facede ben bulamadım kasım annelerini yaww 2008 kasım annelerindeyim ama 2010 temmuz annelerini bi türlü bulamadım
iyi akşamlar kızlar size bişe sorucam bebeklerin sırtlarında yanı omirilik kemigi izasında poposunun biraz yukarsında bi kemikçıkıntısı gibi bişe varmı sadece bizimkinde mi vr yoksabütün bebişler bölemi ilk dogdugu gün farkettım o kemigi sankı kılo aldıkça içeri çekılıyo doktor normal dio ama ben rahat degilim bugun aşımız vardı huysusuz bugun biraz tam bir aylık olduk bide hemşire mama veriyomusn dedi evet dedim neden anne sütü vermiyon dedi dedim onuda veriyorum yetiyo ama aglıyo dedim yettigini kusmasından ve yutkunmasından alıyorum dedi kes mama vermeyi dedi dedim aglıyo aglasın ilerde obezmı olsun dedi ne yapsam aglıyo nasıl kıyayımkı
Ben eski bikinimi giydim girdim denize gecen hafta... Biraz tombalak oldum ama idare eder... Hamilelige 53le baslayip 63le bitirmistim dogumdan sonra 58 oldum 2 aydir 1 gr veremedim yine eski halime donmek istiyirum hicbir kiyafetim olmuyoama emzirirken bu cok zor gibi bir gun az yesem sutum azaliyo hemen
cnm benim kızımda çıkıntı yok ama dr normal dediyse takma kafana olurmu mama konusuna gelince o tamamen senin bileceğin şey bak benim kızımda zayıf herkes mama var diyor kaç dr gittiysem ama ben vermiyorum o yüzden zayıf işte benimkide doyuyor biliyorum ama demekki sütüm yaramamış ya da yapısı öyle benim eski halim gibi narin olacak sende içini ferah tut
oh walla izmirde ne güzel giriyorsunuz ben kocaelideyim buradada yazlık beldeler var denize girilen ama eşim müsade etmiyor hevesini birdahaki seneye sakla diyor çünkü burada sanayi fazla ve deniz atık dolu dolayısıyla eşim mikrop kapmamdan endişeleniyor artık önümüzdeki sene kısmetse bizde sarımsaklıya gidicez şimdiden planladık bile ama kısmet tabi daha 1 sene var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?