2010 Temmuz Anneleri : )

Geçmiş olsun cnm kacıncı gün çıktı ateşin hala kendimize dıkkat etmelıyız sanırım 40 . gunden sonra benımde bı kac kere cıktı ama suttendi sanırım 1 gunde geçti

saol canım selcuk bey iyi bir doktor ama cerrahiye gitmek bana biraz zor oluyo . sanada gecmişler olsun .canım nasılsınız simdi.

Geçmiş olsun cnm kacıncı gün çıktı ateşin hala kendimize dıkkat etmelıyız sanırım 40 . gunden sonra benımde bı kac kere cıktı ama suttendi sanırım 1 gunde geçti

canım valla 43/45 filandı galiba 3/4 gün sadece ates düşürücüyle düştü sonrasında bol terleme ve halsizlik kaldı allaha şükür şimdi daha iyiyim

internetten bakıorum canım oyun halılarına

ucuzcu, cimri ve akakce gibi siteler var ordan istediğin modeli arattırıp en ucuz nerde diye bulabilirsin. bilmem isim veriliyormu ama deveyükü diye bir site var ben genelde orda ucuz olduğunu düşünüyorum fisher price ninkiler 80 küsür mesela.

günaydın herkesee.. :)

bende kızımın resmini koydum 2010 temmuz bebekleri fotoğraf albümünde 30.sayfa .
silerim sonra.

ben korse takmıyorum almadım..bu arada kilo vermem durdu hatta 1 kilo daha aldığımı söylemiştim bu açıdan moralim bozuk diyebilirim..

doktorum da 40 gün sonra gel rahim toparlanmış mı bakalım demişti gitmedim...pofff

sevgili arkadaşlar bağtıl inançlarım yoktur aslında ama ufak takıntılarım vardır
bu sabah kaltım kendimi biraz yalnız hissettim
çünki taha nın kırkı çıkartılıcaktı
ve bizim büyüklerden kimse yok annem ve kayınvalidem rahmetli
kızkardeşim var oda istanbulda
neyse kırkını çıkarıym dedim kendim ne olur ne olmaz biz çıkartalımda sonra araştırdım falan
suyun içine nazar boncuğu altın falan atılıcakmış kır tas suya anne ve bebek ve tüm dilediğin dileklerini dualarını yapıcaksın önce bebek sona anne yıkanıcak aynı sudan hepsini yaptık benim dilek ve dualar bir saat sürdü
belki aşam gezmeye gideriz kırk gezmesi belli değil henüz
göbek bağını biz cami avlusuna gömdük öle demişler eşime

günaydın herkesee.. :)

bende kızımın resmini koydum 2010 temmuz bebekleri fotoğraf albümünde 30.sayfa .
silerim sonra.

bende koydum eşimle kedimiz dumanı
tahanın adı koyulurken
birde tahanın fotorafı
sizde adını kulağına söylüyolar ya yaptınızmı onu

Slm kızlar;
Dün yine iftardaydık bu defa oğlum maşallah hiç üzmedi beni,
Çok usluydu bu sabah da gayet iyiydik,
Bu arada bizim de bugün kırkımız çıktı birazdan yıkayacağız biz de kırk tas sularla:)))
Ayy düzene giriyo oğlum artık herhalde maşallah.
Canım yaa çok masum uyuyo şimdi çok sveiyorum çokk:)))

masallah masallah

canım suyun içine bir şeyler koyucakmısınız birde eşinlemi yapıcaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…