2010 Temmuz Anneleri : )

kızlar doğumdan önce yeni ev aldık demiştim ama eşim o eve bir türlü ısınamadı kendı gördu aldı ama sevmıorr ne yapacağımı şaşırdım krediyle almıştk satabilirmıyız acaba

eşim 20 yıllık emlakçı sanım ona danışayım istersen yada eşinin numarasını ver eşim ara soruları varsa yardımcı olur biz hep bu işlerin içindeyiz

eşim 20 yıllık emlakçı sanım ona danışayım istersen yada eşinin numarasını ver eşim ara soruları varsa yardımcı olur biz hep bu işlerin içindeyiz

canmm çok tşk ederım sen danırşırsan çok sevinirim...
eşim satalım demedi ama koşşullar uygunsa ben teklişf edicem istemediği çok açık evii bıktım taşınmaktan 2 yıllık evliim 3 kere taşındım of yaa

kızlar göbeğim 5 aylık gibi (( acilen incelmem lazım 1 eylülde okula başlıyacağım giyecek hiçbirşeyim yok((

zayıflama kemeri almayı düşünüyorum..bilgisi olan var mı??

tamam canım sorup sana yazarım

teşekkür ederim nurcancımm
bende pek göbek kalmadı ayva gobeklıydım zaten bennn ama basenler canımı sıkıor kızlar düşük bel kotta 28 giyiyordum şimdi 30 31 iğrenççç yaaaaaaaaaaaaa ekmek hiç yemıorumm fazla yemekte yemıorum yuruorumda işe gelirken ama nafle gitmior kılolar

evet benmki abi olmuş canımmm
allahım çok mükemmel bir gundu o gun harkıyadı benm için herşey

ben soğukkanlıyım aslında ama sezeryana girerken bayağı korkmuştum bayılmadan kesmeyin demiştim

ben 10 kilo verdim ama göbek var biraz hala korse takıyorum kom mideli korse rahat öle çok sıkmıyo
inşallah gider bu göbekler ya 1 ay oldu
esma sen işe giderken korsemi takıyosun

ben soğukkanlıyım aslında ama sezeryana girerken bayağı korkmuştum bayılmadan kesmeyin demiştim

bana o an bir cesaret geldi diebilirim gıkım çıkmadı sırtımdan yediğim iğneleri hissetmedim bile damar yolumu açarken acıdı azcık genede sesim çıkmadı masaya yatırdışar sırtımdakı iğneden sonra:) sondayı taktılar oan daha ayaklarımı oynatıordumm karıncalanma vardı sondayı hıssetmedım sadece dokunuşlkarı hissediordumm ama ağrı yoktuu ... sonda işlemi bitti kesim işlemi başlıcak durun kesmeyin daha uyuşmadım diorumm :) kaldır ayaklarını dediler nerdeee kıprdatamadım bile hehehehe:) meğer kesmişler bileee sadece titriordumm çok soğuktu amaliyathane birde heycann çok güldü hemşirelerle anestezi uzmanı sakinleştirici yaptılar ama nafilee :) oğlumu görünce geçti pamuklar içindee ıngaa ıngaa diee rabbim isteyen herkeze nasip etsinn

gelmedı cnm mesajın beklıyorum
benim minik fare uyanmadan yazıyım hemen hatırlamaya çalışıyım özel den yazdıklarımı...bebeğin sürekli nedensiz ağlıyosa ewet ağır koliklerden bizimki öleydi bununda iilk nedeni alarjiymiş bizde de çıktı zaten.unlu we mayalı hiçbişi yemiyorum we inek sütü we ürünlerini tüketmiyorum keçi sütü keçi peyniri yiyorum.ama birsürü alarji çeşidi war bazı bebklerin yumurtaya,çileğe,tawuk etine falan olabiliyomuş.
neyse....eğer bebeğin sürekli değil de günün belli sa lerinde ağlıyosa (ki bu normal kolik miş) ör.akşam 7 gibi en acı acı ağlıyosa bu sa ten 8 sa geri gel sa 11 gibi ne yiyosun öğleden önce diye soruyo doktor.o sa lerde yediklerinden biri bebeğe demekki dokunuyo onu yemiyceksin.
birde bi liste werio sana emziren annelerin ilk 4 ay yememesi gerekenler die.kısaca yazıyım
acı we baharatlı yiyecekler,kuru bakliyat,lahana,karnıbahar,brokoli,çiğ sebzeler,narenciye(portakal suyu,limon,limonata...)çiğ soğan,sarımsak,gazlı içecekler,turşu,vişne suyu,aşırısüt....gibi benimki uyandı

benimki daha anlamlı bakıp gülmüyor arada seslenince bakar gibi oluyor sadece. inş. kısa zamanda gülümser banada kızım :)

ben 10 kilo verdim ama göbek var biraz hala korse takıyorum kom mideli korse rahat öle çok sıkmıyo
inşallah gider bu göbekler ya 1 ay oldu
esma sen işe giderken korsemi takıyosun

evet cnm takıorum ama kom değil
alıcam komu eşime kom dedim başka bişe almışş çok sıkmıor oda beğenmedim o yüzden ben doğumun 3. gunu başladım korseye doktor hemen ertesi gun takabilirsin dedi korseyi bana

yarın annem gelcek kızıma bakmaya,
çarşamba okula başlıyorum ve zeynebim tam 2 aylık oluyor :)))
evleri biraz düzeltiyim yoksa annem yolar beni :)))

esmacım eşimi aradım evi satmak için
evi satacağınız kişiden bankaya olan borcunuzun parasını alıp bankaya borcunuzu kaPATIP TAPUYA GİDİCEKSİNİZ
YADA EVİ SATACAĞINIZ KİŞİYE BANKA BORCUNU DEVREDİP YİNE TAPUYA GİDECEKSİNİZ

[ı]tşk ederim canım çok makbule geçtii .. Sanırım hemen yapamam ama saıcam[/ı]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…