2010 Temmuz Anneleri : )

7.1 :'e düstü gecen hafta.yarında alınacak kan bakalım ne cıkacak?

Akşamustu güneşinn vurdugu yere yatır cnm gunes ısıgı cok ıyı gelıyormus ama ustune cok sey gıydırme o anda vucut ısı dengesı bozulmasın bide bol bol emzir Ben 3 gun fılan yaptım bunu 11 den 10 a dustu bol bol da emzırıyorum doktor nerdeyse ılac yazıcaktı 10 a dusunce vazgectı .

herkese selam kızlar nasılsınız bakalımm
facebooktaki grubun adı ne kızlar bulamıuorum bilen warmı aranızda

yalnız benim face adresim yok oğlumun facesi war teyzeleri onunla girsek olurmu acaba bilmiyorumkismile

slm arkadaşım bizde bebişimiz çok ağladığı için tahlil yaptırdık ama bizim doktorumuz laboratura günderdi orda o yapışkan poşetleren takıldı yarım sa sonra yaptı çişini bizde teslim ettik çıktık.yok mu çewrede gidebileceğiniz bi yer.
bide wajinasını pamukla değilde tam temizlemiyo we tüyler bırakabiliyo gazlı steril bezlerle yada ıslak mendillerle silebilirsin.hoş ıslak mendilleri pek önermiyo doktorlar.idrarına el değmemesi lazım yada başka bişi doğru sonuç çıkmaz bide wajinasını temizlemezsende enfeksiyon olur warsa tekrar eder.bizim doktorumuz hergün silinicek demişti

dikiş yeriyle kalsa iyi rahim toparlanmışm ı diye alttan muayene etti beni, smear ve bazı testler yapıldı.. ona göre hazırlıklı git canım. bakar mutlaka, dikişler ne alemdei alerji varmı bakıyorlar..

kızlar bikaç sorum olcak size, birikti sorularım :)
benim kız böyle hızlı hızlı nefes alıyor arada bir, sizinkilerde oluyor mu?

emziği artık yaklaştırınca bile kapar oldu, saldırıyor toksa bile ama aç mı ki diyede düşünmeden edemiyorum. emme refleksindendir di mi?

ilk soruyu ben yanıtlıyım gökçecim özellikle geceleri o kdr hızlı nefes alıyorki göbeği inip kalkıyor :)

sonbaharr bizde çok zor almıştık ya 1 hafta çiş bakladik resmen:)

gökçecim cerende çok sık hızlı hızlı nefes alıyo doğduğundan beri bu böyle

2.ay kontrolnde doktora okadar çok şey sorcam kii liste yapmam lazım:)

bugün çokk yoruldum yalnızım evde yeni uyuttum kızı,kendim de yatcam şimdi fırsattan istifade

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…