2010 Temmuz Anneleri : )

günaydın daha doğrusu tünaydın 5 ten beri uyumadık biz sanırım
dr.a gittik, kakasını yapamadığı için şurubu arttırdı. bağırsakları için masaj yapacağız, bir de hergün 1 çay kaşığı hakiki sızma zeytin yağı içireceğiz. kilo almış maşallah. bakalım bu kez yapacak mı kakasını

bebeğinin gözünde çapaklanma olan varmı?
3 gündür antibiyotikli damla ve merhem kullanmamaıza ramen geçmedi
çok üzülüyorum

selam kızlar.. bu devit-3 vitamin damalasını 1 aylık bebişlere günde kaç damla veriliyor??

bebeğinin gözünde çapaklanma olan varmı?
3 gündür antibiyotikli damla ve merhem kullanmamaıza ramen geçmedi
çok üzülüyorum

Benim oğlumda da var dr tobrex verdi kullandım ama tam etkili olmadı azaltı, ama yine az az oluyor dr'a tekrar sordum geçmedi dedim o da ara ver biraz ilaç kullanma dedi geçmezse göz dr'una götür dedi.

gokcek ve yase çok geçmiş olsun kızlar..
teşekkür ederim canım
selam kızlar.. bu devit-3 vitamin damalasını 1 aylık bebişlere günde kaç damla veriliyor??
10 günlük olunca başlıyosun 1 yaşına kadar veriliyo 3 damla
Benim oğlumda da var dr tobrex verdi kullandım ama tam etkili olmadı azaltı, ama yine az az oluyor dr'a tekrar sordum geçmedi dedim o da ara ver biraz ilaç kullanma dedi geçmezse göz dr'una götür dedi.

ben az önce bir video izledim netten
kanalın tıkalı olmasından kaynaklanıyosa ve antibiyotik ile geçmesse damarıın içine ince tel gibi bişeyle girip açıyolarmış ve bunun 6 aya kadar yapılması lazımmış. sonra genel anestezi gerekirmiş
nolur bir an önce geçsin yavrumun gözü iyileşsin mafoldumben

slm kızlar benım kızımın dişi çıkıyo daha çok ama çok erken halamın kızınında dişi çıktı kızımla arasında 4 gün var bebegın dişini uyusturmadan çektiler ufak bebek die morfın vurmamıslar kıyametlerı koparmış ufacık yavrucak bizimkıde huysuzlanıyodu gögüslerimi emerken aşırı acıtmaya başladı sebesiz aglamalrı vardı bi baktım diş patlatıyo ben şimdi nasıl kıyarım kuzuma da çektiririm dişini inşallah hemen ucu çıkmaz da dişin çekılmek zorunda kalmaz megersem huysuzlugu bundanmıs dişin erken çıkmasının sebebide annenın aşırı kalsıyum agırlıklı beslenmesiymiş

kızlar bebeginiz gözüne parmagını soktuysa yada çapaklanma varsa en güzeli anne sütü her emzirmede bolca akıtın gözüne bizimki de soktu tırnagını kıpkırmızıydı hatta sarı bi kabarıklıkta vardı sanırım iltiihap kapmıstı 2.günün sonunda gözünde hiç bişe kalmadı tavsiye ederim bi deneyin

selam kızlar.dün gece çok huysuzdu bebek yazmıştım.gözü falan çok kötüydü bugün doktora götürdüm.kulagı intihaplanmış.gözleri için ayrı damla verdi .kulakları için antibiyotik burnuda tıkanıkmış onada evde vardı fizyolojik damla.antibiyotik kullanmakda tereddütlüyüm.sürekli içli içli ağlıyor.ben bakamadım bebişime galiba böyle hasta oldu.kulana falan su mu kaçırdım acaba

antibiyotik vermessen daha kötü olur bence bebeklerde mikrop çok çabuk yayılıyomuş bence güvenmiyosan başka doktora da götür ama kafana göre vermemezlik yapma antibiyotiği ver benimki deli gibi antibiyotik yedi mecburen olabiliyor böyle şeyler

geçmiş olsun bu arada canım ben de kafayı yedim bakamadım diye ama çocuklar böyle büyüyor bunlara alışmak lazımmış büyükler öyle söylüyor kendimizi suçlamanın onlara faydası yok üzme kendini

1 aylık bebeğin dişi mi çıkar ilk defa duydum yaa Allah kolaylık versin valla.

ya benim bebeğimin de gözü hep çapaklıydı hatta yanaklarına akıyodu 2 kere tobrex damla kullandım ama sonra dokuzeylülde göz doktoru gözyaşı kanalları dardır dedi küçük parmağınızla masaj yapın göz pınarından aşağı doğru dedi yaptım geçti aynı zamanda bu 1 yaşına kadar kendi kendine açılırmış damarın içine bişi sokulması heralde çok nadir olarak yapılan bişedir gözyaşı kanalının dar olması bebeğin gözünün çapaklanmasıysa çok sık görülen bişey masaj yaparsın geçer biir de fizyolojik giffer die bişi var deniz suyu onu temiz pamuğa ya da gazlı beze damlatıp onla siliyosun göz bakımı için

selam flower nasılsın sağlık sorunları bitti mi bebiş umarım iyidir. ben dişli doğan bebek bile duydum inanması güç ama oluyor işte

benim kızım doğduğu ve sonraki 2 haftasında gözleri çapaktan yapış yapış oluyordu kızım gözünü açamıyordu günde 5 defa iki gözünüde 5 ke acıtmadan aşaı yukarı masaj yaptım bir göze günde 25 defa yapılmış oldu en sonunda birisi anne sütü damlatmamı tavsiye etti masajla azaldı anne sütüyle 2 günde geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…