2010 Temmuz Anneleri : )

götürcem canım.aslında balıkesirde merkezi yer sayılır nedne yokki hastane

ben hic sinirlamiyorum canim.. alisir, eder vs vs.. hayatta neden hoslaniyorsa yapmaya calisalim bosver.. zaten cok yavas salliyorum.. bebekler hoslanirmis hafif sallanmaktan.. simdi sallamamda sundan: cunku 5-6 sattir gozunu kirpmadi, yazik teyzesi.. simdi koydum yatagina..

seninki normal güzelim allah rahatlık versin bebeğine benim kızkardeşim yeğenim uyumadığında sinirlenip çok hızlı sallıyodu ondan biraz tepkim

bebeğin sözkonusu olduğunda eşini bile dinleme sağ duyuna güven anneler yanılmaz pek canım

canım bir rahatsızlığı olduğu belli ama eşimde bazen beni aşırı evhamlandırıyor.zaten hassas noktam oda korkuyor napsın.bende ilerde balıkesir gibi saki yerlere yerleşmeyi düşünüyordum sen öyle diyince vazgeçtim.ayrıca ben istanbuldayım ama çok kötü bir yede oturuyorum.nefret ettim burdan 8 ayda

nersi esenyurt falanmı

bu konuda sana katılıyorum bende öyle alışır falan diye bebegi sallamım etmim demiyorum bebek sonucta ya alışsın ne hoşuan gidiyorsa.

tınaklarını kesmiyormusunuz ?

neyse kızlar bende yatıyorum.. kızım 2.5-3 gibi uyanır, uyuyayım bende..
geceniz hayır olsun..

Ben geldiiiiim gece mesaisini devraldım . Yakında maaşa bağlıcaklar bizi burdan . Misafırlerimiz vardı hee hee bi bakayım dedim de kimse yok buralarda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…