2010 Temmuz Anneleri : )

selam kızlar bende ayın 24 ünde mevlüt yapıcam tam 2 aylık olmuş olacak kısmetse. eğer doğar doğmaz yapsaydım belki gecelik giyerdim ama şimdi normal bir elbise giyip mevlüt başörtüsü örterim. sadece bebeğin odasına sandalye koyup yanında otururum çünkü istesemde içerde oturamam benim kızım gündüzleri toplasan 1 saat uyumuyor. ya ayağımda sallamam gerek ya da kucağımda gezdirmem gerek. yani öyle karnını doyurup yatırınca kendi kendine gülücükler saçıp oynayan bir bebek değil yatırdığım an ağlıyor. ağlayınca mecbur kucağıma alıyorum çünkü ağlamaktan katılıyor.

sonbahar canım sen çatlak için mustela krem almıştın yanlış hatırlamıyorsam kullanıyor musun memnun musun?

biz mevlüdümüzü 22 günlük iken yaptıkk....
kadınlar arasında olduuu
ve ben gecelik giyinmedimmm normal bir elbise ve baş örtüsü..............
bebeğim kucağımda ..
gecelikle raht edemezdim

evet bebekler huysuz sanırımm...
sende hamarat ev kadını maşallah :)

Sorma yaa bu hafta hep temi,zlik yaptım harbiden,
ama napıyım doğumdan beri ilk defa ben elime aldım işleri,
Hep eşim yapıodu bi de hamileliği koyarsak 10 aydır ev erkek elinde,
yani sıra bana gelmişti de geçiyodu:)))
Oğlum da sağolsun bu hafta iyi maşallah.

herkese merhaba oğlumu yıkadım hııımm mis gibi oldu şimdi de uyuyor bakalım ne kadar uyuyacak:))) pazar günü memlekette mevlüdümüz olacak. kızlar siz ne giydiniz mevlütte...

Benim siyah cici bi eteğim var onu giymeyi düşünüyorum üstüne de fistolu falanb biraz kokoş bi beyaz gömleğim var onu giyicem inşallah,
Bi de örtüm var ki sormayın siyah üzerine renkli işlemeli çok güzel,
Valla üstüme olanlar bunlar zaten başka bişey istesem de giyemem:)))
Bakalım bugün eşimin aldıklarını da değerlendirmeye almam lazım ama,

Oooo sizinki tam mevlüt,
benim kimsem yok misafirlerimle ben ilgilenicem,
hem lohusalık da biteli yıl oldu
o yüzden ben gecelik değil normal giysi giyicem
ama annemlerde yapsaydık kesin o da bana gecelik giydirir ve yataktan çıkarttırmazlardı.

Bugün ben de oğlumu tek başıma yıkadım,
Hep eşimle yıkıyoduk bu gün eşim evde yok,
eee yavrum da 3 gündür yıkanamadı hep bişiler çıktı misafirdi yok hava soğuktu derken bugün 3. günüydü,
bana da bi cesaret geldi yıkayayım dedim ohh mis gibi oldu,
Oğluşum da nasıl mutlu oldu ama görseniz gülücükler dağıtıp dağıtıp uyudu:))

Bu arada kızlar dün sonunda ben de emzik vermeye karar verdim.
Burda konuşuluodu hep,yok hangi marka yok benim ki kabul etmiyor diye,
bense çok karşıydım bakteri taşıdığını düşündüğüm için(hala da öyle düşünüyorum ama)
hatta emzik verenlere şaşırıyodum bile,
bizde de annemin zorla aldırdığı wee marka bi emzik vardı,
Dün Rüzgar hiç durmadan ağlayınca canıma tak dedi artık denemeliyim dedim,
Ve bizimki bir kaptı ki sormayın,
Cuk cuk emiyo,
Çok sevdi çok nasıl ayıracaksak bakalım,
Uyuyunca ağzından alıyorum hemen kaynamış suya atıyorum ne kadar önleyebilirsem çalışıcam artık,
Göğüslerim de azıcık rahat etti yaa,
Yoksa benim oğlan yarım saatte bi emmek istiyodu,
Emdiği de yoktu beni yalancı emzik yapıodu yani:))

canımm bn aventin emziğini aldım ağzı kapaklı yıkadıktn sonra hemen kapıorum ağzını bişe olmuyorrr...
korkmaa accıkta bakter lazım bebeklee çok nazik büyütmee ..
çok çekersin sonraa korkmaaa hem sen temizbir hatunsunn

Hıı o güzelmiş bak kapaklı olması,
Bizimkinin de kendi kabı var işte hemen ona koyuyorum dediğim gibi sık sık da kaynatıyorum,
Valla dediğin doğru azıcık da mikroba ihtiyacları var,
hem erkek çocuğu çok nanemolla olmasın.

