2010 Temmuz Anneleri : )

genetik bunlar..şu varki bebekken uzun iri olanlar illa ilerde uzun olacak diye bir şey yok..ya da kısa minyon doğanlar ilerde ufak tefek olucak diye bir şey yok..

babası kızıma çingen beşiği denilen ama hamak diye satılan salıncak almış 5 dk önce fotosunu çektim size gösteriyim diye siz görün kaldırcam birazdan.kızım bıcı bıcı yaptı ilk kez bebe yağı ile yağladım şimdi sere serpe yatıyor

maşallah kızıma

kızlar facede grup resimmlerine baktım bebişler çok ttalı sizi eklemek isterım ama kımin kım belli degil ki boshayallersmile

genetik bunlar..şu varki bebekken uzun iri olanlar illa ilerde uzun olacak diye bir şey yok..ya da kısa minyon doğanlar ilerde ufak tefek olucak diye bir şey yok..

bende 3900 gram 56cm doğmuşum ama 50 kg 1.65 boyundayım

hamile kalınca 84 oldum

bugün 72 kg boyum 1.63 boyumda çekti sanırım iri kıyım olunca
kaydirigubbakcemile3

maşallah baharcık hiçte zayıf durmuyo sen kafana takma senınde dedigin gibi bebişinde sana çekecek minyon olucak ama resimde gayette tombiş maşallah süphanallah

bende 3900 gram 56cm doğmuşum ama 50 kg 1.65 boyundayım

hamile kalınca 84 oldum

bugün 72 kg boyum 1.63 boyumda çekti sanırım iri kıyım olunca
kaydirigubbakcemile3

sağlığımız,huzurumuz yerinde olsun yeterki...ben de sezaryandan önceki gün 86 yı görmüştüm tartıda..

Maşallah Halide ,ye :)

Yaaa ben de gobek fılan kalmadı hatta sezeryandan hemen sonra bıle bısey kalmamıstı nerdeyse ..
Amaaaaaa aşagı kısım yaniiii baldır be basenin maşallahı var ..
Belden yukarısı ıncecık asagıda bir yogunlaşma : )))
Benım aşagı kısmı ınceltmem lazım ..

ben size göbeğimide gösteriyim 2 dk fotosunu çekip bu akşam ne de teşhirciyim hihi :)) aman ne olcak biz bizeyiz

Kızlar bebeklerınızı nasıl gıydırıyorsunuz Gece ve gunduzleri .
Benımki ortulerı ıttırdıgı icin usutmesın dıye aksamları pjama gıydırıyorum ustu de kısa kollu sızler nasıl yapıyorsunuz ?

Ben resım eklemesını bılsem neler eklıycem de kucultmeyı beceremedım butun sayfayı kaplıyor ..

gündüzleri çıtçıtlı badi eldiven çorap geceleride çıtçıtlının üstüne alt pijama giydiriyorum şimdi açık yatırdığıma bakma az sonra uyansın giydiririm sabah 4 den sonra çok soğuk oluyor burası . ben sana nasıl küçülteceğini göstercem canım az bekle

ben buydayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…