Selam Kızlar . Sonbahar baya zayıflamışsın resımden de bellı oluyor umarım gerısı de gider.
Kızlar bugun kontrolum vardı bebıs 5. 700 gr olmus yarın aşıları var cumartesı gunu de tatile gidiyoruz :))) Bu arada ben 10 kılo bırden verınce baya sevınmıstım ama kalanı bı turlu gıtmıyor hatta daha da kılo aldım sankı 59 / 60 kılo arası bıseyım . ama bı turlu gıtmıyor aslında yemek de baya yıyorum sanırım daha sık ve az yemeye baslıycam ben kılolu olmak ıstemıyorum gecenler de balayı resımlerıme baktım ınanamadım sımdı kotlar bıle olmuyor belden asagısı baya bı kılolu . Hep zayıf bı ınsan oldugum ıcın uzerıme yapısıp kalmaz dıe dusunuyordum ama 2 ayda tık yok hala .
ben hamileyken hiç kilo almadım sonra hastanede üzüntüden 50 kiloya düştüm ama sütü geri getirmek için habire yiyorum acaip şiştim tekrar yaa sanırım 7-8 kilo aldım tartılmaya korkuyorum :çok üzgünüm:
Canım sen hemen çalışacak mısın tekrar eger calısacaksan annenin faydası olur ama evde daha kalıcaksan biraz tek baksan eger bakamıyorsan cagırsan daha ıyı olur gıbı gelıyor bana hem annen de biraz dinlenmis olur . Ben tek bakıyorm hatta bayram da esımn ısı cıktı gece bıle yalnız kaldım bebekle ..Bıraz da bebişin huyunu suyunu yakından tanıma şansın olur daha bi kendine guvenın gelır gıbı geliyor bana yınede sen bılırsın tabii . Annen ne zaman ıstersen ozaman gelır herhalde sen cagırdıgın zaman .
Aynen yaa hastaneden cıktıgım da baya bı kılo vermıstım amelıyat agrılar falan fılan sonra sütüm azalmasın diye yemeye basladım ama cok abarttım sanırım aynı hamılelıktekı son zamanlar gıbı gunde ıkı tane top kek cekirdek falan ne bulursam yıyorum : ))) eşim 85 kılo ben onunla aynı yıyorum :)))
annem izmirde kalıcak ben istanbulda ,istanbulda çok sıkıştım gel diyecek hiçkimse yok arkadaşla var ama kimse bakmaz gelmez zaten işte herkes ben ocağa kadar izin aldım gibi görünüyor. diyorum ki gideyim deneyeyim 15-20 gün hatta alışırsam kurban bayramı biimine kadar yanlız bakayım sonra annem gelir ama bakalım eşime de söyledim yetiştiremezsem en fazla yemek yetiştiremem durmazsa ya da ütüsü aksar sen yardım edersen bakarız dedim o da ne oldu annenle sorun mu var diyor biraz dinlensin o da ben de dedim bakabileceksen öyle yap sen bilirsin diyor
Ben de Izmıre gıdıyorum carsamba asılar var cumartesı yola cıkıcaz . 1 haftalıgına . Rota Virusu asısı varmıs yaptıran var mı yaa ben kararsız kaldım zaten 3 tane ası bı anda olucak . Doktor butun asılar aynı anda oluyor dedı Rota Vırusu nu yaptırırsak oda carsamba olucak . Istege baglıymıs ben yaptırmayı dusunuyorum . Bu ay yaptırmazsam gelecek ay ki asılarıyla bırlıkte yapılacak .
ben de 27 sine kadar izinliyim ücretsiz izin alacağım da izin bitmeden dilekçe yazabiliyor muyuz diye soracaktım bilgin var mı. sağolasın.
benim bebeğim 6kg hala 2 numara kullanıyorum 3 numara da aldım bez ama henüz denemedim 1 paket daha 2 mi kullansam yoksa 3e mi geçsem die düşünüyorum ben de 6kg oğlum ama boyu uzun çok şişko durmuyo poposu büyük değil her bebeğe göre değişir ama sanırım sen 1 paket daha 2ye devam etmelisin sanırım canım.
kızlar mereba ben hala foçadayım kkya giremiyorum özledim hepinizi 2-3 haftaya kadar istanbula dönücem evimi özledim ama annemi alıp ta mı dönsem yoksa 1 ay filan işe başlayana kadar eşimle yanlız mı baksak annemi burda mı bıraksam kararsızım bazen cesaret geliyo bazen de yemek bile yiyemezsem fırsat bulup sütüm mü azalır diyorum gerçi zaten az biraz eşim ve oğlumla başbaşa kalmak ta istiyorum ama yanlız bakabilir miyim cesaret edemiyorum eşim de şehir dışı seyahatlerim olabilir arada diyo gider 1 hafta 10 gün gelmezse yanlız kalırım çok sizler yanlız bakıyosunuz değil mi?
bugün oğlum çok huysuz((
benim bebeğim 6kg hala 2 numara kullanıyorum 3 numara da aldım bez ama henüz denemedim 1 paket daha 2 mi kullansam yoksa 3e mi geçsem die düşünüyorum ben de 6kg oğlum ama boyu uzun çok şişko durmuyo poposu büyük değil her bebeğe göre değişir ama sanırım sen 1 paket daha 2ye devam etmelisin sanırım canım.
kızlar mereba ben hala foçadayım kkya giremiyorum özledim hepinizi 2-3 haftaya kadar istanbula dönücem evimi özledim ama annemi alıp ta mı dönsem yoksa 1 ay filan işe başlayana kadar eşimle yanlız mı baksak annemi burda mı bıraksam kararsızım bazen cesaret geliyo bazen de yemek bile yiyemezsem fırsat bulup sütüm mü azalır diyorum gerçi zaten az biraz eşim ve oğlumla başbaşa kalmak ta istiyorum ama yanlız bakabilir miyim cesaret edemiyorum eşim de şehir dışı seyahatlerim olabilir arada diyo gider 1 hafta 10 gün gelmezse yanlız kalırım çok sizler yanlız bakıyosunuz değil mi?
kızlar iii akşamlar benim paşam artık gülüyor bana tepki veriyor bayılıorm yaaaaaa onagamyoncuiremsu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?