kızlar bikaç sorum olcak size, birikti sorularım :)
benim kız böyle hızlı hızlı nefes alıyor arada bir, sizinkilerde oluyor mu?
emziği artık yaklaştırınca bile kapar oldu, saldırıyor toksa bile ama aç mı ki diyede düşünmeden edemiyorum. emme refleksindendir di mi?
oh ne güzel cnm gözün aydın inşallah deniz soğumamış olurda girebilirsin
ama bu yaptığın kavgada yapılmaz. ben kapının önüne çıkamıyorumklava: şaka bi yana sevindim senin adına. bizim yerimize de keyfini çıkar yerimseniben
denizgüneş sen sgk ya rapor vermişmiydin doğum için. biz ücretleri ne zaman alıcaz bir bilgin varmı?
slm kızlar.kerem gecen haftadan berı ıgne oluyordu sabah aksam bugün bitti cok şükür.idrar yolu enfeksıyonu cıktı ıdrar kültüründe.sarılıgı gecmemıstı gecen haftaya kadar cok sükür igneden sonra oglumun rengi yerıne geldı.bıde ıdrar yolu enfeksıyonu bebege kılo aldırmıyormus.
Benım kızımda o kdar hızlı nefes alıyordukı korkmuştum.. dr.a sordum bunun olması gayet normal.. yavas nefes alırsa korkmak gerek demışti canım ..
Kızlar bende bırşey sorayım.. benım kızım kakasını yeşil yapıyor.. sureklı olmasada gunde 2 kez yeşil acaba neden ki ?
selam arkadaşlar birşey sorucam sizlerden bebeğine işitme testi yaptıran var mı ?
sağlık ocağındaki ebe işitme testini mutlaka yaptırın dedi bende bizi duyuyor seslere tepki veriyor dedim ama bunu siz bilemezsiniz yaptırın siz birşey varsa erken teşhiş içinmiş yarın yaptırıcam ama nasıl yapıyorlar benim oğlu pek uslu bir çocuk değil uzun mu sürüyor bilen var mı
selam arkadaşlar birşey sorucam sizlerden bebeğine işitme testi yaptıran var mı ?
sağlık ocağındaki ebe işitme testini mutlaka yaptırın dedi bende bizi duyuyor seslere tepki veriyor dedim ama bunu siz bilemezsiniz yaptırın siz birşey varsa erken teşhiş içinmiş yarın yaptırıcam ama nasıl yapıyorlar benim oğlu pek uslu bir çocuk değil uzun mu sürüyor bilen var mı
kızlar oğluşuma oyun halısı almak istiorum nerden alabilirim ve nerde uygun fiyatlar var
arkadaslar istanbul anadolu yakasında iyi bildiginiz cocuk doktoru var mı
internetten bakıorum canım oyun halılarına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?