evet bebekler huysuz sanırımm...
sende hamarat ev kadını maşallah :)
herkese merhaba oğlumu yıkadım hııımm mis gibi oldu şimdi de uyuyor bakalım ne kadar uyuyacak:))) pazar günü memlekette mevlüdümüz olacak. kızlar siz ne giydiniz mevlütte...
bizde yatak falan yapılıyor süslü gecelik mi giysem yoksa daha sade penye gecelik mi giysem bilemedim. gecelik giyip yatakta oturucam ben mevlütte başka hiçbirşey yapmayacağım zaten kayınvalidem herşeyi ayarlamış iki tane de görümcem var onlar yapacak herşeyi bana bir tek süslenmek kalıyor bayanssulusmile
Bu arada kızlar dün sonunda ben de emzik vermeye karar verdim.
Burda konuşuluodu hep,yok hangi marka yok benim ki kabul etmiyor diye,
bense çok karşıydım bakteri taşıdığını düşündüğüm için(hala da öyle düşünüyorum ama)
hatta emzik verenlere şaşırıyodum bile,
bizde de annemin zorla aldırdığı wee marka bi emzik vardı,
Dün Rüzgar hiç durmadan ağlayınca canıma tak dedi artık denemeliyim dedim,
Ve bizimki bir kaptı ki sormayın,
Cuk cuk emiyo,
Çok sevdi çok nasıl ayıracaksak bakalım,
Uyuyunca ağzından alıyorum hemen kaynamış suya atıyorum ne kadar önleyebilirsem çalışıcam artık,
Göğüslerim de azıcık rahat etti yaa,
Yoksa benim oğlan yarım saatte bi emmek istiyodu,
Emdiği de yoktu beni yalancı emzik yapıodu yani:))
canımm bn aventin emziğini aldım ağzı kapaklı yıkadıktn sonra hemen kapıorum ağzını bişe olmuyorrr...
korkmaa accıkta bakter lazım bebeklee çok nazik büyütmee ..
çok çekersin sonraa korkmaaa hem sen temizbir hatunsunn
Yaaa valla kızdım şimdi kızlar sizlere,
Aşkolsun ne kadar boşlanmış bu topic,
Çıkıyorum ben de,
Geri geldiğimde okuyamayacağım kadar çok sayfayla karşılaşmak istiyorum valla ona göre...
miss sen göreve başladın mı?
yok canım benim doğum 22 temmuz
doğum öncesini de kullanmamıştım,
o yüzden 22 ekime kadar izinliyim,
kurbana kadar da rapor alırım
bayramdan sonra başlarım...
sonbahar canım sen çatlak için mustela krem almıştın yanlış hatırlamıyorsam kullanıyor musun memnun musun?
arefe günü elime geçti o geceden beri kullanıyorum daha yaklaşık 1 hafta oldu ama etkisini görmeye başladım diyebilirim. çatlakların derinlikleri azalmaya başladı ve cildim sıkılaşıyor. ama ben 3 farklı ürün aldım biri çatlak onarıcı diğeri sarkmaları toparlayıcı birde bunların yanında gıda takviyesi aldım. 3 ünü kullanıyorum 3 ay kullanılması öneriliyormuş daha 1 haftada faydasını göstermeye başladı diyebilirim
kızlar merhaba kızım 6 gün sonra 2 aylık olacak en son kilosu 4300 dü şimdi 5 kilo olmuştur siz kaç numara bez kullanıyorsunuz be n bugün 3 numara bez aldırdım ama pişman oldum büyük sanırım 2 ye mi devam etmeliyim ama sırtından taşırıyodu napıcam saşırdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?