yanlış anlamışsın hiç yargılamadım sadece anne sütüyle doyuyosa ağlamıyosa sütün azalmamıştır demek istemiştim niye öyle düşündğn ki demek istemiştim moral vermek ten başka maksatım yoktu zira benim sütüm çok az mama vermezsem asla uyumuyor susmuyor ve biberonla mamayı verince deli gibi emiyor .sen sormuştun derken de yazarmısın demiştin ya onu kastettim ve de uzun uzun yazdım sana yargılasam nie yazayım bu kadar uzun uzun anlatayım tamamen yardımcı olmak paylaşmak istedim ama sanırım yanlış anlaşıldım kusura bakma açıkçası 12 gündür hastanede sıkıntı yaşıyorum sıkıntımı atabilmek için buraya giriyorum kimseyi yargılayacak enerjim bile yok .hele ki sütüm azaldı mı diyen bir anneyi asla yargılamam aynı kaygıları yaşarken.
bugün pek kimseler yok herkesin bebesi ağlıyormu yoksa? bende bıcı bıcı yaptırıp yatırdım kıpırdayıp duruyor bakalım uyuyacakmı
selam canım. bi rahat durmuyoki bebişler, bi varız bi yokuz o yüzden. nasılsınız bugün?
teşekkür ederim şilan iyiyiM sen nasılsın kızım uyudu bende kara kara düşünüyorum neden kilo almıyor bu çocuk diye
iyi olmaya çalışıyorum. sıpacığım herzamanki gibi sürekli memede. uyumuyoruz daemziriyodun dimi sen?
kızlar az önce nuk un gece emziği ve buhar makinem geldi o kadar emziği emmeyen kız nuk un kini hemen aldı çok sevindim
evet emziriyorum doyuyor doymasa ağlar ortalığı yıkar bebekler. benim kızım iştahsız herhalde.
kızlar az önce nuk un gece emziği ve buhar makinem geldi o kadar emziği emmeyen kız nuk un kini hemen aldı çok sevindim
az mı emiyor? bide 1 ayda ne kadar kilo aldı?
ben de nuk un 1 numarasını kullanıyorum ama almıyor. gece emziği daha mı farklı?
maşallah allah nazardan saklasınslm kızlar.kızı yeni uyuttum sayılır.sabahtan beri cebelleşiyoruz onunla.o uyumakta direniyor bense onu uyutmakta.karnımdayken ağrılarım olurdu herşeyden şikayet ederdim.ama o huzurlu günlerin kıymetini hiç bilememişim.en büyük problemim uykusuzluk.gerçi hamileykende fazla yatamıyordum fakat en azından 4-5 saat kesintisiz yattığımda oluyordu.şimdi kızım gık dese hemen uyanıyorum.işte bu yüzden anneliğin hakkı ödenmez diyorlar ya.
benim kızım 1 aylıktan beri onunla konuşunca şirinlikler yapınca gülüyor.herkesde farklı zamanlarda oluyor.her bebek bir değildir belki ondan.
tükürükle baloncuk yapma oyunu bizde de var.sağlık ocağındaki hemşireye sormuştum normal dedi.yeni şeyler keşfediyormuş kuzucuklarımız.yanında onunla oynarsan ağuluyor..onun haricinde yanında kimse yokken çığlık atıyor yavrucuğum.
zinco adlı damla sayesinde hayatımız şenlendi diyebilirim.rahatız huzurluyuz.yattığı zaman ağlamayan bize bakan gülücükler saçan bir bebek haline döndü kuzum.tabi bu hali daha nekadar sürer onu bilmiyorum..bebekler 2 aylık dönemlerinde en yoğun gaz dönemine girermiş.anlayacağınız bu gaz problemi hemen bitmiyor.
annelik zor şey..
cnm gözün aydın güle güle kullanın. aman maşallah de emsin emziğini uyusun güzel kızın:ecrin_bebek:
kio almadı cnm 470 gram almış sadece her gören o hiç büyümemiş diyor büyüdüğünü ben bile hergün gördüğüm halde anlıyorum doğduğunda minicikti. doktorada götürdüm sağlıklı çıktı. ama kollar bacaklar o kadar inceki. bazen saatte bir bazen 2 saatte bir 4-5 dk emiyor en fazla emdiği 8 dk. oda oynaya oynaya. çok zorlarsam emzik yerine kullanıyor beni.
tşker canım emziği aldı uyudu hemen zaten bende işlerime bakayım domates konserve yapcam hadi size iyi muhabbetler
ben temizlemedim vajinasındaki şeyleri.idrar örneği alırken doktorum gazlı bez ve batikomla temizledi.şimdi tertemiz.benim bebeğimde üç gündür tükürük çıkarıyor.bide kucakda durmak istiyor hiç öyle huyları yoktu demekki bir aylık olunca değişiyor bebekler.
bide o vajinasındaki beyaz şeyleri biaz temizlemeye çalıştım ama çok zor çıkıyolar ıslak pamukla denedim sabah.biraz çıkardım akşamda banyoda az bişi çıkarabildim.böyle yavaş yavaş temzilicem artık.
cnım kaç kilo ki senin kız?
teşekkür ederim şilan iyiyiM sen nasılsın kızım uyudu bende kara kara düşünüyorum neden kilo almıyor bu çocuk diye
bende nukun 0-3 ay kauçuk memesini kullanıyorum.ben 1 haftalıktan beri alıştırmaya çalışıyorum.ama istemediği zaman almıyor.istediği zamanlarda memeyi ağzından çekemiyorsunkızlar az önce nuk un gece emziği ve buhar makinem geldi o kadar emziği emmeyen kız nuk un kini hemen aldı çok sevindim
sen bakma milletin dediğine. bir ay 500 gr alır sonraki ay 1500 gr. bebek bu belli olmaz. hem biyerde okumuştum bebekler için verimli emme ilk 8 dk mıyş zaten. sonrası oyunmuş. hiç üzme kendini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?