2010 Temmuz Anneleri : )

ben hamileyken hiç kilo almadım sonra hastanede üzüntüden 50 kiloya düştüm ama sütü geri getirmek için habire yiyorum acaip şiştim tekrar yaa sanırım 7-8 kilo aldım tartılmaya korkuyorum :çok üzgünüm:

Canım sen hemen çalışacak mısın tekrar eger calısacaksan annenin faydası olur ama evde daha kalıcaksan biraz tek baksan eger bakamıyorsan cagırsan daha ıyı olur gıbı gelıyor bana hem annen de biraz dinlenmis olur . Ben tek bakıyorm hatta bayram da esımn ısı cıktı gece bıle yalnız kaldım bebekle ..Bıraz da bebişin huyunu suyunu yakından tanıma şansın olur daha bi kendine guvenın gelır gıbı geliyor bana yınede sen bılırsın tabii . Annen ne zaman ıstersen ozaman gelır herhalde sen cagırdıgın zaman .

Aynen yaa hastaneden cıktıgım da baya bı kılo vermıstım amelıyat agrılar falan fılan sonra sütüm azalmasın diye yemeye basladım ama cok abarttım sanırım aynı hamılelıktekı son zamanlar gıbı gunde ıkı tane top kek cekirdek falan ne bulursam yıyorum : ))) eşim 85 kılo ben onunla aynı yıyorum :)))

annem izmirde kalıcak ben istanbulda ,istanbulda çok sıkıştım gel diyecek hiçkimse yok arkadaşla var ama kimse bakmaz gelmez zaten işte herkes ben ocağa kadar izin aldım gibi görünüyor. diyorum ki gideyim deneyeyim 15-20 gün hatta alışırsam kurban bayramı biimine kadar yanlız bakayım sonra annem gelir ama bakalım eşime de söyledim yetiştiremezsem en fazla yemek yetiştiremem durmazsa ya da ütüsü aksar sen yardım edersen bakarız dedim o da ne oldu annenle sorun mu var diyor biraz dinlensin o da ben de dedim bakabileceksen öyle yap sen bilirsin diyor

emzirmek acaip iştah açıyor ve yoruyor emzirme döneminde kilo veren arkadaşlara hayranım valla ben hamileyken iyiki kilo almamışım yoksa davul gibi olurdum ben hayatımda bu kadar yemedim yemek yedikten 1 saat sonra karnım acıkıyor tahin pekmez hoşaf meyve suları habire tatlı şeyler yiyorum aynen büsküiler filan acaip şiştim hastanedeyken çöpe dönmüştüm şimdi acaip göbeklendim tekrar hamile gibi oldum aman oğlum sağlıklı olsun büyüsün de veririm napayım

Bence de 1 kaç hafta denemekte fayda var cok zorlanırsan çağırırsın hemen anneni .
Zaten tek bakıcaksan başka hiç bişey yapmaya çalışma . Ben evin temizliği de dahil yemeyi bile istersem yapıyorum eşim hiç bir sey dıyemıyor. Cunku bebek bakmak zaten başlı başına önemli bir iş . Yemeği saat 5 gibi basit seyler yapıyorum yani ana yemek ve salata gibi . Çamasırı yıkıyorum esım gelınce ya o asıyor ya ben .. Temızlıgı vakıt bulursam yapıyorum . Bazen bı heves baya yapıyorum bazen hıc canım ıstemıyor : ))) Sımdı yemek yapmadım mesela esımın gelmesıne yakın ortalıgı toparlıycam okadar ..Dunden kalanları yerız :)

Ben de Izmıre gıdıyorum carsamba asılar var cumartesı yola cıkıcaz . 1 haftalıgına . Rota Virusu asısı varmıs yaptıran var mı yaa ben kararsız kaldım zaten 3 tane ası bı anda olucak . Doktor butun asılar aynı anda oluyor dedı Rota Vırusu nu yaptırırsak oda carsamba olucak . Istege baglıymıs ben yaptırmayı dusunuyorum . Bu ay yaptırmazsam gelecek ay ki asılarıyla bırlıkte yapılacak .

izmirde nerde yaptırcaksın ben doktora götürücem izmirde 2 doktor var kararsızım rota virüsü ilk defa duydum sağlık ocakları yapıyor mu sorarım doktora gerekli derse yaptırırım.4-5 güne gidicez doktora.

Ben yarın Istanbul da yaptırıcam Izmırde gerek kalmıycak asıların hepsı burda yapılacak . Rota Vırusu ishale karsı sanırım bana da saglık ocagından soylemıslerdi ıstege baglı yapılıyormus .Saglık ocakları yapmıyormus bu aşıyı sadece hastaneler . 140 ytl agızdan verılıyormus . Bızım doktor yaptırın ıstersenız dedı . Aayy doktora fitil yazın demıstım unutuu hay allah şimdi aklıma geldi neyse telefonda sorayım bari bu 2. ay asılarında yarım fıtıl verılıyormus dıye duymustum ...

ben de 27 sine kadar izinliyim ücretsiz izin alacağım da izin bitmeden dilekçe yazabiliyor muyuz diye soracaktım bilgin var mı. sağolasın.

Canım ücretsiz izinlerle ilgili bir bilgim yok.
Okulunu ya da ilçe milli eğitimi arayıp sorsana en iyi onlar yönlendirir seni.

Biz de 3 numara aldık denedim bol gibi daha,
O yüzden 2ye devam ediyoruz biz de 6 kiloya yaklaştık,
Aynen benim oğlumun da boyu uuzun çok kilolu görünmüyor.

Canım tek başına da alışıyo insan merak etme yapılmayacak birşey değil,
Sevgi herşeyin üstesinden gelir,
Halledersin benim tavsiyem biraz yalnız kalın,
Yaparsın korkma...

bugün oğlum çok huysuz ((

Allah kolaylık versin canım,
Bir günleri bir günlerini tutmuyor ki.
Benim paşa da bütün gün uyudu desem yeridir zorla mıncıkladım uyansın diye yok uyuyor da uyuyor.
Gece napar acaba((((
Bu güne kadar hiç gece uykusuz kalmadık acaba bu geceyi sabah mı edicez.

canım teşekkür ederim evet 2 numaraya devam edeceğim sanırım çünkü büyük oldu:) 2 numarada taşıyor ama bağlamadan mı acaba anlayamadım.
birde bu bebek kıyafetleri üzerindeki etiketlere artık inanmıyoyorum yavrum 1,5 aylıkken bayramlık aldık şuan tam oluyor birde kışında giyer diye 3-6 aylık aldık şuan tam oluyor sanırım bi kaç hafta sonra olmaz siz nasıl alıyorsunuz kıyafetlerini
senin de bebeğine maşallah canım kilosu çok iyi neüazar değmesin.tabi erkek bebek bira yapılı olsun. maşallah.

floversun bende 1 ay kadar yanlız kaldım şimdi bayramda annemin yanına geldim bebeğime yalnız bakmaya alışmışım burada kendi düzenimi özledim desem yeridir yalnız kalmaktan korkma bende çok üzülmüştüm yalnız kalacağım diye ama inan yinede herşeye vakit bulunuyor bir şekilde.

selam kızlar bakıyorum artık kimsecikler yok zaman bulamıyoruz bebişlerden anlaşılan:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…