2010 Temmuz Anneleri : )

ay üzüldüm valla...

Bebeği 2 gün kaka yapmayan oldumu acaba? sonrasında ne yaptınız?

benim şu an en büyük derdim kakasını yapamaması.bugün 3 gün bitti hala yapmadı. 4 gün yapmadığı da oldu. fitil veriyorduk gliserinli. şimdi şurup kullanıyoruz. fitilsiz yapamıyor hala.. illa uyarmak lazım, akşam yine fitil yapacağım ne yapayım. olmadı c.tesi dr.a götüreceğim ben..

o çatlakların düzelma şansı yok canım..
sadece renkleri solacak ve incelecek o kadar.. ama tamamen geçmez.

ben de hiç çatlak yok çok şükür ama benim de kilo vermem durdu..
biran önce birşeyler yapmam lazım..
hayır spor ve diyetten korkmam vız gelir de bebek var..kime bırakıp spora gideyim.bilmiyorumkismile

bu yaşadıklarınızın 2 katını yaşıyorum...hamileliğimin % 85 i hastanede yatarak geçti..çok riski hamileliğim vardı..rahim de sorunlu olduğu için her an doğum tehlikem vardı..aylarca tek başıma kaldım hastanede..kimi zaman sondalı serumlu...ayağa kalkmamın kesin yasak olduğu zamanlar vardı..yemek getirdikleri zaman yataktan doğrulamıyordum bile...yemekleri üzerime döke saça yeme çalışıyordum..annem aylarca hastanede kaldığımda sadece 4 gün kaldı..onda da dışarı çıktığında yanına cep telini de almayarak saatlerce nereye gittiğini haber vermeyerek...odada wc ye gitmem gerektiğinde ,annem yerinde tv izlemeye devam etti..gece uyumak istediğimde tv izlemek istedi sabahlara dek...Teke tek,tarihin arka odasından programları..dünyadan bihaber kalmak istemiyormuş....oysa hastane çok stresli ortam ve uykumu iyi almam gerekiyordu...10-15 gün kadar eşim kaldı yanımda..uzak şehirden geliyordu üstelik...
yavrularım 2 hafta küvezde kaldı..eve geldiklerinde sanki 40 yıllık anneymişim gibi ben ilgilendim..sanki çok tecrubeliymişim gibi...aslında daha izmir de kalıcaktım annemlerin yanında ama eşimle ani bir kararla geri döndük...annemin lohusalığımda yardım edeceğini sanıyordum...izmir den ayrılalı nerdeyse 1 ay oldu..2 küçük bebekle napıyorsun diye sormadı bile...nitekim artık annemle görüşmüyorum..çünkü hayal kırıklıklarıma her gün yenisi eklendi..belinin ağrıdığını söylerdi hep..ama ağzından tek bir şefkatli söz çıkmadı..manevi anlamda..beli ile yardım edemiyorsa dili ile yardım edebilirdi..etmedi..şimdi telefonumu açmıyorum ona.......

Son düzenleme:

ay canım yaaaaa tühh.benneyaptımki.

Ayy çok kötü geçmiş olsun. Benimde ilk kez başıma geliyor. Dr aradığımda sen meyva yeşillik ye dedi bebeğe geçer rahatlar dedi. İnşallah bakalım dediğini yapmaya başladım.

Ayy çok kötü geçmiş olsun. Benimde ilk kez başıma geliyor. Dr aradığımda sen meyva yeşillik ye dedi bebeğe geçer rahatlar dedi. İnşallah bakalım dediğini yapmaya başladım.

banada sürekli posalı lifli beslen, kabuklu meyveler ye, rezene iç diyorlar.. çok kuru yememem lazımmış. su içmekten gına geldi :)

canım ya seninkide değişik bir versyonmuş annen yani

Ayşecim Efim kızlar uzuldum durumunuza inşallah duzelir demektem başka bisey gelmiuor aklıma ..Boşverin kızlar ne guzel bebeklerimiz oldu artık Ayşeçınarlı buarada maşşallah manken gibi kızmışsın face de gordum resimlerini en az ne yedin ne içtin nasıl baktın kendine cnm en az on yaş genç. gosteriyorsun kızında san çekerse bi içim su olucak belli .

