[ı]bana o an bir cesaret geldi diebilirim gıkım çıkmadı sırtımdan yediğim iğneleri hissetmedim bile damar yolumu açarken acıdı azcık genede sesim çıkmadı masaya yatırdışar sırtımdakı iğneden sonra:) sondayı taktılar oan daha ayaklarımı oynatıordumm karıncalanma vardı sondayı hıssetmedım sadece dokunuşlkarı hissediordumm ama ağrı yoktuu ... Sonda işlemi bitti kesim işlemi başlıcak durun kesmeyin daha uyuşmadım diorumm :) kaldır ayaklarını dediler nerdeee kıprdatamadım bile hehehehe:) meğer kesmişler bileee sadece titriordumm çok soğuktu amaliyathane birde heycann :d çok güldü hemşirelerle anestezi uzmanı sakinleştirici yaptılar ama nafilee :) oğlumu görünce geçti pamuklar içindee ıngaa ıngaa diee rabbim isteyen herkeze nasip etsinn[/ı]
[ı]tşk ederim canım çok makbule geçtii .. Sanırım hemen yapamam ama saıcam[/ı]
burda olsanız biz satardık başka sorucağın bir şey olursa burdayım canım
[ı]:) tşk ederim canımmm ...
Yaa anlamıorumm ev alıorsun içine sınmeden neden aldın o zman kırk keremı ev alınırrr peşinde almıorsun kredi ileee ah şu erkekler ahh
[/ı]
öyle canım haklısın gerçi siz oraları iyi biliyorsunuzdur ama insan yanılabilir tabi evimi yoksa yerinimi beğenmedi
[ı]teşekkür ederim nurcancımm
bende pek göbek kalmadı ayva gobeklıydım zaten bennn ama basenler canımı sıkıor kızlar düşük bel kotta 28 giyiyordum şimdi 30 31 iğrenççç yaaaaaaaaaaaaa ekmek hiç yemıorumm fazla yemekte yemıorum yuruorumda işe gelirken ama nafle gitmior kılolar [/ı]
[ı]cnmm sanırım yeri beğenmedi komşularada ısınamadı zaten evde kalamdık kı 10 gun 15 gun bebek oldu die kayınvalideye geçtik bebeğede kayınvalidem bakıorr ev orda süs die duruor eşyalaımı kullanamadım bile taşınmaktan eskidliler [/ı]
canım kiminde göbek yerine basen oluyo işte 29 olsan yada 30 da iyi kotta bende 30 yada 31 şu an spor çok etkili, değil yürüş falan çok denedim sporada gittim yemiyceksn işte ekmek makarna pilav tatlı şeyler ozaman veriliyo kilo konusunda uzman oldum artık
bu ev satılırsa allahın izni ile bir daha çok düşünün derim canım
[ı]canım ekmeği doğum yaptığımdan beri yemıorum ama pilav yiorum makarnada yemıorum başlarda tatlı yedım bol sut yapıor die şimdi onuda bıraktım [/ı]
gelmedı cnm mesajın beklıyorum
[ı]canımmm benm boy 1.76 kilomda 69 şu an 60 la başladım hamileliğe 62 de olabılırr hatırlamıorum tam ama ben hiç kilo almadım 7 aya kadar 5 ay kustum hamişkennn kilo verdım surekli doktor bebeğin durumunu beğenmedi kuveze girer dedi 7. Aydan sonra bana bastı vıtamınlerı kan ilaçlarınııı hep onlardan aldım ve son 3 ay sadece et balık tavuk beslendım gunde 2 ltre sut vede ......
şimdi onları vermeye çalışıorum çok şükür bebeğim kuveze girmedi ama olan bana oldu fedakar anne :) [/ı]
aman bebeğinin canı saolsun ne yapıcaksın sen benden uzunsun 69 olduğuna göre kilolu görünmüyorsundur ama
hamilelikten önce bayağı zayıfmışsın ondan alışamıyosundur ama verirsin dikkat edince
günaydınnnnn
selam kıslar face de gruba üye olanlar orayada koyun foto merak ediyoruz bebişleri..
birde bişi sorucam bugün bebişim tükrük salgısı arttı birden ağzından baloncuk çıkarıyo,30 günlük oldu?
annem midesi bozuldu bence diyo,canım sıkıldı ne olabilir ki??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?