2010 Temmuz Anneleri : )

çok geçmiş olsun inş daha erken geçer..

canım ben 25 günlükken falan denedim ama yarım mekik saah akşam 20 tane çektim beş gün falan sonra bıraktım :)) tam mekikde denedim en fazla beş tane çekebildim.benim dikişlerim ağrımadı ama.zaten bakıyorum bazen kapanmaya dönmüş baya benim ki.

Bebeği konak olan var mıı ?? Benımkınde yok saclar fılan dokulmedı ama kulaklarının kenarlarında konak gibi biseyler var kulak meme ucunda nasıl gecıyor ki yaa

benimkinde oldu kulak arkalarında falan ama ne yapcamı bilmiyorum bayramdan sonra annem gelcek artık o halleder.geçen dedi ben sizden az çekmedm kafanız konak olurdu ona yag sür temizle.şimdikilerde yok dedi yedinizden mi içtinizdenmi yoksa şampuanlardanmı acaba diyo :))

Sağol canın...İlk önce çocuk dr gördü 2 yaşına dek geçer dedi sonra çocuk cerrahisine gönderdi o da aynı şeyleri dedi. Nette de aynı söyledikleri yazıyor umarım geçer..

geçmiş olsun canım. inşallah geçer hemen 2 yaşına bile kalmadan.

canım geçmiş olsun çok. allah başka dert vermesin.

Tşkr ederim kızlar..

Geçmiş olsun canım belirtileri neydi nasıl anladın?

Görüntüsünden..göbek deliği dışında..

maş bebişine pek tatlı.ya kızlar bişey sorcam bu facebookda kimin bebek fotolarına bakıyorum ama hagisi hanginiz bebeği anlamıyorum:)) nickleri ezberledim için :)) ama hepsi birbirinden güzel tatlı maş hepsine tüm bebeklerin

peki benim neden minik kalıyor ? hani bana takmayın dediniz ama az önce olan birşeyi anlatayım az önce kapı çaldı kızımda kucağımdaydı hemen açtım kapıyı yanlış gelmiş teyze. aa maşallah yeni mi doğdu dedi kızımı görünce? ben de şeyy yok 40 günlük dedim. oda hııı dedi gitti . yasmin sen mama veriyor musun ?eğer sadece anne sütüyse neler yiyorsun söylede bende yiyim canım ya benim kızım minnacık

ayşegül sende göbek düşer düşmez 1 tl parayı sarıp koysaydın keşke ben bunu bilmiyordum tesadüf kızıma halası yaptı göbeği güzel oldu dışarıda değil öyle kalacak değildir ya geçer ameliyatı şimdilik sil aklından stres yapmasın sana

canım benim bebektede aynı durum var göbek dışarda görünüyor.bende kafama takıyorum çünkü doktor geçmezse ameliyat dedi.bide üzerine basınç yapacak şekilde bişeyler sar dedi.bende şu kola sarılan bandajdan aldım ve onu sarıyorum sürekli.inş geçer..([/QUOTE]

Bizim dr bişey sar demedi. Kendiliğinden geçer bişey yapmana gerek yok dedi.

bebek arabalı şişman kapalı bir kadın varya o benim bahar da benim kızım

Ben göbek fıtığı olduğunu bilmeden para yapıştırdım ama bir faydası olmadı. Zaten göbek fıtığına bu tür şeyler fayda etmiyormuş.

yasmin maşallah seninkide iyice tosuncuk olmuş

tesekkr ederım saolun kızlar opuyorumnanaktan

bende arkası dönük,saçı başı perişan ve dağınık halde iki sıpası kucağına olanım face de...kaydirigubbakcemile3

selam kızlar. geçmişi okumaktan hiçbişey yazamadım 1 saattir. göbek dışarıda olunca fıtık mı oluyor? bizimki de dışarda, doktor gördüğünde bişey demedi ama? belirtisi nedir bunun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…