2010 Temmuz Anneleri : )

benim kızım makinadan fazla acıtıyor safkan. eğer imkanın varsa elektiriklilerden al pillede çalışıyor. el pompası seni zorlayabilir.

canım kusura bakma ben de de bir gerginliklik vardı o zaman okurken yanlış anlamışım. kusura bakma zaten zor olan bir süreç bizim için, iyice zorlaştırmaya çalışanlar da olunca etrafta, iyyice geriliyor insan tekrar kusura bakma, hakkını helal et kötü düşündüğüm için.
çok geçmiş olsun allah sağlık versin bebeğinede sanada canım.
bende etraftaki sıkıtılardan bi nebze uzaklaşmak için buraya arada bi giriyorum.

bugün pek kimseler yok herkesin bebesi ağlıyormu yoksa? bende bıcı bıcı yaptırıp yatırdım kıpırdayıp duruyor bakalım uyuyacakmı

slm kızlar.kızı yeni uyuttum sayılır.sabahtan beri cebelleşiyoruz onunla.o uyumakta direniyor bense onu uyutmakta.karnımdayken ağrılarım olurdu herşeyden şikayet ederdim.ama o huzurlu günlerin kıymetini hiç bilememişim.en büyük problemim uykusuzluk.gerçi hamileykende fazla yatamıyordum fakat en azından 4-5 saat kesintisiz yattığımda oluyordu.şimdi kızım gık dese hemen uyanıyorum.işte bu yüzden anneliğin hakkı ödenmez diyorlar ya.
benim kızım 1 aylıktan beri onunla konuşunca şirinlikler yapınca gülüyor.herkesde farklı zamanlarda oluyor.her bebek bir değildir belki ondan.
tükürükle baloncuk yapma oyunu bizde de var.sağlık ocağındaki hemşireye sormuştum normal dedi.yeni şeyler keşfediyormuş kuzucuklarımız.yanında onunla oynarsan ağuluyor..onun haricinde yanında kimse yokken çığlık atıyor yavrucuğum.
zinco adlı damla sayesinde hayatımız şenlendi diyebilirim.rahatız huzurluyuz.yattığı zaman ağlamayan bize bakan gülücükler saçan bir bebek haline döndü kuzum.tabi bu hali daha nekadar sürer onu bilmiyorum..bebekler 2 aylık dönemlerinde en yoğun gaz dönemine girermiş.anlayacağınız bu gaz problemi hemen bitmiyor.
annelik zor şey..

az mı emiyor? bide 1 ayda ne kadar kilo aldı?

kio almadı cnm 470 gram almış sadece her gören o hiç büyümemiş diyor büyüdüğünü ben bile hergün gördüğüm halde anlıyorum doğduğunda minicikti. doktorada götürdüm sağlıklı çıktı. ama kollar bacaklar o kadar inceki. bazen saatte bir bazen 2 saatte bir 4-5 dk emiyor en fazla emdiği 8 dk. oda oynaya oynaya. çok zorlarsam emzik yerine kullanıyor beni.

maşallah allah nazardan saklasın

sen bakma milletin dediğine. bir ay 500 gr alır sonraki ay 1500 gr. bebek bu belli olmaz. hem biyerde okumuştum bebekler için verimli emme ilk 8 dk mıyş zaten. sonrası oyunmuş. hiç üzme kendini.

ben temizlemedim vajinasındaki şeyleri.idrar örneği alırken doktorum gazlı bez ve batikomla temizledi.şimdi tertemiz.

teşekkür ederim şilan iyiyiM sen nasılsın kızım uyudu bende kara kara düşünüyorum neden kilo almıyor bu çocuk diye
cnım kaç kilo ki senin kız?
kızlar az önce nuk un gece emziği ve buhar makinem geldi o kadar emziği emmeyen kız nuk un kini hemen aldı çok sevindim
bende nukun 0-3 ay kauçuk memesini kullanıyorum.ben 1 haftalıktan beri alıştırmaya çalışıyorum.ama istemediği zaman almıyor.istediği zamanlarda memeyi ağzından çekemiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…