Nefertiti benımkının sarılıgı 10 a dustu ıkı gun mama verdım .. Senınkı kactı bızımkı gecıcek ınsallah yakın zaman da
geçmiş olsun canım
benim kızın kilosu yerinde, sarılığı da yok çok şükür. gece güzel uyuyo ama gündüz hiç uyumuyo. bütün gün de emiyo. acaba doymuyo olabilir mi?
7.1 :'e düstü gecen hafta.yarında alınacak kan bakalım ne cıkacak?
kilosu yerındeyse sorun yoktur canım bızımkı kıloda alımı azdı.
herkese selam kızlar nasılsınız bakalımm
facebooktaki grubun adı ne kızlar bulamıuorum bilen warmı aranızda
selam canım. temmuz 2010 anneleri
yalnız benim face adresim yok oğlumun facesi war teyzeleri onunla girsek olurmu acaba bilmiyorumkismile
selem kızlar zafer bayramımız kutlu olsun
slm arkadaşım bizde bebişimiz çok ağladığı için tahlil yaptırdık ama bizim doktorumuz laboratura günderdi orda o yapışkan poşetleren takıldı yarım sa sonra yaptı çişini bizde teslim ettik çıktık.yok mu çewrede gidebileceğiniz bi yer.37 günlükken 3870 gr. dı.
bu arada ben hala idrar örneği alamadım. geçen akşam idrarpoşetiyle değil pamukla aldım en sonunda. bütün gece damla damla pamukları sıka sıka çiş biriktirdim sabah 7 de eşim işe giderken götürdü. ne zmn yaptı diye sormuşlar eşimde annesi geceden beri biriktirdi demiş. kabul etmemişler. meğersem en fazla yarım saat içinde tahlil makinasının içine girmesi lazımmış. şimdi bu akşama konsantre oldum. eşim gelsin bebişe poşeti yapıştırıp altını açık tutucam yaptığı an eşim hemen götürsün ne zormuş gerçekten
selam Kızlar Nasılsınız?Uzun zamandır takılamıyorum,bebek yattı şimdi bir bakayım dedim..Geçmişide okuyamadım umarım herke iyidir.
benim perşembe günü kırkım çıkıyor kızlar size birşey sorcam..Perşembe doktora gidiyorum ve dikiş yerine bakar mı bilmiyorum...ve oraya ben hiç bir müdahalede bulunmadım ne ağda ne jilet korkuyorum birşey olur diye...
Sizce yavaştan jilet vursam bişi olur mu???Yapan oldu mu ya da doktora giden??
Doktor dikiş yerine bakar mı sizce kızlar???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?