kızlar eşlerin yardımından bahsetmişsizniz.
benim eşim hiç oralı eğil akşam al şunu yemek hazırlayayım diyorum neyi alayım diyor. o kadar uzak yani bebek bakımına.
alıncada bu çocuk acıktı hayatım çabuk hazırla yada sen bak ben hazırlayayım diyip bana geri veriyor.
geceleri ise hiç kafasını kaldırıp bakmaz bile. ben uyandığı zaman salona geçiyorum orada emziriyorum çünkü benim sıpan sesli emiyor. arada bağırıp çığlıklar atıyor. uyanmasın eşim boşuna diyorum.
ama benim oğlum geceleri emip yatıyor bir saat 3,30 gibi kaka yapma saati o zaman sızlanıyor yapınca daha altını alamdan uyuyor. aslında geceleri rahatım oğluşum uykucu ama ben sabahları yinede sızlanıyorum eşime.
Bugun bari temızlık yapabilsem ....offf haftasonundan once yapmam lazım
yasmin ben bütün gün kızımdan kalan vakitlerde oturuyorum ya da yatıyorum saat 5 olunca hemen hızlandırılmış şekilde işlerimi yapıyorum. 6 da eşim geliyor o gelincede bebeği ona verip yemek yapıyorum.
eskiden hakkaten dikip gaz çıkarma olayı hiç yokmuş ya da gaz şikayeti de yaşamamışlar hiç acaba sezeryanda aldığımız ilaçlarla mı alakalı bu gaz problemi. birçok bebekte oluyor artık. ya da belki bizim beslenmemiz yüzünden..
Kızlar selam
bizim kız uyumuştu ama ben geçmişi okuyana kadar uyandı bile :)) baya ilerlemiş sayfalar
eşlerin yardımı konuşulmuş. bizimki artık sabaha karşı oturma odasındaki çekyata geçmeye başladı. eda akşam 9 gibi uyumuştu gündüz uyumadığından.sonra misafirler geldi ama öyle böyle değil 15 kişi kadar. onlar 11 gibi giderken bi uyandırdılar kızı, bu hep uyuyor bi sevelim diye. uykusu dağıldı tabi 2 ye kadar eşimle zor uyuttuk. huysuzlaştı bi de memeyi almıyor, ama bi yandan da meme arıyor. ayy çok zordu. eşim de o uyur uyumaz hemen yine değiştirdi odayı :)
sabah işe gitmeden 15 dk mutlaka ilgileniyor, ben de o sırada süt sağıyorum. yardımları bu şekilde işte.
sağolsun yine iyi oluyor. çalıştığı için bir şey demiyorum tabiki. ben de çalışmaya başladığımda daha çok yardım eder mutlaka.
düzen konusunda ben de dertliyim. her gün yeni yeni huylar, uykumuz zaten düzensiz. 40 tan sonra değişir demişlerdi ama hiç fark yok. şimdilerde 2 aydan sonra değişir diyorlar, inanmıyorum tabii :))
kızımda yok ama kardeşimin kulak arkalarında olmuştu tek çözüm zeytinyağı oda geçirmiyor yumuşatıp dökülmesine yardımcı oluyor
neler yapıcaksın temizlik olarak
Selam cnmselam tatlı anneler..
1. ayda yapılan aşı koldan yapılıyor canım kalça usgsini hiç çektirmedim bilmiyorum
bu arada kızlar ben devit-3 ü hiç kullanmadım taşınma telaşlarından
nasıl kullanıcam????
1. ayda yapılan aşı koldan yapılıyor canım kalça usgsini hiç çektirmedim bilmiyorum
bu arada kızlar ben devit-3 ü hiç kullanmadım taşınma telaşlarından
nasıl kullanıcam????
bahar telsiziniz ötmeden çalışmaya başladımı ben kızdım kaldırdım daha da hiç çalıştırmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?