teşekkür ederim canım..kızımın eline su dökemeyeceğime eminim...:1hug:

selam kızlar kilolar konuşulmuş ayy 2 çocuk sonrası kilolar çok emzirme dönemi bitsin acil sıkı rejim bekliyor beni

ayrıca anne olaylarına çok üzüldüm benimde annem kendine müslümandır gelse bile bişiye elini sürmez ama komşular akrabalar hiç yardım etmiyosun dediklerinde melake kesilir anlıycağınız başkaları ne der die geliyor bazen yinede canı sağolsun 10 günlükken bıraktı gitti 2 bebekle ama ben çok güçlü olduğumu biliyorum ve üstesinden geliyorum ama bazen hem bana yardım etmeyip hemde anneliğime laf söylemesine içim acıyor

facede ben bulamadım kasım annelerini yaww 2008 kasım annelerindeyim ama 2010 temmuz annelerini bi türlü bulamadım

ayşeçınarlı merak ettim valla seni ,facede de göremedim.ben grupta ekliyim. adın soyadın ne bende bi göreyim gözüm gönlüm açılsın :)

benimde kilo vermem durdu, sabitim haftalardır valla

bu arada yeni topik açtım yawrulara aldıklarımız die oradan kampanyaları indirimleri ve bebeklerimize aldığımız cicilerin resimlerini paylaşalım istedim ve aldığımız bayramlıkları ekledim ayrıca yorumlarımızıda yazarız dedim devamlı bir topik olmasını temenli ediyorum çocuklarımız büyüdükçe kıyafet paylaşımşarımızada bakması keyifli olucak

efim aşiyan ve ayşe inanamadım yazdıklarınızı okuyunca yani 12 gün hastanede yattık annem ayakucumuzda kıvrılıp yattı 1 gün bile bırkmadı beni hem bebeğimle ilgilendi hem de benim beslenmemle sütüm hastanede kesilmediyse annemin beni fındık fıstıkla beslemesine borçluyum biraz da bebeğimden kan alınırken ben dayanamıyorum die annem tutuyodu bebeği şimdi de bebeğin tüm ütüleri çamaşırı yemek herşey annemin üstünde hala şu anda bile mamasını yedirdi gaz çıkartıyo bebekten sen napıyosun diyosanız arada yardım ediyorum ona ve genelde bebeğe bakıyorum emziriyorum uyutuyorum pişpişliyorum yani annem kardeşime çok düşkündür onu kollar ama bana da yaptıkları hiç az değil maşallah. ama yine de annedir yaa telfonlarına çıkmamak yapmayın belki güçleri o kadarına yetiyodur.

kızlar selam
dün alışverişe çıktım uzuuun zaman sonra. bayramda kayınvalidemlerin yazlığına gidebiliriz. belki denize girerim diye mayo aldım. bu göbekle bikini hoş olmayacak. kızımı anneme bırakmıştım. ilk kez bir alışveriş merkezini bu kadar hızlı dolaştım :)) koştura koştura..
bugün de ağda yaptırdım. o işi de hallettim sonunda. çok rahatladım.
bizim kız gündüz zaten uyumuyordu pek de artık geceleri de uyumaz oldu. saat başı kalkıyor nerdeyse. karnını doyurmadan uyuyor heralde, o yüzden sık sık uyanıyor. sabah 5 gibi yine gaz sancısıyla kalkıyoruz. o kadar uykusuz haldeyim ki ruh gibiyim kaç gündür. şimdi babasının kucağında bakalım uyumaya çalışıyor.

merhaba kızlar bende bugün yine hastaneye götürdüm kızımı 1 ayda 4. kez gittim bu kez çocuk hastanesine götürdüm çiş, kaka ve kan tahlili yapıldı allaha çok şükür kızım sağlıklı. doktor görür görmez 40 günlük çocuğa benzemiyor gelişmemiş diyince yine moralim bozuldu 4 kg 55 cm.baş çevresi 36 cm sadece boyu uzamış. doktorda suçu bana attı sen iyi beslenmemişsin dedi günde 1 kg yoğurt 3 öğün et yiyecekmişim. zaten besili inek gibiyim tam 72 kg yim şuan. doktorun söylediklerinide yiyince 100 kg olucam bende bu akşam ne bulduysam fazla fazla yedim 15 gn sonra tekrar çağırdı bakıyım ben söylediklerini yiyince bebeğe faydası olcakmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…