2010 Temmuz Anneleri : )

Sonbahar cnm benım 1 aylık kontrolumde yani 30 gunlukken 4.600 kg dı . Iyı senın bebısın yaa resımlerınde de tombiş tombiş yuzu maşallah hem kız bebekler narin olur ...

primera benim kızımda bugün 41 günlük 4 kg geldi. annemde sen rahat ol sende küçükken kilo almazdın sana benzemiş diyor ama herkes çocuk büyümemiş diyip diyip üstüme geliyor. fotolarda tombiş çıkıyor ama öyle değil kollar bacaklar incecik eklem yerleri bile dolmadı daha ama sağlıklı buna şükrediyorum ben

Sonbaharcim 4 kg 55 cm in neresi gelismemis anlamadim ben moralini bozma bir dr un lafiyla bebek cok kilolu olcak da nolcak her bebegin bi mizaci var kimi iri kimi daha minyon olur onemli olan onceki haftalara gore buyuyor olmasi degil mi?

Ben moralinizi duzelteyim bak benim kizim 54 cm 3600 gr ve cook da saglikli hicbiseycigi yok cok sukur ince uzun kiz iste napican :)

Ben de tatile gidiyorum bayramdan sonra denize giricem eski bikinilerim olmuyordur ben mayoyla rahat edemıyorum nasıl olucak bakalım yaaa ben sabahları tartılıyorum 57 kilo cıkıyorum hedef 52 .. sevınıyorum ha gayret dıyorum sonra bı basloıyorum yemeye allah ne verdiyse : ))) Sabahları cıkolatalar yumurtalar aksama kadar da durmuyorum ya meyve ya tatlı yatana kadar yıyorum

Ben eski bikinimi giydim girdim denize gecen hafta... Biraz tombalak oldum ama idare eder... Hamilelige 53le baslayip 63le bitirmistim dogumdan sonra 58 oldum 2 aydir 1 gr veremedim yine eski halime donmek istiyirum hicbir kiyafetim olmuyo ama emzirirken bu cok zor gibi bir gun az yesem sutum azaliyo hemen

iyi akşamlar kızlar size bişe sorucam bebeklerin sırtlarında yanı omirilik kemigi izasında poposunun biraz yukarsında bi kemikçıkıntısı gibi bişe varmı sadece bizimkinde mi vr yoksabütün bebişler bölemi ilk dogdugu gün farkettım o kemigi sankı kılo aldıkça içeri çekılıyo doktor normal dio ama ben rahat degilim bugun aşımız vardı huysusuz bugun biraz tam bir aylık olduk bide hemşire mama veriyomusn dedi evet dedim neden anne sütü vermiyon dedi dedim onuda veriyorum yetiyo ama aglıyo dedim yettigini kusmasından ve yutkunmasından alıyorum dedi kes mama vermeyi dedi dedim aglıyo aglasın ilerde obezmı olsun dedi ne yapsam aglıyo nasıl kıyayımkı

Allegra kesinlikle öyle tabi bencede önemli olan sağlıklı olması.

Primera bende 50 kg idim hamilelikte 34 kg aldım. 84 le doğuam gittim.

şuan 72 yim. hedefim 50 nasıl ama
kaydirigubbakcemile3 artık kaç

yıl sürer bilmem kızım okula başlar ben hala hedefim 50 diyip dururum
kaydirigubbakcemile3

cnm benim kızımda çıkıntı yok ama dr normal dediyse takma kafana olurmu mama konusuna gelince o tamamen senin bileceğin şey bak benim kızımda zayıf herkes mama var diyor kaç dr gittiysem ama ben vermiyorum o yüzden zayıf işte benimkide doyuyor biliyorum ama demekki sütüm yaramamış ya da yapısı öyle benim eski halim gibi narin olacak sende içini ferah tut

oh walla izmirde ne güzel giriyorsunuz ben kocaelideyim buradada yazlık beldeler var denize girilen ama eşim müsade etmiyor hevesini birdahaki seneye sakla diyor çünkü burada sanayi fazla ve deniz atık dolu dolayısıyla eşim mikrop kapmamdan endişeleniyor artık önümüzdeki sene kısmetse bizde sarımsaklıya gidicez şimdiden planladık bile ama kısmet tabi daha 1 sene var.

