bebeğinin gözünde çapaklanma olan varmı?
3 gündür antibiyotikli damla ve merhem kullanmamaıza ramen geçmedi
çok üzülüyorum
evet kesiyorum ben canım ilk haftadan beri..tınaklarını kesmiyormusunuz ?
çok teşekkür ederim canım..3 damla canım veryorsun
teşekkür ederim canımgokcek ve yase çok geçmiş olsun kızlar..
10 günlük olunca başlıyosun 1 yaşına kadar veriliyo 3 damlaselam kızlar.. bu devit-3 vitamin damalasını 1 aylık bebişlere günde kaç damla veriliyor??
Benim oğlumda da var dr tobrex verdi kullandım ama tam etkili olmadı azaltı, ama yine az az oluyor dr'a tekrar sordum geçmedi dedim o da ara ver biraz ilaç kullanma dedi geçmezse göz dr'una götür dedi.
selam kızlar.dün gece çok huysuzdu bebek yazmıştım.gözü falan çok kötüydü bugün doktora götürdüm.kulagı intihaplanmış.gözleri için ayrı damla verdi .kulakları için antibiyotik burnuda tıkanıkmış onada evde vardı fizyolojik damla.antibiyotik kullanmakda tereddütlüyüm.sürekli içli içli ağlıyor.ben bakamadım bebişime galiba böyle hasta oldu.kulana falan su mu kaçırdım acaba
selam kızlar.dün gece çok huysuzdu bebek yazmıştım.gözü falan çok kötüydü bugün doktora götürdüm.kulagı intihaplanmış.gözleri için ayrı damla verdi .kulakları için antibiyotik burnuda tıkanıkmış onada evde vardı fizyolojik damla.antibiyotik kullanmakda tereddütlüyüm.sürekli içli içli ağlıyor.ben bakamadım bebişime galiba böyle hasta oldu.kulana falan su mu kaçırdım acaba
slm kızlar benım kızımın dişi çıkıyo daha çok ama çok erken halamın kızınında dişi çıktı kızımla arasında 4 gün var bebegın dişini uyusturmadan çektiler ufak bebek die morfın vurmamıslar kıyametlerı koparmış ufacık yavrucak bizimkıde huysuzlanıyodu gögüslerimi emerken aşırı acıtmaya başladı sebesiz aglamalrı vardı bi baktım diş patlatıyo ben şimdi nasıl kıyarım kuzuma da çektiririm dişini inşallah hemen ucu çıkmaz da dişin çekılmek zorunda kalmaz megersem huysuzlugu bundanmıs dişin erken çıkmasının sebebide annenın aşırı kalsıyum agırlıklı beslenmesiymiş
teşekkür ederim canım
10 günlük olunca başlıyosun 1 yaşına kadar veriliyo 3 damla
ben az önce bir video izledim netten
kanalın tıkalı olmasından kaynaklanıyosa ve antibiyotik ile geçmesse damarıın içine ince tel gibi bişeyle girip açıyolarmış ve bunun 6 aya kadar yapılması lazımmış. sonra genel anestezi gerekirmiş
nolur bir an önce geçsin yavrumun gözü iyileşsin mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?