- 11 Haziran 2009
- 3.329
- 73
- 163
- 42
canım suyun içine bir şeyler koyucakmısınız birde eşinlemi yapıcaksın
Eşimin halası beni çağarın yıkarken diye aradı bu sabah,
KEsin bişiler atar içine eskiler işte bilirsin:))
Çağırırız onu herhalde eşim de video çeker kesin:))
Bizim paşa bi uyansa yıkıyacaz da uyanmıyo şimdi de aksi gibi.
saol canım selcuk bey iyi bir doktor ama cerrahiye gitmek bana biraz zor oluyo . sanada gecmişler olsun .canım nasılsınız simdi.
biz de yaptık 40 olayını daha doğrusu annem yaptı..
41 tane çakıl taşı çok minik ama, benim alyansım ve bir adet süpürge çöpü koyduk kovaya o suyla duştan çıkarken üstüme döktüm kalanla bebişi yıkadık..
batıl şeyler ben de inanmam ama annem yaptı
Kızlar oyun halısı aldım yavruşlara..Korktular oyuncakların çıkardığı seslerden..Ama sonra uyuyakaldılar içinde :)) fotoğraf topiğine ekledim ..
ben korse takmıyorum almadım..bu arada kilo vermem durdu hatta 1 kilo daha aldığımı söylemiştim bu açıdan moralim bozuk diyebilirim..
doktorum da 40 gün sonra gel rahim toparlanmış mı bakalım demişti gitmedim...pofff
benimd kilo vermem durd ya üzerimde 6 kilo çakılı kaldı galiba. ve ufak bir göbek.
aslında görenler sakın kilo verme çok yakışmış bu kilo diyorlar önceden çok zayıftın diyolar ama bir üç kilo daha versem iyi olacak...
bende 72 den 62 ye düştüm ama benimde durdu kilo vermem üzülüyorum bende
selam arkadaşlar benimde 52 günlük ikiz kızlarım var.9 temmuzda doğdular.
canım bende 75 den 61 e düştüm ama çok fazla üzülmeyelim bence daha çok yenianneleriz. kırkımız daha yeni çıktı vücut kendini yeni yeni toparlamaya başladı.
hayırlısı artık...
ama kışa kadar veririz biz bu kiloları.
biz kırkı çıkınca sadece gezmeğe gittik yumurta verdiler ykadık ama içine bişe atmadık dua filan da ekstra etmedik
arkadaslar istanbul anadolu yakasında iyi bildiginiz cocuk doktoru var mı
bu arada selam kızlar. umarım gününüz çooookkk güzel geçer :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?