2010 Temmuz Anneleri : )

amin canım

burda olsanız biz satardık başka sorucağın bir şey olursa burdayım canım

:) tşk ederim canımmm ...
yaa anlamıorumm ev alıorsun içine sınmeden neden aldın o zman kırk keremı ev alınırrr peşinde almıorsun kredi ileee ah şu erkekler ahh

[ı]:) tşk ederim canımmm ...
Yaa anlamıorumm ev alıorsun içine sınmeden neden aldın o zman kırk keremı ev alınırrr peşinde almıorsun kredi ileee ah şu erkekler ahh
[/ı]

öyle canım haklısın gerçi siz oraları iyi biliyorsunuzdur ama insan yanılabilir tabi evimi yoksa yerinimi beğenmedi

öyle canım haklısın gerçi siz oraları iyi biliyorsunuzdur ama insan yanılabilir tabi evimi yoksa yerinimi beğenmedi

cnmm sanırım yeri beğenmedi komşularada ısınamadı zaten evde kalamdık kı 10 gun 15 gun bebek oldu die kayınvalideye geçtik bebeğede kayınvalidem bakıorr ev orda süs die duruor eşyalaımı kullanamadım bile taşınmaktan eskidliler

canım kiminde göbek yerine basen oluyo işte 29 olsan yada 30 da iyi kotta bende 30 yada 31 şu an spor çok etkili, değil yürüş falan çok denedim sporada gittim yemiyceksn işte ekmek makarna pilav tatlı şeyler ozaman veriliyo kilo konusunda uzman oldum artık

satılır canım ya komşuda önemli bak benim oturduğum apartmanda oturanlar bankacı yada memur hani görgülü demek istedim ama yinede bazen problem oluyo merdiven silme konusu falan
yani önemli komşuda

canım ekmeği doğum yaptığımdan beri yemıorum ama pilav yiorum makarnada yemıorum başlarda tatlı yedım bol sut yapıor die şimdi onuda bıraktım

bu ev satılırsa allahın izni ile bir daha çok düşünün derim canım

[ı]canım ekmeği doğum yaptığımdan beri yemıorum ama pilav yiorum makarnada yemıorum başlarda tatlı yedım bol sut yapıor die şimdi onuda bıraktım [/ı]

yeme canım tatlı pilavda yeme ben belki günde 1 çukulata okadr
süt için ayran iç meyve ye
ben kararlıyım biraz daha kilo vericem şu an 62 yim boyum 160 58 yada 59 olsam yeter bana sen kaç kilosun boyun

gelmedı cnm mesajın beklıyorum

ben özelden msj atamıyomuşum 50 msj yazmış olmam gerekiomuş o yüzden burdan yazıyorum hemennn
diğer msjını da gördüm.sırtına 16 tane ucu olan bişi bastırıyolar bebeğe.uçlarından sıvı gelio o sıvılar bebekte 20 dk kalıyo sonra bazı noktalar kabarıyo ve kızarıyo.kan falan almıyolar kanla bakılan alerji testleri yeni doğanlarda yanıltıcı olabiliyomuş bu deri testi gibi bişi .bizimki en zor olanlar çıktı yazmıştım çünkü her şeyde buğday war.
sen test yaptırmadan yapma öle bişi ağır bi diyet çünkü.genel olarak yenmmemesi gereken şeyler war onlara dikkat et istersen.yine yazarım bye

canımmm benm boy 1.76 kilomda 69 şu an 60 la başladım hamileliğe 62 de olabılırr hatırlamıorum tam ama ben hiç kilo almadım 7 aya kadar 5 ay kustum hamişkennn kilo verdım surekli doktor bebeğin durumunu beğenmedi kuveze girer dedi 7. aydan sonra bana bastı vıtamınlerı kan ilaçlarınııı hep onlardan aldım ve son 3 ay sadece et balık tavuk beslendım gunde 2 ltre sut vede ......
şimdi onları vermeye çalışıorum çok şükür bebeğim kuveze girmedi ama olan bana oldu fedakar anne :)

aman bebeğinin canı saolsun ne yapıcaksın sen benden uzunsun 69 olduğuna göre kilolu görünmüyorsundur ama
hamilelikten önce bayağı zayıfmışsın ondan alışamıyosundur ama verirsin dikkat edince

kilom belli olmuyor ama ben alışık değilim nefrete ettim kendımden

bana da bildirirsen sevinirim canım. aynısı bizde de var. moralim bozuluyodu kaç gündür...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…