2010 Temmuz Anneleri : )

kızlar bebişlerinizi yastığa yatırıyormusunuz ya da ne zaman yatırmaya başlanacak acaba..bilmiyorumkismile

canım benim çok geçmiş olsun. sen abartıyorsun diyenleri dinlememek gerekiyor annelerin hisleri gerçekten çok kuvvetli bak bebeğinin sıkıntısı varmış Allahtan hemen doktora gittin de önlemini aldın. ilaçları kullan istersen iltahap başka türlü geçmez. ama başka bir doktora daha gösterebilirisin. bakamadım diye düşünme ona senden iyi kimse bakamaz.

geçmiş olsun canım ya gerçekten çok şaşırdım hiç duymamıştım böyle birşey. diş neden çekiliyor ki acaba?

kızlar bebişlerinizi yastığa yatırıyormusunuz ya da ne zaman yatırmaya başlanacak acaba..bilmiyorumkismile

ben doğduğundan beri kullanıyorum bazen kullanmadığımda oluyor çok ince bir yastık ve yastığın tepesine doğru yatırıyorum yani hemen ucuna değil beli de geliyor yastığa.

sağol canım.kendi doktorunada bir göstermek istiyorum ama bu kadında uzman doktordu bişi görmese antibiyotik yazmazdı diyorum.çoçuga çektirmenin anlamı yok gibi sanırım kullancam

sağol canım dünden beri ilk kez bir saat uyuyor bakalım.uykudayken içleniyor ağlyor sonra tekrar dalıyor ( inş geçer en kısa zamanda bir daha tövbe evimden dışarı çıkmıcam

bize doktorumuz yastık koyma döner kendini boğar dedi yatağının altına koy yastığı yüksek tutar o zaman biraz meyilli olsun dedi ...ipek hala yastık kullanmıyor kafasını altına sokuveriyor ..aslında memnunum yastıksız daha rahat bende kullanmıyorum ama bilmem küne :sm_confused:

Aaa seninki kocaman artık yaa...kafası yastığın altına girse bile yine döner eliyle iter falan kendini kurtaır zaten ağır büyük yastıklar kullanılmıyor ki..bilmiyorumkismile

neyseee..

İyi geceler hatunlarrrr,
Sonunda internete kavuştukk.
Artık sahalara döndüm ben de.
Geçmişi okuyayım dedim biraz ama çok yazmışınız valla hepsini okuyamadım.
Çenesi düşük Temmuz anneleri.
Herkesler iyidir inşallah.
Biz iyiyiz Rüzgarım da bir ıkınmadır gidiyo:)Kabız diil günde 3-4 defa kakasını yapıyor ama onu yapana kadar ne zorlanıyor yavrum.Sonra da rahatlıyor.Ne yapmak lazım yaa pzt. doktora götürücez.Zeytinyağı sürüyorum poposuna rahatlatıyor galiba ama umarım yanlış bişey yapmıyorumdur.

Yani anlayacağınız ana oğul ıkınmadır gidiyo biz de.
Hemoroidle ilgili soruma yanıt veren herkese teşekkürler.
Bakalım benim de pzt. kontrolüm var bi baksın doktor.
İnşallah geçici bi şeydir.

Bi de kızlar benim kanamam çoktan bitti ama akıntım normale dönmüyor bir türlü,
şeffaf ama kötü kokulu bi su gibi bişey geliyo.
Sinir ediyo beni,
Doktoruma da sorucam ama siz ne alemdesiniz merak ettim.

Bi de ben psikolojik olarak kendimi eşimle birlikte olmaya hazır hissetmiyorum hala.
Adama da çok acıyorum,çünkü biz hamilelik sürecinde de hep bacı kardeş gibiydik,
hiç beraber olamadık yani.
Ama şimdi kafamda ben anneyim o işi yapmak beni kirletecek gibi bi düşünce var.
Varsa yoksa oğlum,eşimi o konuda hiç düşünmüyorum.
Çok üzülüyorum yazık çok anlayışla karşılıyor ama ayıp yani benim yaptığımda.
Hamilelikte çok özlemiştim eşimi o manada ama doğum sonrası hiç ama hiç canım istemiyor.
Dediğim gibi kendimi sadece anneliğe programlamışım.
Hem anne hem de yatakta eş olamıyorum.
Ve kendimi zorluyorum her gün bu gece olacak diye.
Bu da beni daha çok kasıyor.
Umarım en yakın zamanda herşey normale döner.
Aslında sanırım yaşadıklarım normal sendromlar ama umarım kısa sürer.
Eşimi çok seviyorum gözümde daha bi değerli baba olduktan sonra ama işte olmayınca olmuyor(

Ayy kimse bişi yazmıyor,
Ben de gidip uyuyayım bari,
Yarın görüşürüz inşallah.
İyi geceler...

aynı sorun bendede var,hiç istemiyorum napcam bilmiyorum ya.sanırım daha fazla anlayışda bekliyemem of ya

kimse yokmu.eşim milföy istedi onu yaptım benim cnaımda kek istmeişti kek yaptım.uykumda hiç yok bakalım nasıl kalkcam sabah

bide bende uykudan kalkınca az uykuyla çok geriliyorum.elim ayağım uyuşuyor sanki.bugün süt pompası aldım manuel olanlardan.lazere devam etcem hamileliğim bitti.arife günü randevum var anneme bırakcam bebişi süt sağıp bırakırım diye.bakalım ne kadar çıkcak sütüm

kızımla arkadaşımın bebeğinin arası tam 1 ay. bu farkı görünce bebeğin gelişmemiş diyen doktorlara çok kızdım artık hiç bir doktora inancım kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…