geldim geldim.... burdayım bendee selamm
geldim geldim.... burdayım bendee selamm
ah canım sen yokken buralar çok ıssız oluyor..
kendimi çok yalnız, çaresiz ve kimsesiz hissediyorum..
nerelerdesin sen?klava:
hoşgeldin canım nasıl gidiyo kilo verebildinmi benimki durdu bahar bebek nasıl
slm kızlar.bugün kızım hiç durmadı ne uyudu nede kendi kendine durdu.devamlı aglıyor kucanda yüzü yere dönük olcak şekilde gezmek istiyor.bir sıkıntısı var sürekli eli ayağa titredi.gözüde mikrop kapmış gözünden su akıyor şişmiş ve kıpkırmızı üstü.çok üzüldüm ya insan onun o bakışlarını görünce zor tutuyor kendini.yarın doktora götürcem
ya ben garip garip buralardayım işte :)
walla bilmiyorum ki , günde 4 defa basküle çıkıp tartılıyorum diye eşim geçen gün pilini söktü götürdü şuan tartılamıyorum. bana 6 aydan önce tartılmak yasakmış öyle dedi
slm kızlar.bugün kızım hiç durmadı ne uyudu nede kendi kendine durdu.devamlı aglıyor kucanda yüzü yere dönük olcak şekilde gezmek istiyor.bir sıkıntısı var sürekli eli ayağa titredi.gözüde mikrop kapmış gözünden su akıyor şişmiş ve kıpkırmızı üstü.çok üzüldüm ya insan onun o bakışlarını görünce zor tutuyor kendini.yarın doktora götürcem
geçmiş olsun laylay ama üzülme benim kızımın gözüde yaşlandı bugün. 2 dk eldiven çıkarmaya gelmiyor çiziveriyor hemen. artık kızımın ağlamaları azaldı derken tekrar başladı bebek işte ağlaya ağlaya büyüyecek.
burdan bir arkadaşın yazdığı bizim tahaya iyi geldi kaynatılmış ılıtılmış içme suyu ile pamuk ıslatılıcak ve her silişte pamuk atılıcak bulaştırmadan bu işlem tekrar edilicek
canım onu ben yazmıştım.ama bu sefer farklı gözünden su akıyor ve gözünün üzeri kıpkırmızı şişmiş.elleri ayakları devamlı titriyor bir sorunu var
canım onu ben yazmıştım.ama bu sefer farklı gözünden su akıyor ve gözünün üzeri kıpkırmızı şişmiş.elleri ayakları devamlı titriyor bir sorunu var
laylayloom cok gecmis olsun.. benim kiz da 6 dan beri uyanik, cin gibi.. su an ayagimda salliyorum.. ahhh bu KK iyi ki var.. yoksa can sikintisi diz boyu..
sağol canım.ya bizimkide sabah 8 den beri ayakda sürekli kucamızda gezdirdik.sallamak falanda fayda etmiyor.evet iyiki var bu kk sadece buraya takılıyorum.geçmişi okumak bile bana fayda sağlıcak bir çok bilgi içeriyor.hemde muhabbet güzel :))laylayloom cok gecmis olsun.. benim kiz da 6 dan beri uyanik, cin gibi.. su an ayagimda salliyorum.. ahhh bu KK iyi ki var.. yoksa can sikintisi diz boyu..
canım aşırı titremiyor.ama benim eşim beni çok tedirginleştiriyor.güzin bunun eli titriyor yok ayakları titredi bende bu sefer takıntı haline geliyor.ama normalde benim kızım gündüz uyurdu,bu saatlerde hiç ayakda kalmazdı.bakalım yarın böyle devam ederse ilk işim doktora gitmek olcak içim rahatlasıncanım ya sen eminmisin titrediğine anormal birşey mivar? üşümüş olmasın? ya da kakasını yaparken ıkınıyor gibi birşey ?
canım geçmiş olsun... yavrumun canı acıyıp bir de gözünün içine bakınca tamam ben bitiyorum... annelik gerçekten zor. Allah yavrularımız için bize güç versin. acil şifalar canım...benim oğlumda ağlarken kollarını titretiyor hastanede doktor normal demişti ama bilmiyorum.
kız sallama bebeği ya alışıcak sonra ben sallamıyorum valla ağırlaşınca kim sallıycak sonra onu
yok kiz alismaz... alisirsa da sorun degil.. hallederizzzz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?