http://www.kadinlarkulubu.com/fotograf-amp-resim/388678-anne-bebeginin-duslerini-fotograflarsa.html
kızlar şu topiğe bakın..harikaa..
face de gördüm daha önce biz de yapalım buna benzer şeyler
ben kolsuz badi üstüne uzun kollu tulum giydiriyorum. salonda oturuyoruz bütün gün, akşam güneşi vuruyor akşama kadar serin bence kısa kolluları kaldırma zamanı geldi gibi..
bıngıldak yumuşak zaten canım, başının tepesinde ortada bir yumuşak bölge var işte orası :)
miss bende cok beter durumdayim.. sanki minik bir yirtilma var.. 1 haftadir beterdi.. dun dayanamadim KK da arastirdim.. biri vicks surun diye yazmisti.. surdum.. dunden beri daha iyi..
selam kıslar bişi sorucam 35 gün oldu doğum yapalı karnımdaki çatlaklar hala kalın ve koyu pembe ne zaman beyazlıcak hala bakamıyorum çok sinir oluyorum..siz de (yani çatlağı olanlarda) hala pembemi?offfffffffffffff................
Ay ay bu minik kızın annesi sen misin ?? Ben de face grubunda gormustum acaba hangi uye dıyordum : ))) Kızlar bu yırtılma gıbı sankı acı yemıs gıbı zorlanarak cıkıyor ya benım de olmustu ama sonra gectı . arkadasıma da doktor bı srup vermıs . Sız de sorun doktorlarınıza da ben o srubun adını yazarım ogrenınce .]
aman sonbahar uyuma... orada mısın? konuş benimleeeeeeeeee....
nasılsın canım nasıl gidiyo
nolsun ya benim cingöz sempatiksalakcinni hala uyumadı... babasının dizlerinde şu an..
etrafa bakınıyor..
bende fırsattan istifade pc başındayım...
sende ne var ne yok canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?