaya,çileğe,tawuk etine falan olabiliyomuş.gelmedı cnm mesajın beklıyorum
ay korkma korkma uykusunda hihi hihi hihi diye benimkide çok gülerdi bende korkardım sonra komiğime gitmeye başlamıştı şimdide o gülmeler bitti artık bi zaman sonra bitiyor sanırım şimdi çenesine dokunup konuşup güldüğümde bana gülmeye başladı 2 gündür
ben 10 kilo verdim ama göbek var biraz hala korse takıyorum kom mideli korse rahat öle çok sıkmıyo
inşallah gider bu göbekler ya 1 ay oldu
esma sen işe giderken korsemi takıyosun
esmacım eşimi aradım evi satmak için
evi satacağınız kişiden bankaya olan borcunuzun parasını alıp bankaya borcunuzu kapatıp tapuya gidiceksiniz
yada evi satacağınız kişiye banka borcunu devredip yine tapuya gideceksiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?