2010 Temmuz Anneleri : )

Benım kızımda o kdar hızlı nefes alıyordukı korkmuştum.. dr.a sordum bunun olması gayet normal.. yavas nefes alırsa korkmak gerek demışti canım ..

Kızlar bende bırşey sorayım.. benım kızım kakasını yeşil yapıyor.. sureklı olmasada gunde 2 kez yeşil acaba neden ki ?

oh ne güzel cnm gözün aydın inşallah deniz soğumamış olurda girebilirsin

otele gideceğimiz için canım deniz benim için çok önemli değil..zaten havuz tercihimdir herzaman.
ayrıca çocuklu olduğumuz için hem açık hem kapalı havuz olan otellere bakıyoruz her ihtimale karşı..yani sorun olmaz denizin soğuk olup olmamasıhihoyyyt

ama bu yaptığın kavgada yapılmaz. ben kapının önüne çıkamıyorumklava: şaka bi yana sevindim senin adına. bizim yerimize de keyfini çıkar yerimseniben

Aaa kapı önüne neden çıkamıyorsun canım yaa...biz evde durmuyoruz desem yeridir.
bebek arabasında uyuyor kızım biz de yemek alışveriş neyde yapıyoruz eşimle.
zemuszemus

denizgüneş sen sgk ya rapor vermişmiydin doğum için. biz ücretleri ne zaman alıcaz bir bilgin varmı?

doğum iznin ne zaman bitiyorsa o zaman alacaksın canım..benim 2 eylülde bitiyor.

geçmiş olsun

tam olarak bilmesem de yeşil kaka yapınca bebek üşütmüş olabilir diye duymuştum..ama sadece duyum benimki net bilgi değil..bu sıcaklarda da üşütmüş olmayacağına göre önemli değildir canım

selam arkadaşlar birşey sorucam sizlerden bebeğine işitme testi yaptıran var mı ?
sağlık ocağındaki ebe işitme testini mutlaka yaptırın dedi bende bizi duyuyor seslere tepki veriyor dedim ama bunu siz bilemezsiniz yaptırın siz birşey varsa erken teşhiş içinmiş yarın yaptırıcam ama nasıl yapıyorlar benim oğlu pek uslu bir çocuk değil uzun mu sürüyor bilen var mı

aslında makbulü yeni doğduğunda yaptırmak çünkü ölçüm yapan alet aşırı hassas. sese ve harekete duyarlı. ben kızıma yaptırdım 1. ay kontrolünde ancak emzirerek yaptırabildim. zor olmuştu.

Kızlar oyun halısı aldım yavruşlara..Korktular oyuncakların çıkardığı seslerden..Ama sonra uyuyakaldılar içinde :)) fotoğraf topiğine ekledim ..

canım hastanede ikinci gün gelip yaptılar ama sonuç alınmadı. doktor doğum sonrası kulaklar dolu olabiliyor dedi ( tabi ben 6. güne kadar kafamda bir sürü senaryo kurup kendi kendimi yedim :a015: ) 6. gün kontrole gittik test tekrar edildi ve normal çıktı. emzirip götürmüştüm sakin durması gerekiyor çünkü bebeğin kulağına kulaklık gibi birşey takıyor sonra aletten ses gelmesini 10-15 saniye kadar bekliyor. uzun bir test değil ama bebeğin hareket etmemesi gerekiyor.

günaydınlarr

uzun zamandır giremiyordum 10 gün annemde kaldım nasılsınız ben anca iyi oluyorum ,atesim 40 a kadar cıktı 3/4 gün devam etti hasatnde yattım gögüslerimden degilmiş ama viral bişi dediler . allaha sükürlerolsun simdi iyiyim bu dönemde sütüm azaldı oglusum mama yemeye basladı mamayı azaltmaya calışıyorum
sizler nasılsınız . bebişler umarım iyidir.

kızlar oğluşuma oyun halısı almak istiorum nerden alabilirim ve nerde uygun fiyatlar var

ayşeçınarlı foto topiğinde gördüm maşallahhhh yavrulara..

yalnız merak ettğim birşey var..bebişler fotolarda hep uzun kollu ve uzun pijamalı..tulumlu vs.

bizim buralar yanıyor ,siz nerdesiniz şeker?

arkadaslar istanbul anadolu yakasında iyi bildiginiz cocuk doktoru var mı

meraba canım geçmiş olsun ikimiz de hastane macerası atlatmışız gerçi ben bebeğimişn hasta olmasındansa kendim ateşlenmeyi tercih ederdim neyse sütü kafana takma mutlaka artar ve yine emzirirsin an yakasında bir doktora götürüyopdu arkadaş sorarım istersen ben sanırım jinenede gşdicem selçuk die bi doktor varmış ona.

Gunaydın kızlr bu temmuz bebişlerinin hepsi birbirinden tatlı yaa facebook grubundaki resimlere bakıyorum da takvim yapraklari gibi hepsi ayrı guzel maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…