2010 Temmuz Anneleri : )

selam kızlarr... hihoyyyt
basur için müthiş bir tavsiye benden size " ıkınmayın, sıkılmayın, tıkınmayın" :dance: bende bir ara çok çektim, bilirim...

ben kolsuz badi üstüne uzun kollu tulum giydiriyorum. salonda oturuyoruz bütün gün, akşam güneşi vuruyor akşama kadar serin bence kısa kolluları kaldırma zamanı geldi gibi..

Ben de oyle yapıcam artık uzuluyordum tulumlarını 1 - 2 kere gıyebıldı dıye boylece bıraz daha gıymıs olucak hatta hıc gıymedıklerı bıle vardı ..

bıngıldak yumuşak zaten canım, başının tepesinde ortada bir yumuşak bölge var işte orası :)

evet cnm baktım emzırırken ben de yumuşak bir sey var .

miss bende cok beter durumdayim.. sanki minik bir yirtilma var.. 1 haftadir beterdi.. dun dayanamadim KK da arastirdim.. biri vicks surun diye yazmisti.. surdum.. dunden beri daha iyi..

Ay ay bu minik kızın annesi sen misin ?? Ben de face grubunda gormustum acaba hangi uye dıyordum : ))) Kızlar bu yırtılma gıbı sankı acı yemıs gıbı zorlanarak cıkıyor ya benım de olmustu ama sonra gectı . arkadasıma da doktor bı srup vermıs . Sız de sorun doktorlarınıza da ben o srubun adını yazarım ogrenınce .

]

selam kıslar bişi sorucam 35 gün oldu doğum yapalı karnımdaki çatlaklar hala kalın ve koyu pembe ne zaman beyazlıcak hala bakamıyorum çok sinir oluyorum..siz de (yani çatlağı olanlarda) hala pembemi?offfffffffffffff................

benimkilerde aynı ((( sanırım hemen beyazlamıyor malesef...

bu minik ve çirkin kızın annesi benim :hulya:.. Allah hepimizinkiyi bizlere bağışlasın.. şimdi arkadaşım doktorların verdikleri şuruplar genelde laksatif etki yapan yani ishal yapıcı şuruplar.. dün akşam bende KK'da okudum, verilen şuruplar genelde aynı.. ama bir arkadaş şiddetle vicks sürün demişti.. önce ne alaka dedim, sonra yan etkisi yok neden denemeyeyim dedim zaten acı ve ağrı çoktu.. bende sürdüm ve baya rahatlattı.. olanlara tavsiye ederim kızlar.. gerçekten sadece çeken bilir çok zor kızlar ya...

bugün tahaya uzun kollumu kısa kollumu giydiriym şaşırdım
kendimi yorgun hissediyorum

bebek bakımı zor fedakarlık yapmak gerektiriyor
bu arada bir arkadaşımız yazmış bebeğine süt ve bisküvi veriyormuş tabi herkezin kendi tercihi ama sütünüz azsa mama kullanın derim süt ve bisküvi için çok erken bence

nolsun ya benim cingöz sempatiksalakcinni hala uyumadı... babasının dizlerinde şu an..
etrafa bakınıyor..
bende fırsattan istifade pc başındayım...
sende ne var ne yok canım?

maaşallah bebişine rahatsız olmasında varsın uyumasın

benim eşimde az sevdi falan sonra gitti uyumaya tahada uyudu biraz gazı var birde burun tıkanıklığı

bu gaz ilacıda bitsin başka almıycam canım hepsi bitkisel ama çak da fayda etmiyo gibi gaz sancısına gündüz babulune gece biogaia kullan dedi doktor burnunada deniz suyu kullanıyorum

gaz şuruplarında kimyon ve dereotu anason varmıiş
biogaia dada prebiyotik diye bir şey ne olduğunu bilmiyorum 5 damlasında 1 milyon prebiyotik varmış yararlı bakteriymiş galiba

ben biraz araştırmacıyımdır her şeyin reçetesini falan okurum bir şey alıcaksam internetten 1 hafta araştırırım eşimde tam tersi hiç ilgilenmez böyle şeylerle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…