sonbahar,tatlım ciddiye alma o dr un gelişmemiş lafını..gayet güzel kilosu boyu..bak ben de 3,5 kg doğmuşum boyum 56 cm miş..gelişmemiş mi oluyorum ? annem iyi beslememiş mi oluyor ? şu an maşallah 1.80 oldum..ama kuzularım daha minyon bana göre..Allah sağlık versin yeterki..biz prematüreyiz ama temmuz yavruşlarına yetiştiğimizi düşünsem de boyumuz daha kısa..
kızım 4.740 gr, 53;5 cm,
oğlum 4.630 gr 53 cm...

15 gün önce de aynıydı boyları...

sütüm yetiyo buna adım gibi eminim kusuyo fazlasını hatta ama doymuyo bende kıyamaıyorum mama veriyorum benım bebek 2740 dogdu çok minik dogdu doguma gircegım gün 3750 ama biz 3500 diyelim aşagısını beklemıyorum dedi bebek 2740 dogdu biz şok tabi bugun 1 aylık 4100 gr boy 55 cm kızdı bana hemşire anne sütü ver başka bişe verme dedi ama ben arada vericem mama kıyamam kusura bakmasınlar ilerde de dikkat ederse kendie obezz olmaz senın bebekte gayet iyi sen millete bakma agzı olan konusuyo istersen sende arada mama takviyesi yap hem kılo aldırıyo hem rahat uyuyolar ama bebegınin gelişimi gayet iyi kemik konusna gelince çok zayıf dogduya ilk zamnalar zayıflıktan dedik doktor da çok normal korkulacak bişe yok dedi bugunde saglık ocagındakı doktora tekrar sordum anormal bi durum degil ama istresenız başka bi hekıme daha sorun bi sorun varsa bebekken tedavisi daha kolay olur dedi ben zaten pimpirigim taktım kafaya bu durumu yani gidicem sorucam başka doktora ama sankı kılo aldıkça çekılıyo içeri dogru o kemik bilmiyorumkismile

Canim ben de bu sene topu topu 5 kere girdim denize 2si hamileyken 3u dogumdan sonra:) bosver seneye bol bol giricez insallah... ) sarimsakli cok guzeldir ama yaa simdiden iyi tatiller diyorum :)

kayınvaldemin sütü 3. gün kesilmiş ,eşim sma mama ile büyümüş..ne çocukluğunda ne de şu an obez dğeil..

Ben bebekte kiloya karsiyim arkadaslar yaa bence minik narin daha seker oluyo niye ille de iri olsun istiyosunuz ki? Benim de baslarda sutum yetmiyodu mama veriyodum odum kopuyirdu kilolu bebek olcak diye...neyse ki simdi sutum yetiyor sadece anne sutu veriyorum.

Sonbahar sen de kilo almamış bebeğin diyenlere benim kızım çıtı pıtı olucak de gitsin boşver cnm ... Sen de baya zayıfmışsın ama hamilelikte baya almışsın herhalde : )) Istersen verırsın yaa ben den de zayıfmışsın hamilelikten once ben 52 ydim . . Hala ter atıyorum ben emzırırken fılan demek ki topladıgımız su duruyor .

bende büyüdüğünü günden güne farkediyorum ama bu konu komşu akraba vs yok mu vır vır vır her kafadan bir ses... dediklerine cevap verincede çok bilmiş oluyorum bundan sonra misaifr geldiğinde kızımı götürüp odasına yatırcam kimse görmesin kimsede yorum yapmasın. bu konu hakkında eşime birşey dediklerinde oda " biz minyon olsun istiyoruz biz böyle seviyoruz diyor" :))

Allegra kilolarımız benzıyor bırbırıne bende ıkı aydır 57 nin altına ınmedım işin kotusu size sunu soyleyim kızlar 6 ay once dogum yapmıs ablam var od 48 kıloydu hamılelık oncesı onada 5 kılo yadigar kaldi . Yani bu 5 kilo neyin nesiyse bi turlu gıtmıyor :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…