Yaaa valla kızdım şimdi kızlar sizlere,
Aşkolsun ne kadar boşlanmış bu topic,
Çıkıyorum ben de,
Geri geldiğimde okuyamayacağım kadar çok sayfayla karşılaşmak istiyorum valla ona göre...

yok canım benim doğum 22 temmuz
doğum öncesini de kullanmamıştım,
o yüzden 22 ekime kadar izinliyim,
kurbana kadar da rapor alırım
bayramdan sonra başlarım...

ben de 27 sine kadar izinliyim ücretsiz izin alacağım da izin bitmeden dilekçe yazabiliyor muyuz diye soracaktım bilgin var mı. sağolasın.

sonbahar canım sen çatlak için mustela krem almıştın yanlış hatırlamıyorsam kullanıyor musun memnun musun?

arefe günü elime geçti o geceden beri kullanıyorum daha yaklaşık 1 hafta oldu ama etkisini görmeye başladım diyebilirim. çatlakların derinlikleri azalmaya başladı ve cildim sıkılaşıyor. ama ben 3 farklı ürün aldım biri çatlak onarıcı diğeri sarkmaları toparlayıcı birde bunların yanında gıda takviyesi aldım. 3 ünü kullanıyorum 3 ay kullanılması öneriliyormuş daha 1 haftada faydasını göstermeye başladı diyebilirim

birde eliptik bisiklet aldım bayramda bugün gelip kurdular yumuşak pedalla sabah ve akşam 40 dk öneriliyor. bugün kızımdan fırsat sadece 20 dk yapabildim ve su içinde kaldım. aşırı terletti 20 dk spor. vücudumun hala zoru var. kışın dışarda yürüyüş yapamam mümnkün değil o yüzden bu bisiklet iyi oldu. sabahları yapamasamda akşam eşim gelince bebişe bakar 40 dk yaparım. şuan 71.6 yım zayıfladıkça buraya yazarım. çok ümidim var inşallah emeklerim boşa çıkmaz.

çok sevindim canım ben de almayı düşünüyorum bir de sezeryan yerine sürüyor musun.

Selam Kızlar . Sonbahar baya zayıflamışsın resımden de bellı oluyor umarım gerısı de gider.
Kızlar bugun kontrolum vardı bebıs 5. 700 gr olmus yarın aşıları var cumartesı gunu de tatile gidiyoruz :))) Bu arada ben 10 kılo bırden verınce baya sevınmıstım ama kalanı bı turlu gıtmıyor hatta daha da kılo aldım sankı 59 / 60 kılo arası bıseyım . ama bı turlu gıtmıyor aslında yemek de baya yıyorum sanırım daha sık ve az yemeye baslıycam ben kılolu olmak ıstemıyorum gecenler de balayı resımlerıme baktım ınanamadım sımdı kotlar bıle olmuyor belden asagısı baya bı kılolu . Hep zayıf bı ınsan oldugum ıcın uzerıme yapısıp kalmaz dıe dusunuyordum ama 2 ayda tık yok hala .

benim bebeğim 6kg hala 2 numara kullanıyorum 3 numara da aldım bez ama henüz denemedim 1 paket daha 2 mi kullansam yoksa 3e mi geçsem die düşünüyorum ben de 6kg oğlum ama boyu uzun çok şişko durmuyo poposu büyük değil her bebeğe göre değişir ama sanırım sen 1 paket daha 2ye devam etmelisin sanırım canım.

kızlar mereba ben hala foçadayım kkya giremiyorum özledim hepinizi 2-3 haftaya kadar istanbula dönücem evimi özledim ama annemi alıp ta mı dönsem yoksa 1 ay filan işe başlayana kadar eşimle yanlız mı baksak annemi burda mı bıraksam kararsızım bazen cesaret geliyo bazen de yemek bile yiyemezsem fırsat bulup sütüm mü azalır diyorum gerçi zaten az biraz eşim ve oğlumla başbaşa kalmak ta istiyorum ama yanlız bakabilir miyim cesaret edemiyorum eşim de şehir dışı seyahatlerim olabilir arada diyo gider 1 hafta 10 gün gelmezse yanlız kalırım çok sizler yanlız bakıyosunuz değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…