2010 Temmuz Anneleri : )

Slm kızlar..Epeyden beri giremedim..Salı günü dr a gittik. Oğluşum göbek fıtığı olmuş. Ona bozuldu moralim, pek önemli bişey değilmiş kendiliğinden 2 yaşına kadar geçiyormuş ama insan yinede kafayı takıyor, Allaha şükür başka sıkıntımız yok...

Bende unutuyorum bazen : ))) Zincoyu da arada verıyorum ama sarılıgı devam ettıgı ıcın benım sık vermem lazım ki kakasını bol bol rahat yapsın ...

benim eşimde chiccoya mail atmış.

telsizi kullanamıyoruz sürekli sinyal arıyor ötüyor vs yazmış bana gönderin bakalım derseniz balkondan bi atarım e-5 kenarındagelen geçen görür nasıl bir ürün ürettiğinizi yazmış . aklımda kalan bunlar daha yazmışta yazmış

onlarda cevap olarak gönderin bakalım yazmışlar :) göndermedik. bizim ev 10. kat karşımızdaki 2 blok üzerinde paratoner var acaba o mu sinyali bozuyor diye düşündük kendi kendimize.

Ayy Allah canını almasın çok güldürdün beni kız...

bende baze gülüyorum bazen siirleniyoum bağırıyorum.

sonra bakıyorum eşim çocuğa dedikodu yapıyor. sen daha yeni düştün bunun eline yandın oğlum sen diyip duruyor.

azıcıkın asabiymdir de....

canım bizim etrafımızda bişey yok önüüz deniz çekmiyor yine körolasıca telsiz.

Kızlar o telsizler hep öyle car cur ses yapıyor . Ablam da vardı ordan biliyorum ben almadım buyuzden şansınız varsda geri iade edin yaa bosuna yazık..

çok geçmiş olsun ipekböcüğü çok ağlayan erkek bebeklerde olurmuş göbek fıtığı. ben seni korkutmak istemem ama eşimde bebekken olmuş geçer demişler şimdi 30 yaşında ama hala var göbek fıtığı geçmemiş dr küçükken oldu vs dedi ameliyat edeceklerdi eşim bir türlü fırsat bulup gitmiyor ameliyata. istersen sen bu konunun üzerinde biraz dur araştır en azından büyükler sana söylerler ya da başka dr sor canım. tabi herkeste böyle olacak diye bir şey yok eşim istisna olabilr

geçmiş olsun canım. inşallah geçer hemen 2 yaşına bile kalmadan.

canım geçmiş olsun çok. allah başka dert vermesin.

Kızlar o telsizler hep öyle car cur ses yapıyor . Ablam da vardı ordan biliyorum ben almadım buyuzden şansınız varsda geri iade edin yaa bosuna yazık..

car cur yapsa iyi razıyım sürekli dııt dııt dııt habire sinyal arayıp duruyor baharın dediği gibi körolasıca telsiz

canım bizim ses net geliyor hışırtı falan yok ama alarm gibi ötüyor çekmiyor sinyali veriyor.

Canım benim sıpaların da göbek fıtıkları var..erken doğan bebeklerde rastlanan bir durummuş..karın kasları geliştikçe kaybolacakmış...2 yaşına dek takip edileceklermiş...

anneme sordum geçen siz bizim gazımızı çıkarıyor muydunuz diye?

ne gazı ya , eskiden bebeklerde gaz falan yoktu, yeni çıktı gaz modası dedi kadın:icecream:

vardır da onlar bilmiyordu belkide

bende aynı onu düşünmüştüm denizci gaz alma varmıydı acaba diye bencede yoktu gaz almak falan

Varmış gaz alma..olmaz mı hiç canım..annem kardeşimin gazını çıkarmaya çalışırken omuzuna ayakta kucağına alıyordu,bir de kusarsa diye omuzuna bez koyuyordu...kardeşim 78 li ben 73 lüyüm..

teşekkür ederim kızlar... ben devit i sabah tok karna 4 damla veriyorum doktor birşey demedi ben de içinde yazana göre veriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…