çatlagın fazla yokmuş o sarkıklıklarda zamanla toparlanıyo bi 6 ay kadar zaman ver kendine ve vucuduna stres yapmalmaz:
komik yaptım hihiBide yazmıs ustune yaa :)))) Hani onceden tombiş olsan dıycem ki veremezsin kalır ama zayıfmışsın cnm ıstersen donersin eski halıne zamanla merak etme
Sonbahar o site hangi siteydı
Benım bılgısayar kucuk olanlardan ondan cıkmıyor o kucultme yeri benımkınde : ((( Şimdi baktım
babaannem bile benden fitbiraz zaman geçsinde evde stepper ım var birtane onunla başlayacağım kendimi eritmeye, birkaç gün içinde son muayeneye gidip dikişlerim iyileşmişse mekik çekmeyede başlayacağım olmuyor böle lömbür lömbür göbiş
selam yasekimseler yok muuuu
Ben şuan bile biseyler yıyorum bi elimde cekırdek :)) Gecenın bu saatinde
O resim benım dogurmadan onceki hamiş resmim dogurmadan 10 gun once
merhaba kızlar bende bugün yine hastaneye götürdüm kızımı 1 ayda 4. kez gittim bu kez çocuk hastanesine götürdüm çiş, kaka ve kan tahlili yapıldı allaha çok şükür kızım sağlıklı. doktor görür görmez 40 günlük çocuğa benzemiyor gelişmemiş diyince yine moralim bozuldu 4 kg 55 cm.baş çevresi 36 cm sadece boyu uzamış. doktorda suçu bana attı sen iyi beslenmemişsin dedi günde 1 kg yoğurt 3 öğün et yiyecekmişim. zaten besili inek gibiyim tam 72 kg yim şuan. doktorun söylediklerinide yiyince 100 kg olucam bende bu akşam ne bulduysam fazla fazla yedim 15 gn sonra tekrar çağırdı bakıyım ben söylediklerini yiyince bebeğe faydası olcakmı
iyi akşamlar kızlar size bişe sorucam bebeklerin sırtlarında yanı omirilik kemigi izasında poposunun biraz yukarsında bi kemikçıkıntısı gibi bişe varmı sadece bizimkinde mi vr yoksabütün bebişler bölemi ilk dogdugu gün farkettım o kemigi sankı kılo aldıkça içeri çekılıyo doktor normal dio ama ben rahat degilim bugun aşımız vardı huysusuz bugun biraz tam bir aylık olduk bide hemşire mama veriyomusn dedi evet dedim neden anne sütü vermiyon dedi dedim onuda veriyorum yetiyo ama aglıyo dedim yettigini kusmasından ve yutkunmasından alıyorum dedi kes mama vermeyi dedi dedim aglıyo aglasın ilerde obezmı olsun dedi ne yapsam aglıyo nasıl kıyayımkı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?