2010 Temmuz Anneleri : )

kızlar slm oğlumun bugün kontrolü vardı kalça ultrasonu çekildi birde normal aylık kontrol oğlum bu ay 1.350 gr almış boyumuş 5 cm uzamış kemiklerimizi çok beğeendi dr. teyzemiş artık iyice büyümeye başladık:))kalça ultrasonumuzda da hiç bişi çıkmadı:))

maşallah size :))

kızlarrr kızımın sağ gözü akıyo sürekli
yarın doktora gidicez
kıpkırmızı oldu bugün,çok korktum
sabahları açamıyo çapaktan
kısıldı gözü ya bakmaya dayanamıyorum inşallah önemli bişey değildir sıradan bi akma değil çünkü sürekli siliyorum

bizimkide öyle doktora gittik.damla veriyor.ılık su pamukla sil dediler.bide masaj gösterdi.ama geçmedi hala.1 yaşına kadar geçmesse göz pınarlarında tıkanıklık varmış onu genişletiyolarmış

bende 40 mevlüdünü yapmak istedim ama kimsem yokki doğru dürüst.kaldı onun için vazgeçtim
camlara fazla takılma be mis kapris.sen bebişinle daha fazla vakit geçirmeye bak.kolay gelsiiinn.

Benim de ailem akrabalarım yok yanımda aslında ben de yalnız sayılırım,
Ama iş arkadaşlarım apartman komşularım eşimin akrabaları derken nerden baksan 25-30 kişi olucak.
Oğluma bi Kuran okunsun istedim evimizde ondan yapıcaz bakalım.
Valla camları takamam zaten zar zor sildim en azından tozu kiri gitti zaten yağmur da ters taraftan yağmış çok kirlenmemiş.kaydirigubbakcemile3

Çok geçmiş olsun umarım önemli bişey çıkmaz.

Bu sabah güzel gidiyo oğluşum bi uyandı emzirdim sonra mış mış uyuyooo,
Ben de kek yaptım:))
Şimdi de yemeğimi yapayım,
Ayy böyle günleri çok seviorumm.

Yaaa kocam bugün Samsuna alışverişe gitti,
Biz evdeyiz tabiki(
Ama olsun bebişime ve bana ciciler alıcak zevklidir Allahtan ,
Var ya bu bile beni nasıl heyecanlandırıyo,
O kadar uzun zamandır normal kıyafet almadım ki
Hep hamiş giysileri aldık ne de olsa 9 ay boyunca,
Normale dönmek güzel olacak:)))

ohhhhh....
ne güzellll...... giyinin bakalımmm cicilerii

herkese merhaba oğlumu yıkadım hııımm mis gibi oldu şimdi de uyuyor bakalım ne kadar uyuyacak:))) pazar günü memlekette mevlüdümüz olacak. kızlar siz ne giydiniz mevlütte...

kızlar bir de birşey sorcam öğretmen arkadaşlara ücretsiz izin alıcam 28 inde göreve başlamam gerekiyor daha önce mesela bu hafta gidip dilekçemi verebiliyor muyum çünkü memlekete gidicem tekrar git gel yapmak istemiyorum...

kızlar merhaba kızım 6 gün sonra 2 aylık olacak en son kilosu 4300 dü şimdi 5 kilo olmuştur siz kaç numara bez kullanıyorsunuz be n bugün 3 numara bez aldırdım ama pişman oldum büyük sanırım 2 ye mi devam etmeliyim ama sırtından taşırıyodu napıcam saşırdım.

herkese merhaba oğlumu yıkadım hııımm mis gibi oldu şimdi de uyuyor bakalım ne kadar uyuyacak:))) pazar günü memlekette mevlüdümüz olacak. kızlar siz ne giydiniz mevlütte...

biz neredeyse 3 aylık olduk hala mevlüt yapmadık
ben de 20 sinden sonra yapmayı düşünüyorum
sadece kadınlar arasında olacak
güzel bir elbise alayım diyorum ama kararsızım

biz neredeyse 3 aylık olduk hala mevlüt yapmadık
ben de 20 sinden sonra yapmayı düşünüyorum
sadece kadınlar arasında olacak
güzel bir elbise alayım diyorum ama kararsızım

bizde yatak falan yapılıyor süslü gecelik mi giysem yoksa daha sade penye gecelik mi giysem bilemedim. gecelik giyip yatakta oturucam ben mevlütte başka hiçbirşey yapmayacağım zaten kayınvalidem herşeyi ayarlamış iki tane de görümcem var onlar yapacak herşeyi bana bir tek süslenmek kalıyor bayanssulusmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…