Üç damla bir gunde cnm saglık ocagından verılen D vitaminini diyorsun diy mi ..
canım bende sana onu soracaktım. çalışmıyor canım sürekli ötüyor servisi aradım gönderin dediler ama garanti belgem onaylı değil benimde onun için gönderemedim. sorun var bence onlarda. garanti belgen varsa gönder sende canım.
Ayy Allah canını almasın çok güldürdün beni kız...
benim eşimde chiccoya mail atmış.
telsizi kullanamıyoruz sürekli sinyal arıyor ötüyor vs yazmış bana gönderin bakalım derseniz balkondan bi atarım e-5 kenarındagelen geçen görür nasıl bir ürün ürettiğinizi yazmış . aklımda kalan bunlar daha yazmışta yazmış
onlarda cevap olarak gönderin bakalım yazmışlar :) göndermedik. bizim ev 10. kat karşımızdaki 2 blok üzerinde paratoner var acaba o mu sinyali bozuyor diye düşündük kendi kendimize.
Slm kızlar..Epeyden beri giremedim..Salı günü dr a gittik. Oğluşum göbek fıtığı olmuş. Ona bozuldu moralim, pek önemli bişey değilmiş kendiliğinden 2 yaşına kadar geçiyormuş ama insan yinede kafayı takıyor, Allaha şükür başka sıkıntımız yok...
Slm kızlar..Epeyden beri giremedim..Salı günü dr a gittik. Oğluşum göbek fıtığı olmuş. Ona bozuldu moralim, pek önemli bişey değilmiş kendiliğinden 2 yaşına kadar geçiyormuş ama insan yinede kafayı takıyor, Allaha şükür başka sıkıntımız yok...
Kızlar o telsizler hep öyle car cur ses yapıyor . Ablam da vardı ordan biliyorum ben almadım buyuzden şansınız varsda geri iade edin yaa bosuna yazık..
Kızlar o telsizler hep öyle car cur ses yapıyor . Ablam da vardı ordan biliyorum ben almadım buyuzden şansınız varsda geri iade edin yaa bosuna yazık..
car cur yapsa iyi razıyım sürekli dııt dııt dııt habire sinyal arayıp duruyor baharın dediği gibi körolasıca telsiz
Canım benim sıpaların da göbek fıtıkları var..erken doğan bebeklerde rastlanan bir durummuş..karın kasları geliştikçe kaybolacakmış...2 yaşına dek takip edileceklermiş...Slm kızlar..Epeyden beri giremedim..Salı günü dr a gittik. Oğluşum göbek fıtığı olmuş. Ona bozuldu moralim, pek önemli bişey değilmiş kendiliğinden 2 yaşına kadar geçiyormuş ama insan yinede kafayı takıyor, Allaha şükür başka sıkıntımız yok...
anneme sordum geçen siz bizim gazımızı çıkarıyor muydunuz diye?
ne gazı ya , eskiden bebeklerde gaz falan yoktu, yeni çıktı gaz modası dedi kadın:icecream:
vardır da onlar bilmiyordu belkide
bende aynı onu düşünmüştüm denizci gaz alma varmıydı acaba diye bencede yoktu gaz almak falan
evet turuncu biri diğerinden az büyük minik bi telsiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?