2010 Temmuz Anneleri : )

bnm oğlumda çöyle yatıor mızmızlana mızmızlana her an uyancıak gibii ne zor yaaa

kıslarrrrrrrrr selammmmmmm işler çok yoğun hiç takılamıyorum foruma ((

selam Kızlar Nasılsınız?Uzun zamandır takılamıyorum,bebek yattı şimdi bir bakayım dedim..Geçmişide okuyamadım umarım herke iyidir.
benim perşembe günü kırkım çıkıyor kızlar size birşey sorcam..Perşembe doktora gidiyorum ve dikiş yerine bakar mı bilmiyorum...ve oraya ben hiç bir müdahalede bulunmadım ne ağda ne jilet korkuyorum birşey olur diye...
Sizce yavaştan jilet vursam bişi olur mu???Yapan oldu mu ya da doktora giden??
Doktor dikiş yerine bakar mı sizce kızlar???

benim göbeğim çok buruşuk ve sarkık ya düzelmiyorki bugün 40 ımız çıkıyor göbek hala sarkıyor öff

Canım o sarkıklık zamanla geçiyor merak etme sen..daha yeni kırkın çıktı..Vücudumuzdaki ödem 1 sene içinde geçiyor düşün artık zaman tanı kendine..
Benimde aynen öyle ama biliyorum geçiceğini hiç takmıyorum..kimleri kimleri gördüm dümdüz karınlarına geri döndülerr..:teytey:

bize hamişken bir rresim göndermiştin .. orda okadar abartılı kilolu değildin sen çook zayıflığa alıştığın için sana fazla geliorrr cnmm ..
sen korse kullan karnında düzelir ben doğumdan 3 gün sonra başladım korseye

hayatcım 40 ın çıkınca gel dedi banada ama bugün gidemedim artık perş yada cuma giderim dikiş yerine bakacak bende ağda yapamadım yapıştırma yer yırtılır diye korktum o yüzden bu defaya mahsus jiletle temizledim ama perşembeye kadar tekrar o yüzden birdaha yapıcam çok dikkat ettim yapıştırmanın üstüne jilet değmesin diye bayağı aşağıda çünkü

1 haftalıktan beri taktım benim korse 52 beden xl :gitme:

ikisi arasındaki 7 farkı bul esmacım.. kaydirigubbakcemile3 yok yok uğraşma çünkü hala aynıyım kaydirigubbakcemile3

slm kızlar
bende epıdural sezeryan oldum ama bana sedasyonu fazla verdıler dogum anını hatırlamıyorum
keske vermeselermıs
o anı yaşamak isterdim
siz süt sağma makınası kullanıyormusunuz
ben almayı dusnuyorum ama memelerı acıtmaz ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…