kızlar ben çıkıyorum başım çok ağrıyor bu akşam.
hepinizi öpüyorum
laylayloom götür tabi kafana takılan bir şey varsa doktora sen millete bakma hem istanbulda sağlık imkanları fazla bak burada özel hastana yok özel muaynahane var 90 lira ayda taha 2. ye gitti
doktorun numarası var bende arıyorum kafama bir şey takılınca
götürcem canım.aslında balıkesirde merkezi yer sayılır nedne yokki hastane
tabi canım sen bilirsin bazen bende heves edip hafif sallıyorum bakınıyo etrafa
ama şu şarkıyı okumak daha işe yarıyo
annesi onu çok severmiş öpermiş
babası onu çok severmiş öpermiş
hemen susuyo ozaman
götürcem canım.aslında balıkesirde merkezi yer sayılır nedne yokki hastane
ben hic sinirlamiyorum canim.. alisir, eder vs vs.. hayatta neden hoslaniyorsa yapmaya calisalim bosver.. zaten cok yavas salliyorum.. bebekler hoslanirmis hafif sallanmaktan.. simdi sallamamda sundan: cunku 5-6 sattir gozunu kirpmadi, yazik teyzesi.. simdi koydum yatagina..
bebeğin sözkonusu olduğunda eşini bile dinleme sağ duyuna güven anneler yanılmaz pek canım
canım bir rahatsızlığı olduğu belli ama eşimde bazen beni aşırı evhamlandırıyor.zaten hassas noktam oda korkuyor napsın.bende ilerde balıkesir gibi saki yerlere yerleşmeyi düşünüyordum sen öyle diyince vazgeçtim.ayrıca ben istanbuldayım ama çok kötü bir yede oturuyorum.nefret ettim burdan 8 ayda
ben hic sinirlamiyorum canim.. alisir, eder vs vs.. hayatta neden hoslaniyorsa yapmaya calisalim bosver.. zaten cok yavas salliyorum.. bebekler hoslanirmis hafif sallanmaktan.. simdi sallamamda sundan: cunku 5-6 sattir gozunu kirpmadi, yazik teyzesi.. simdi koydum yatagina..
nersi esenyurt falanmı
geçmiş olsun laylay ama üzülme benim kızımın gözüde yaşlandı bugün. 2 dk eldiven çıkarmaya gelmiyor çiziveriyor hemen. artık kızımın ağlamaları azaldı derken tekrar başladı bebek işte ağlaya ağlaya büyüyecek.
yok canım yenidoğan sancaktepeye baglı yeni ilçe olmuş bir yer
tınaklarını kesmiyormusunuz ?
yeni gelişen bir yer sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?