selam kızlar.dün gece çok huysuzdu bebek yazmıştım.gözü falan çok kötüydü bugün doktora götürdüm.kulagı intihaplanmış.gözleri için ayrı damla verdi .kulakları için antibiyotik burnuda tıkanıkmış onada evde vardı fizyolojik damla.antibiyotik kullanmakda tereddütlüyüm.sürekli içli içli ağlıyor.ben bakamadım bebişime galiba böyle hasta oldu.kulana falan su mu kaçırdım acaba
slm kızlar benım kızımın dişi çıkıyo daha çok ama çok erken halamın kızınında dişi çıktı kızımla arasında 4 gün var bebegın dişini uyusturmadan çektiler ufak bebek die morfın vurmamıslar kıyametlerı koparmış ufacık yavrucak bizimkıde huysuzlanıyodu gögüslerimi emerken aşırı acıtmaya başladı sebesiz aglamalrı vardı bi baktım diş patlatıyo ben şimdi nasıl kıyarım kuzuma da çektiririm dişini inşallah hemen ucu çıkmaz da dişin çekılmek zorunda kalmaz megersem huysuzlugu bundanmıs dişin erken çıkmasının sebebide annenın aşırı kalsıyum agırlıklı beslenmesiymiş
kızlar bebişlerinizi yastığa yatırıyormusunuz ya da ne zaman yatırmaya başlanacak acaba..bilmiyorumkismile
canım benim çok geçmiş olsun. sen abartıyorsun diyenleri dinlememek gerekiyor annelerin hisleri gerçekten çok kuvvetli bak bebeğinin sıkıntısı varmış Allahtan hemen doktora gittin de önlemini aldın. ilaçları kullan istersen iltahap başka türlü geçmez. ama başka bir doktora daha gösterebilirisin. bakamadım diye düşünme ona senden iyi kimse bakamaz.
antibiyotik vermessen daha kötü olur bence bebeklerde mikrop çok çabuk yayılıyomuş bence güvenmiyosan başka doktora da götür ama kafana göre vermemezlik yapma antibiyotiği ver benimki deli gibi antibiyotik yedi mecburen olabiliyor böyle şeyler
kızlar bebişlerinizi yastığa yatırıyormusunuz ya da ne zaman yatırmaya başlanacak acaba..bilmiyorumkismile
bize doktorumuz yastık koyma döner kendini boğar dedi yatağının altına koy yastığı yüksek tutar o zaman biraz meyilli olsun dedi ...ipek hala yastık kullanmıyor kafasını altına sokuveriyor ..aslında memnunum yastıksız daha rahat bende kullanmıyorum ama bilmem küne :sm_confused:
laylaylom geçmiş olsun canım sen bilirsin ama dr verdiyse sen kullan
Bi de ben psikolojik olarak kendimi eşimle birlikte olmaya hazır hissetmiyorum hala.
Adama da çok acıyorum,çünkü biz hamilelik sürecinde de hep bacı kardeş gibiydik,
hiç beraber olamadık yani.
Ama şimdi kafamda ben anneyim o işi yapmak beni kirletecek gibi bi düşünce var.
Varsa yoksa oğlum,eşimi o konuda hiç düşünmüyorum.
Çok üzülüyorum yazık çok anlayışla karşılıyor ama ayıp yani benim yaptığımda.
Hamilelikte çok özlemiştim eşimi o manada ama doğum sonrası hiç ama hiç canım istemiyor.
Dediğim gibi kendimi sadece anneliğe programlamışım.
Hem anne hem de yatakta eş olamıyorum.
Ve kendimi zorluyorum her gün bu gece olacak diye.
Bu da beni daha çok kasıyor.
Umarım en yakın zamanda herşey normale döner.
Aslında sanırım yaşadıklarım normal sendromlar ama umarım kısa sürer.
Eşimi çok seviyorum gözümde daha bi değerli baba olduktan sonra ama işte olmayınca olmuyor(
kimse yokmu.eşim milföy istedi onu yaptım benim cnaımda kek istmeişti kek yaptım.uykumda hiç yok bakalım nasıl kalkcam sabah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?