2010 Temmuz Anneleri : )

cnım kaç kilo ki senin kız?

37 günlükken 3870 gr. dı.

bu arada ben hala idrar örneği alamadım. geçen akşam idrarpoşetiyle değil pamukla aldım en sonunda. bütün gece damla damla pamukları sıka sıka çiş biriktirdim sabah 7 de eşim işe giderken götürdü. ne zmn yaptı diye sormuşlar eşimde annesi geceden beri biriktirdi demiş. kabul etmemişler. meğersem en fazla yarım saat içinde tahlil makinasının içine girmesi lazımmış. şimdi bu akşama konsantre oldum. eşim gelsin bebişe poşeti yapıştırıp altını açık tutucam yaptığı an eşim hemen götürsün ne zormuş gerçekten

sinirlendirmeyi dene benim kız sinirlenince hemmen çiş yapıyo yerimseniben

bizim hastanede almışlardı kontrolde..hemşire kendi yapıştırdı o poşeti..
yarım saat bekledik yapmış.

bu arada hemşire şey demişti bebekler ağlarken genelde çiş yaparlar demişti aklında olsun

kızlar bu arada benim kız sevimli sesler çıkarmaya başladı..

karşısına geçip komiklikler yapınca da gülüyor..

bu arada 13 eylülde bebişle tatile çıkıyoruz..
istikamet Kuşadası yuppiii...

ama bu yaptığın kavgada yapılmaz. ben kapının önüne çıkamıyorumklava: şaka bi yana sevindim senin adına. bizim yerimize de keyfini çıkar yerimseniben

artık her yolu denicem kızlar sağolun çünkübezinde pembemsi lekeler oluyor çişinin üstünde çişi alıp tahlile göndersem çıkacak ortaya bu akşam kesin kararlıyım alıcam

Slm kızlar,
Az önce kouförden geldim:)))
Saçlarımı kestirdim güzel oldular,en azından artık daha çabuk yıkayıp çıkıcam banyodan,
Kurutma işi de çabuk biter ohh bee.
Eşimle kaldı yavrum,
Ama çok özledim desem bana gülermisiniz,
İlk defa ayrı kaldık,
Geldiğimde çok tatlılardı sağdığım sütü veriyodu babası oğluşa biberonla,
Ayy canım yaa beni görünce sevindi sanki ya da bana öyle geldi:)))

inşallah herşey yolundadır tatlım. :Saruboceq:
ahh inşallah :Saruboceq:

güle güle kullan saçlarını alışın annesi ayrı kalmaya okullar açılınca zorlanmayın

güle güle uzat desem mi bilemedim şimdi ama haklısın özleniyo. ben ki kafayı sıyırmak üzereyim , yan odadan özleyip geliyorum kızımın yanına...

slm kızlar.kerem gecen haftadan berı ıgne oluyordu sabah aksam bugün bitti cok şükür.idrar yolu enfeksıyonu cıktı ıdrar kültüründe.sarılıgı gecmemıstı gecen haftaya kadar cok sükür igneden sonra oglumun rengi yerıne geldı.bıde ıdrar yolu enfeksıyonu bebege kılo aldırmıyormus.

çok geçmiş olsun.

bebegım 40 ına kadar tam bır afrikalı bebekler gıbıydı 2800 dogmustu 2600 düstü kilosu.bebegım emıyor ama saatlerce ben baygınlık gecırıyordum tam ıkı saatte cıkmıstı emmmesı ve 5 dk ıcınde tekrar uyanıyordu artık günde ıkı defa 90 cc mama verıyorum bıde benı emıyor uyudu mu artık 3 saat uyuyor kuzum meger doymuyormus.

benim kızın kilosu yerinde, sarılığı da yok çok şükür. gece güzel uyuyo ama gündüz hiç uyumuyo. bütün gün de emiyo. acaba doymuyo olabilir mi?

Nefertiti benımkının sarılıgı 10 a dustu ıkı gun mama verdım .. Senınkı kactı bızımkı gecıcek ınsallah yakın zaman da

çok tatlısın yeni saçını güle güle kullan....banada öyle geliyordu şu an bile 1 saatten fazla bırakınca evde ...içim içimi yiyiyor eve gelmek için...

geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…