2010 Temmuz Anneleri : )

Ayy Allah canını almasın çok güldürdün beni kız...

ben cepten bir yere üye oldum hergün bebekle ilgili ücretsiz mesaj geliyor doğum tarihine göre trcll hattan ucretsiz yazıp 2222 ye gönderince gelen mesajlara göre üyelik oluyor isteyenler yapabilir.

kızlar siz ne zaman kalkıyosunuz temizliği ne zaman yapıyorsunuz yemeği ne zaman yapıyosunuz bebekten nasıl fırsat buluyosunuz benmi çok beceriksizim

yasmin ben bütün gün kızımdan kalan vakitlerde oturuyorum ya da yatıyorum saat 5 olunca hemen hızlandırılmış şekilde işlerimi yapıyorum. 6 da eşim geliyor o gelincede bebeği ona verip yemek yapıyorum.

ben yemek olarak tavuk et yada köfte kızartıyorum yanına makrna yağsız ayran ve karpuz

sezeryanlıyım gardırobun tepesine çıktım siliyorum dedim eşime sen ameliyat olsan yapmazdın dedim ben delimiyim diyo kendimi kestirmem diyo canı ne kadar kıymetli bunun ya çocuk nasıl doğucak peki normal yapsan alttanda kesiyolar kurtuluş yok yani

Kızlar selam
bizim kız uyumuştu ama ben geçmişi okuyana kadar uyandı bile :)) baya ilerlemiş sayfalar
eşlerin yardımı konuşulmuş. bizimki artık sabaha karşı oturma odasındaki çekyata geçmeye başladı. eda akşam 9 gibi uyumuştu gündüz uyumadığından.sonra misafirler geldi ama öyle böyle değil 15 kişi kadar. onlar 11 gibi giderken bi uyandırdılar kızı, bu hep uyuyor bi sevelim diye. uykusu dağıldı tabi 2 ye kadar eşimle zor uyuttuk. huysuzlaştı bi de memeyi almıyor, ama bi yandan da meme arıyor. ayy çok zordu. eşim de o uyur uyumaz hemen yine değiştirdi odayı :)
sabah işe gitmeden 15 dk mutlaka ilgileniyor, ben de o sırada süt sağıyorum. yardımları bu şekilde işte.
sağolsun yine iyi oluyor. çalıştığı için bir şey demiyorum tabiki. ben de çalışmaya başladığımda daha çok yardım eder mutlaka.
düzen konusunda ben de dertliyim. her gün yeni yeni huylar, uykumuz zaten düzensiz. 40 tan sonra değişir demişlerdi ama hiç fark yok. şimdilerde 2 aydan sonra değişir diyorlar, inanmıyorum tabii :))

eskiden hakkaten dikip gaz çıkarma olayı hiç yokmuş ya da gaz şikayeti de yaşamamışlar hiç acaba sezeryanda aldığımız ilaçlarla mı alakalı bu gaz problemi. birçok bebekte oluyor artık. ya da belki bizim beslenmemiz yüzünden..

belkide eskiler bizden daha soğukkanlıydı diye düşünüyorum ben canım

bahar telsiziniz ötmeden çalışmaya başladımı ben kızdım kaldırdım daha da hiç çalıştırmadım

aynen ben de geçmişi okuyayım derken oğlum uyanıyor. onunla uğraşıp tekrar geliyorum bakıyorum sayfalar ilerlermiş yine birşey yazamıyorum bir kısır döngü yani kaydirigubbakcemile3

yarın oğlumun kalça usg si ve aşısı var. 1. ayda yapılan aşıyı bebeğin neresinden yapıyorlar arkadaşlar kolundan mı? bir de kalça usg si nasıl yapılıyor.

1. ayda yapılan aşı koldan yapılıyor canım kalça usgsini hiç çektirmedim bilmiyorum
bu arada kızlar ben devit-3 ü hiç kullanmadım taşınma telaşlarından
nasıl kullanıcam????

kızımda yok ama kardeşimin kulak arkalarında olmuştu tek çözüm zeytinyağı oda geçirmiyor yumuşatıp dökülmesine yardımcı oluyor

Doğruuu yumuşayınca geçiyor ben de banyodan sonra kulaklarına krem surmustum hemen azalmişti demek ki yumuşayınca geçiyor gerçekten surmeye devam edeyim bari : ))guclubacismile

neler yapıcaksın temizlik olarak

Neler mi yapıcam .. Oncelikle haftalık arası temızlık yapamadım yerleri supurup silmem lazım camları sılmem lazım en azından balkon camını cunku o gozukuyor . Sonra toz almam lazım . Vee en onemlisi koltukları şampuanlı suyla silmem lazım . .. ( bebek işemişti : )) ) Tabi bunların hepsini yapmam ımkansız .. Ara ara bi kısmını yapayım diyorum . Elektrik supurgesini calıstırsam bebek uyanıcak ben de temızlıge supurmeyle baslarım buyuzden baslayamıyorum bı turlu eyvahedigeldismile

Az once burayı okurken taze fasulye ayıkladım : )) Onu pişirsim arada .

selam tatlı anneler..
Selam cnm

1. ayda yapılan aşı koldan yapılıyor canım kalça usgsini hiç çektirmedim bilmiyorum
nasıl kullanıcam????

bize bacaktan yapıldı 1. ay aşısı.
devit her gün 3 damla veriliyor canım 1 yıl boyunca.

nasıl kullanıcam????

Üç damla bir gunde cnm saglık ocagından verılen D vitaminini diyorsun diy mi ..

çakır benim kızımın kalça usg si 8 günlükken çekildi

1 aylık aşısıını da dr bacağından yaptı

bahar telsiziniz ötmeden çalışmaya başladımı ben kızdım kaldırdım daha da hiç çalıştırmadım

canım bende sana onu soracaktım. çalışmıyor canım sürekli ötüyor servisi aradım gönderin dediler ama garanti belgem onaylı değil benimde onun için gönderemedim. sorun var bence onlarda. garanti belgen varsa gönder sende canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…