2010 Temmuz Anneleri : )

hiiiiiiiççççç üzme kendini. daha doğuralı ne kadar olduki. bianda kilo verirsek çatlak yapar. 6 ay süre tanı kendine. hem o, o mağazanın ayıbı :1closedeyes:

ya bende heryer normale döndü şu basen yokmuu mahf etti beni .. ne diye büyüdü sankii ben çocuk doğuruyorum göbek büyüyeceğine basen büyüdü

canım o magazanın yetersizliği her beden kot lmalıydı sen kendini üzme ya daha kaç gün oldu ki

kırk uçurması,vs vs hepsini ilk defa bu sitede duydum desem yeridir..hiç bilmiyorum..40 ı çıktıkları gün diğer günlerden farksızdı..ekstra bir şey yapılmadı..sadece halam ve uzak bir akrabamız o gün tesadüfen misafirliğe gelmişlerdi bebiş görmeye...o kadar..
kilo konusuna gelince 86 kg a çıkmıştım.şu an 73 kg ım..69 kg ile hamile kalmıştım..O 69 kg ı da tüp bebek tedavisi sonrası aldım..hedefim 65 kg...
hala karnım ve hamilelikten kalan çizgim var..lekelenmelerim ara ara devam ediyor
Göbeğimin de son halleri böyle...iki sıpa canıma okuyor,eritmek kolay olacak...

veeeeeeee..... sonuç???? nolur işe yaradı de :Saruboceq: ergenliğe dönmüş gibiyim şuan senağlama

tavsiye ederim canım kurudu benim sivilcelerde tahanınkiler içi beyaz minik sivilceydi bir günde geçirdi inanamadım banyodan sonra sürdüm ben zinco falan iyi değil hiç
nivea pişik onarıcı krem tansaşyada migrosta va 13 lira

göbeğini korseyle yok edebilrisin sadecee.. korse kullan mutlaka şekerimm

esmacım nasılsın metin bebek nasıl
kot konusunda aldığın belirli bir marka varmı yoksa öylesine bir yerdenmi alıyorsun aslında 30 - 31 çok geniş sayılmaz ama

göbeğini korseyle yok edebilrisin sadecee.. korse kullan mutlaka şekerimm

hiç sevmiyorum korse ya ama dışarı giderken şart
kızkardeşim çok azimliydi evde dışarda uyurken hep giydi korse ve karnı dümdüz olmuştu

güzel çatlağın yok hiç beninde seninki gibi görünüyo sanırım

kızlar benim çatlama ve sarkma olmadı ama cildim sanki elatikiyetini kaybetmiş gibi sizinde öylemi iki elinizle büzün anlaşılıyob ozaman ne yapmak gerek acaba yoksa yaşlandımmı:sinifsinif:

merhaba arkadaşlar.ben de bir temmuz annesiyim.öğretmen olan arkadaşlara bir sorum olacak.ben okula sadece doğum yaptığım tarihi gösteren bir rapor verdim ama onlar benden raporun kaçgün olduğunu bildiren bir belge istediler.sizden de böle bişey istediler mi.?

kızlar sizin sıpalar memelerinizi ısırıyomu?benimki ısırıyo valla dişleri çıkınca ve kuvetlenince napçam şimdiden acıtıyo

benm sıpada ısııyor gazı gelınceee mahf edior yaralar iileşmior o yüzden bir türlüü

güzel çatlağın yok hiç beninde seninki gibi görünüyo sanırım

ikiz oldukları için bekliyordum çatlak olabilir diye ama şükür yok..sarkma da yok..korse takamıyorum çok zor..zaten hep evdeyim..iki bebişle dışarı çıkabilmem imkansız..zaten birini yatır diğerini kaldır hep bu haldeyim..yine de oldukça gitti karnımdan diye düşünüyorum...hiç bir kıyafetim olmuyor bu arada... hamilelik öncesi kıyafetlerim de hamilelik kıyafetlerim de olmuyor...

çoğumuz aynı durumdayız şu an fazla kıyafet almamak lazım sanırım özellikle pantolon tarzı hadi üstler olurdu altlar elimizde kalabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…