çok geçmiş olsun inş daha erken geçer..Slm kızlar..Epeyden beri giremedim..Salı günü dr a gittik. Oğluşum göbek fıtığı olmuş. Ona bozuldu moralim, pek önemli bişey değilmiş kendiliğinden 2 yaşına kadar geçiyormuş ama insan yinede kafayı takıyor, Allaha şükür başka sıkıntımız yok...
laylaylom 40 ım çıksın mekik çekicem yazmışsın benim 43 gün oldu dün denedim ama mekik çekemedim birinci neden çekemedimçünkü vücudum çok ağır kalkmıyor akannehir şaka bi yana da ameliyattan beri ilk kez dikişlerim dün mekik çekmeye çalışırken acıdı. demekki daha zamanı var benim için. sende dikkat et kendine acımasın
Bebeği konak olan var mıı ?? Benımkınde yok saclar fılan dokulmedı ama kulaklarının kenarlarında konak gibi biseyler var kulak meme ucunda nasıl gecıyor ki yaa
çok geçmiş olsun ipekböcüğü çok ağlayan erkek bebeklerde olurmuş göbek fıtığı. ben seni korkutmak istemem ama eşimde bebekken olmuş geçer demişler şimdi 30 yaşında ama hala var göbek fıtığı geçmemiş dr küçükken oldu vs dedi ameliyat edeceklerdi eşim bir türlü fırsat bulup gitmiyor ameliyata. istersen sen bu konunun üzerinde biraz dur araştır en azından büyükler sana söylerler ya da başka dr sor canım. tabi herkeste böyle olacak diye bir şey yok eşim istisna olabilr
geçmiş olsun canım. inşallah geçer hemen 2 yaşına bile kalmadan.
canım geçmiş olsun çok. allah başka dert vermesin.
Geçmiş olsun canım belirtileri neydi nasıl anladın?
Canım benim sıpaların da göbek fıtıkları var..erken doğan bebeklerde rastlanan bir durummuş..karın kasları geliştikçe kaybolacakmış...2 yaşına dek takip edileceklermiş...
Evet karın kasları güçlenince geçiryormuş..
SAOL CANIM opuyorumnanaktan 5.200 GR OLMUŞ DÜN TARTILDIYasmin maşallah oğluna..Kaç kilo oldu..
yasmin maşallah tosuncuğa
çok tatlı
tatilemi cıkıyorsun canımoff cumartesi için valiz hazırlamam gerek ama çok zor geliyor.
Sağol canın...İlk önce çocuk dr gördü 2 yaşına dek geçer dedi sonra çocuk cerrahisine gönderdi o da aynı şeyleri dedi. Nette de aynı söyledikleri yazıyor umarım geçer..
Tşkr ederim kızlar..
Görüntüsünden..göbek deliği dışında..
Canım benim sıpaların da göbek fıtıkları var..erken doğan bebeklerde rastlanan bir durummuş..karın kasları geliştikçe kaybolacakmış...2 yaşına dek takip edileceklermiş...
Evet karın kasları güçlenince geçiryormuş..
canım benim bebektede aynı durum var göbek dışarda görünüyor.bende kafama takıyorum çünkü doktor geçmezse ameliyat dedi.bide üzerine basınç yapacak şekilde bişeyler sar dedi.bende şu kola sarılan bandajdan aldım ve onu sarıyorum sürekli.inş geçer..(
ayşegül sende göbek düşer düşmez 1 tl parayı sarıp koysaydın keşke ben bunu bilmiyordum tesadüf kızıma halası yaptı göbeği güzel oldu dışarıda değil öyle kalacak değildir ya geçer ameliyatı şimdilik sil aklından stres yapmasın sanacanım benim bebektede aynı durum var göbek dışarda görünüyor.bende kafama takıyorum çünkü doktor geçmezse ameliyat dedi.bide üzerine basınç yapacak şekilde bişeyler sar dedi.bende şu kola sarılan bandajdan aldım ve onu sarıyorum sürekli.inş geçer..(
maş bebişine pek tatlı.ya kızlar bişey sorcam bu facebookda kimin bebek fotolarına bakıyorum ama hagisi hanginiz bebeği anlamıyorum:)) nickleri ezberledim için :)) ama hepsi birbirinden güzel tatlı maş hepsine tüm bebeklerin
ayşegül sende göbek düşer düşmez 1 tl parayı sarıp koysaydın keşke ben bunu bilmiyordum tesadüf kızıma halası yaptı göbeği güzel oldu dışarıda değil öyle kalacak değildir ya geçer ameliyatı şimdilik sil aklından stres yapmasın sannnnnna
yasmin maşallah seninkide iyice tosuncuk olmuş
maş bebişine pek tatlı.ya kızlar bişey sorcam bu facebookda kimin bebek fotolarına bakıyorum ama hagisi hanginiz bebeği anlamıyorum:)) nickleri ezberledim için :)) ama hepsi birbirinden güzel tatlı maş hepsine tüm bebeklerin
tesekkr ederım saolun kızlar opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?