tahanın nivea pişik onarıcı keremi yüzündeki sivilceleri geçirince bende yüzümdeki sivilcelere sürdüm kızlar:)))
kilo konuları açılmış gene ...
ühühü ben 27 28 düşükbel kot bedenimdi kızlar şimdi 30 31 ..
geçenlerde her zman kot aldığım mağazay gittim bana dedilerki burda sizin bedeninizde kot yokkk ...
allahım başımdan aşağı kaynar su döküldü çok acı bir durummm mafoldumben
geçenlerde her zman kot aldığım mağazay gittim bana dedilerki burda sizin bedeninizde kot yokkk ...
sen nasıl kilo verdin dikkatmi ettin bayağı vermişsinde canım
veeeeeeee..... sonuç???? nolur işe yaradı de :Saruboceq: ergenliğe dönmüş gibiyim şuan senağlama
kırk uçurması,vs vs hepsini ilk defa bu sitede duydum desem yeridir..hiç bilmiyorum..40 ı çıktıkları gün diğer günlerden farksızdı..ekstra bir şey yapılmadı..sadece halam ve uzak bir akrabamız o gün tesadüfen misafirliğe gelmişlerdi bebiş görmeye...o kadar..
kilo konusuna gelince 86 kg a çıkmıştım.şu an 73 kg ım..69 kg ile hamile kalmıştım..O 69 kg ı da tüp bebek tedavisi sonrası aldım..hedefim 65 kg...
hala karnım ve hamilelikten kalan çizgim var..lekelenmelerim ara ara devam ediyor
Göbeğimin de son halleri böyle...iki sıpa canıma okuyor,eritmek kolay olacak...
göbeğini korseyle yok edebilrisin sadecee.. korse kullan mutlaka şekerimm
güzel çatlağın yok hiç beninde seninki gibi görünüyo sanırımkırk uçurması,vs vs hepsini ilk defa bu sitede duydum desem yeridir..hiç bilmiyorum..40 ı çıktıkları gün diğer günlerden farksızdı..ekstra bir şey yapılmadı..sadece halam ve uzak bir akrabamız o gün tesadüfen misafirliğe gelmişlerdi bebiş görmeye...o kadar..
kilo konusuna gelince 86 kg a çıkmıştım.şu an 73 kg ım..69 kg ile hamile kalmıştım..O 69 kg ı da tüp bebek tedavisi sonrası aldım..hedefim 65 kg...
hala karnım ve hamilelikten kalan çizgim var..lekelenmelerim ara ara devam ediyor
Göbeğimin de son halleri böyle...iki sıpa canıma okuyor,eritmek kolay olacak...
hiç sevmiyorum korse ya ama dışarı giderken şart
kızkardeşim çok azimliydi evde dışarda uyurken hep giydi korse ve karnı dümdüz olmuştu
kızlar sizin sıpalar memelerinizi ısırıyomu?benimki ısırıyo valla dişleri çıkınca ve kuvetlenince napçam şimdiden acıtıyo
güzel çatlağın yok hiç beninde seninki gibi görünüyo sanırım
ikiz oldukları için bekliyordum çatlak olabilir diye ama şükür yok..sarkma da yok..korse takamıyorum çok zor..zaten hep evdeyim..iki bebişle dışarı çıkabilmem imkansız..zaten birini yatır diğerini kaldır hep bu haldeyim..yine de oldukça gitti karnımdan diye düşünüyorum...hiç bir kıyafetim olmuyor bu arada...hamilelik öncesi kıyafetlerim de hamilelik kıyafetlerim de olmuyor...
çoğumuz aynı durumdayız şu an fazla kıyafet almamak lazım sanırım özellikle pantolon tarzı hadi üstler olurdu altlar elimizde kalabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?