- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
genetik bunlar..şu varki bebekken uzun iri olanlar illa ilerde uzun olacak diye bir şey yok..ya da kısa minyon doğanlar ilerde ufak tefek olucak diye bir şey yok..
babası kızıma çingen beşiği denilen ama hamak diye satılan salıncak almış 5 dk önce fotosunu çektim size gösteriyim diye siz görün kaldırcam birazdan.kızım bıcı bıcı yaptı ilk kez bebe yağı ile yağladım şimdi sere serpe yatıyor
maşallah kızıma
kızlar facede grup resimmlerine baktım bebişler çok ttalı sizi eklemek isterım ama kımin kım belli degil ki boshayallersmile
bende 3900 gram 56cm doğmuşum ama 50 kg 1.65 boyundayım
hamile kalınca 84 oldum
bugün 72 kg boyum 1.63 boyumda çekti sanırım iri kıyım olunca kaydirigubbakcemile3
Çok guzelmiş Kocaelınden mı aldınız bunu
umutlu temmuz 2010 anneleri sayfasının altına in ilk selamlaşmalarda mesajların yanında nicklerde yazılı.
Kızlar bebeklerınızı nasıl gıydırıyorsunuz Gece ve gunduzleri .
Benımki ortulerı ıttırdıgı icin usutmesın dıye aksamları pjama gıydırıyorum ustu de kısa kollu sızler nasıl yapıyorsunuz ?
Ben resım eklemesını bılsem neler eklıycem de kucultmeyı beceremedım butun sayfayı kaplıyor ..
Ben resım eklemesını bılsem neler eklıycem de kucultmeyı beceremedım butun sayfayı kaplıyor ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?